• Kokemus Yli 35 vuoden kokemus!
  • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
  • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää Lue lisää meistä

Koteloiden kustomointipalvelut

Kotelovalmistajamme Bopla Gehäuse Systeme GmbH ja Italtronic S.r.l. tarjoavat koteloilleen todella kattavat jatkojalostuspalvelut. Käyttämällä valmistajan omia palveluita voidaan taata lopputuotteen ensiluokkainen laatu ja kestävä lopputulos. Voit tutustua molempien kotelovalmistajiemme palvelutarjontaan alta.  

Boplan tarjoamat kustomointipalvelut

Kaikki Boplan kotelot ovat täysin työstettävissä asiakkaan vaatimusten mukaan. Boplan työstöpalveluihin kuuluu esimerkiksi poraukset, koneistukset, leikkaukset, sahaukset, kierteiden tekemiset ja ultraäänihitsaus. 

Bopla tekee monimuotoisesti erilaisia pintojen kustomointeja asiakkaidensa tarpeiden mukaan. Tähän palveluosioon kuuluu mm. digitaaliset tulosteet koteloihin, lasermerkinnät, laserkaiverrukset ja EMC pinnoitteet. Myös pulverimaalaus ja lakkaus onnistuu tarvittaessa. 
Bopla tarjoaa myös todella laajat kasauspalvelut koteloilleen. Kasauspalvelut pitävät sisällään esimerkiksi läpivientien asennuksen, näyttöjen ja näppäimistöjen kiinnittämisen, erilaiset liimaukset ja koteloiden tarroittamisen. 

Italtronicin tarjoamat kustomointipalvelut

Italtronicin valmistamat kotelot ovat täysin työstettävissä asiakkaan vaatimusten mukaan. Italtronicin työstöpalveluihin kuuluu mm. koneistukset ja poraukset.
Italtronic tarjoaa koteloilleen myös laajat pintojen kustomointipalvelut. Palvelut pitävät sisällään mm. Digitaalisen tulostuksen, tampo- ja silkkipainatuksen, lasermerkinnän ja maalauksen.
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

0207 499 499

Sähköposti

Chatti