Toimintamalli

Pitkäaikainen kumppani, joka vahvistaa kilpailukykyäsi

OEM Automatic markkinoi komponentteja teollisuudelle. Olemme yli 30 vuoden ajan panostaneet läheiseen yhteistyöhön omaan tuotealueeseensa erikoistuneisiin valmistajiin ympäri maailmaa, ja toimimme heidän myyntiorganisaationa Suomen markkinoilla. Tuotevalikoimamme on laajuudeltaan ja runsaudeltaan ainutlaatuinen. Yrityksemme kuuluu markkinajohtajiin alallaan ja valikoimaamme kuuluvat monet maailman johtavat tuotemerkit. Kehitämme jatkuvasti tuotevalikoimaamme, jotta se vastaisi asiakkaidemme tarpeita.

 

Tehokkaan ja erikoistuneen organisaatiomme ansiosta, voimme tarjota erikoisosaamista sekä nopeaa että tehokasta palvelua. Autamme sinua valitsemaan oikean tuotteen jokaiseen sovellukseen – näin säästät kokonaiskustannuksissa. Tämä osaltaan vahvistaa kilpailukykyäsi ja mahdollistaa ostojen keskittämisen.

OEM Automatic pyrkii pitkäaikaisiin ja läheisiin suhteisiin sekä asiakkaisiin että toimittajiin. Tämä on menestyksekästä yhteistyötä positiivisessa hengessä. Yhteistyön kanssamme pitää olla mukavaa.

Tervetuloa OEM Automaticin asiakkaaksi!Arvoa tuova lenkki valmistajan ja asiakkaan välillä

OEM Automatic toimii valmistajan myyntiorganisaationa Suomen markkinoilla. Markkinaläheisyytemme, osaamisemme ja palvelumme kautta kasvatamme tuotteiden lisäarvoa. Näin meistä tulee arvoa tuova lenkki. Tehtävämme on löytää parhaat ja kustannustehokkaimmat ratkaisut sekä toimittajien että asiakkaiden kannalta.

Lähellä asiakasta parhaimman palvelun tarjoamiseksi

Pääkonttorimme ja varastomme sijaitsee Turussa. Turun ja Oulun myyntikonttoristamme pystymme nopeasti ja tehokkaasti tapaamaan kaikki asiakkaamme ympäri Suomea, ja näin yhdessä analysoimaan ja löytämään parhaat ratkaisut. OEM toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Iso-Britanniassa, Puolassa, Virossa, Tšekin tasavallassa, Unkarissa, Slovakiassa, Liettussa, Latviassa ja Kiinassa. Yhdessä muodostamme Pohjois-Euroopan johtavan teollisuuskomponenttien toimittajan.

 

OEM Finland Oy

Suomen Vahvimmat

Luotettava kumppani

OEM Finland Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku

OEM Finland Oy

OEM Yritysesite
Meille töihin?