• Kokemus Yli 40 vuoden kokemus!
  • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
  • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää Lue lisää meistä
Avevo hitsauskohdepoisto
Julkaistu: 2021-03-02

Laajensimme kohdepoistovalikoimaamme!

Olemme aloittaneet yhteistyön Turkkilaisen valmistajan AVEVO:n kanssa, ja näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä laajempaa tuotevalikoimaa kehittyviin kohdepoistotarpeisiin.

AVEVO:n tuotevalikoima pitää sisällään hitsauskohdepoistot, imupöydät, sekä liikuteltavat ilmanpuhdistimet esimerkiksi laboratorioihin, puhdastiloihin tai työtiloihin.

AVEVO MSU -hitsauskohdepoistot

AVEVO:n hitsauskohdepoistovalikoimasta löydät siirreltävät kohdepoistoratkaisut hitsauspisteille. Laitteiden suodatuskyky on keskimäärin 1300m³/h/poistovarsi, ja kohdepoistovarsia on saatavilla 3-6 metrin mittaisina. Laitteissa on kipinäsuodattimet, sekä pyörivä M-luokan suodatin, joka voidaan puhdistaa paineilmalla. Suodattimet voidaan myös vaihtaa tarvittaessa.

AVEVO MST -imupöydät

AVEVO:n imupöydät ovat helposti siirreltävissä, ja ne soveltuvat kaikenlaisiin työvaiheisiin, joissa vapautuu suuria määriä partikkeleita. Laitteissa on kipinäsuodattimet, sekä F9-luokan kasettisuodattimet. Ilmavirta työtasolla on 7m/s, ja suurempi laite on päivitettävissä EC-puhaltimella, jolloin ilmavirta nousee 15m/s tasolle.
 

Tuoteuutiset

AVEVO V-PROOF -ilmanpuhdistimet

AVEVO:n siirreltävät ilmanpuhdistimet on suunniteltu laboratorioiden, puhdastilojen sekä muiden erilaisten työtilojen tarpeita silmällä pitäen.

Laitteissa on vakiona G4 + HEPA H14 -suodattimet, ja suurempaan malliin on saatavilla myös F7 + aktiivihiilisuodattimet. V-Proof -laitteisiin on saatavilla sisään asennettu UVc-valaisin, joka tappaa suodatetusta ilmasta virukset sekä bakteerit.

Pyörillä kulkevat ilmanpuhdistimet pystyvät 1800-3000m³/h suodatuskapasiteettiin, ja AVEVO on lähiaikoina julkaisemassa myös teollisuushalleihin suunnitellun tornipuhdistimen, joka pystyy 15000m³/h suodatuskapasiteettiin.
Avevo hitsauskohdepoisto

Katso tuotteet

lisätiedot

Rami Nurmi
Rami Nurmi
Tekninen myynti
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

0207 499 499

Sähköposti

Chatti