• Kokemus Yli 40 vuoden kokemus!
 • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
 • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
 • Lue lisää Lue lisää meistä
Julkaistu: 2021-06-04

Kai Savila: 23 vuotta OEM:lla

OEM juhlii tänä vuonna 40. juhlavuottaan. Haastattelimme pitkäaikaisia työntekijöitämme ja kysyimme millaista OEM:llä on ollut vuosien varrella. Tässä jutussa haastattelussa on OEM:n ICT-vastaava Kai Savila.

 1. Kuka olet, mitä teet ja kuinka kauan olet ollut OEM:llä? 
  Olen Kai Savila ja olen ollut vuodesta -98 OEM:llä ICT-, kiinteistö- sekä turvallisuuspäällikkönä.

 2. Millaisten vaiheiden kautta olet päätynyt nykyiseen toimenkuvaasi? 
  Toimin koodarina monessa eri yrityksessä ja kymmenen vuoden jälkeen aloin kyllästyä jokapäiväiseen tietokoneella istumiseen. Päätin haastaa itseäni jossakin uudessa toimenkuvassa. 

  OEM vaikutti sopivalta työpaikalta ja toimistotilat olivat myös sijainniltaan sopivat, sillä perheeni sekä muut sukulaiset asuivat Turun suunnalla. Aikaisemmin olin työskennellyt eri kaupungeissa, minkä takia työmatkat olivat pitkät.

 3. Mikä muisto, tapahtuma tai asia on jäänyt erityisesti mieleen? 
  En voi nimetä vain yhtä tapahtumaa, vaan oikeastaan kaikki yhdessä vietetyt juhlat ovat olleet merkityksellisiä. Vuosittaiset Illanistujaiset, pikkujoulut ja rapujuhlat. Tapahtumat, joissa koko henkilökunta on kokoontunut yhteen juhlimaan ovat aina olleet hienoimpia juhlia. 

 4. Mikä on saanut sinut viihtymään talossa näin pitkään? 
  Työn vaihtelevuus. Ja se että olen saanut olla oman työni pomo. Kun sovitut tehtävät ovat tulleet tehdyksi, ovat muutkin ovat olleet tyytyväisiä. En jaksa tehdä vain yhdenlaisia työtehtäviä ja eri vastuualueiden ansiosta tehtäväni muuttuvat paljon. Ei voi sanoa, että olisi ollut ainuttakaan samanlaista päivää.

 5. Meillä puhutaan paljon OEM-hengestä. Mistä se on muodostunut kaikkien vuosien aikana? 
  Minä uskon, että se on henkilökemia, joka on muovautunut vuosien saatossa tiiviiksi yhteisöksi, jossa ymmärretään toisia. Tätä voisi kuvailla vaikka perheeksi, jossa kaikki kantavat vastuunsa omasta työstään ja apua saa aina kysymällä. 

 6. Paljon on muuttunut, mutta mikä on edelleen samalla tavalla? 
  Tässähän on vuosien saatossa muuttunut vaikka mikä. Yrityksestä on välillä eriytetty haaroja ja myöhemmin tuotu taas yhteen, toimitilat ovat muuttuneet ja yrityksen koko on kasvanut valtavasti. Yhteishenki on kuitenkin pysynyt aina samana. Myös uudet yritykset, joiden sulauttamisessa olen ollut mukana, ovat hienosti omaksuneet yhteishengen.

 7. Tiivistä OEM yhteen sanaan/lauseeseen. 
  Perhe. Tämähän toimii aika pitkälti samalla periaatteella.

Seuraa juhlavuotta somessa aihetunnisteella #OEM40

Yleistä
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti