Challenge Power Transmission -ketjuvalmistaja

OEM Automatic on aloittanut yhteistyön CHALLENGE POWER TRANSMISSION -ketjuvalmistajan kanssa ja toimii Suomen ainoana virallisena maahantuojana.

 

Challenge on keskittynyt valmistamaan laadukkaita rullaketjuja sekä kuljetinketjua. Challenge on perustettu yli 20 vuotta sitten ja on edelleen perheyritys. Yrityksen pääkonttori on Englannissa ja tuotantotilat Kiinassa, Ningbon alueella. Challenge myy ketjua jo yli 70 maahan ja yrityksellä on varastossa heti toimitukseen yli 8000 nimikettä. Yrityksellä on ISO 9001 sertifikaatti sekä oma laadunvalvonta osasto. Lisäksi käyttävät jonkin verran puolueetonta laadunvalvontaa.

Kuljetinketjut

Tehdas muuttanut uudempaan, isompaan tiloihin 2015. Uudemmat tilat mahdollistavat vakiotuotteiden sekä erikoisketjujen valmistuksen. Erikoisketjua on saatavana ainakin seuraaville teollisuusaloille. Sementti-, sokeri-, kaivos-, elintarvike sekä paperiteollisuuteen.

 

Rullaketjut ja muut vakioketjut

Rullaketjut, maatalousketjut, elintarvikeketjut sekä muut erikoisketjut valmistetaan heidän omassa tehtaassaan, Ningbossa. Englannissa on laajat ja kattavat varastot josta saadaan nopealla toimitusajalla tuotteita Suomeen.

 

Levykimppuketjut

Vakiolevykimppuketjut. Saatavana määrämittaisena sekä isommissa rullissa. Myöskin päätykiinnityskappaleet Challengelta. Kysy lisää

 

 

INFO

Lisätiedot:

Markku Sepponen
Puh. 040 3412 453
markku.sepponen@oem.fi 

Mikko Railonvirta
Puh. 040 3412 396
mikko.railonvirta@oem.fi 

Kari Kallionpää
Puh. 040 3412 417
kari.kallionpaa@oem.fi