Maailman pienin laserskanneri koneturvallisuuteen

HOKUYO

Maailman pienimmän UAM-05-turvalaserskannerin kompaktit mitat ovat vain 80x80x95 mm. Resoluutio on valittavissa käsisuojauksesta kehonsuojaukseen (min. tunnistettava halkaisija 30, 50 ja 70 mm).

Toimintaperiaate

Suojavyöhyke ja varoitusvyöhyke ohjelmoidaan UAM configurator-ohjelmalla. Vyöhykkeet voidaan piirtää tai opettaa. Kun UAM havaitsee kohteen ohjelmoidulla varoitusvyöhykkeellä, OSSD-ulostulojen ON-tila vaihtuu OFF-tilaan. Suojavyöhykkeen ON-tila vaihtuu OFF-tilaan kun kohde havaitaan suojavyöhykkeellä. Matkaa/kohteen etäisyyttä mitataan Time of Flight (TOF) -periaatteella. Pulssitettua lasersädettä pyöritetään 270° kulmassa. Lähettimeltä pulssitettu lasersäde heijastuu takaisin mistä tahansa eteen tulevasta kohteesta vastaanottimelle.

Dataulostulo

Mittaustietoa voi saada Ethernetin kautta, sekä sisääntulo/ulostulo tilan. Tukee SCIP2.0 protokollaa.

Konfigurointi

Ohjelman voi tallentaa SD-kortille, jolloin ohjelman voi tallentaa suoraan UAM-turvalaserskannerille ilman tietokonetta.

Master/Slave-toiminto

Maksimissaan 4 UAM turvalaserskanneria voidaan kytkeä master/ slave sovellukseen, kun useampia skannereita tarvitaan valvomaan vaarallista aluetta. Järjestelmää voidaan käyttää kytkemällä sisääntulot ja ulostulot ainoastaan master turvalaserskanneriin.

Pulssianturi sisääntulo

AGV-sovelluksissa, alueita voidaan muuttaa laitteen nopeuden mukaan. Nopeutta ja suuntaa valvotaan jatkuvasti pulssianturilta. Alueita voidaan muuttaa tai pysäyttää AGV epänormaalista liikkeestä.

Skannausalue

UAM:n skannausalue käsittää 5 metrin suojavyöhykkeen ja 20 metrin varoitusvyöhykkeen 270 asteen kulmassa. Maksimissaan voidaan ohjelmoida 32 skannausaluetta. Skannausalueeksi voidaan valita myös kaksi suojavyöhykettä.

Valittavissa:

  1. Suojavyöhyke, varoitusvyöhyke 1 ja varoitusvyöhyke 2
  2. Suojavyöhyke 1 ja suojavyöhyke 2

Siirry tuotesivulle

 

FAKTAT

  • Suojavyöhyke 5 m
  • Varoitusvyöhyke 20 m
  • Tyyppi 3, SIL2, PL d
  • 4 OSSD turvaulostuloa
  • 2 suojavyöhyke tai 1 suojavyöhyke + 2 varoitusvyöhyke

INFO

Lisätiedot:

Tony Tarr
Puh. 040 3412 435
tony.tarr@oem.fi 

Siirry tuotesivulle