Holkkitiivisteet ja tarvikkeet

Holkkitiivisteet ovat olennainen osa monia sovelluksia, joissa tiivisteiden tulee tarjota luotettavaa suojaa pölyä, kosteutta, värinää tai sähkömagneettista häiriötä vastaan. Olemme koonneet kattavan valikoiman holkkitiivisteitä, jotta voit löytää juuri sinun tarpeitasi vastaavat ratkaisut.
Oli tarpeesi sitten muovisten, metallisten tai EMC-holkkitiivisteiden osalta, meiltä löydät laadukkaat tuotteet, jotka vastaavat vaatimuksiasi. Valikoimamme kattaa erilaiset koot, mallit ja materiaalit, jotta voit valita juuri sinulle sopivat holkkitiivisteet.
Holkkitiiviste, ryhmäkuva
Holkkitiiviste, ryhmäkuva

Muoviset holkkitiivisteet ja tarvikkeet

Muoviset holkkitiivisteet tarjoavat monipuolisen ja tehokkaan ratkaisun tiivistys- ja suojaustarpeisiin eri teollisuudenaloilla. Ne on valmistettu kestävistä muovimateriaaleista, jotka tarjoavat erinomaisen kestävyyden. Holkkitiivisteet tarjoavat luotettavan tiivistyksen sekä estävät pölyn ja kosteuden pääsyn suojattuihin järjestelmiin. Asennus on helppoa, ja ne sopivat moniin koteloihin ja laitteisiin. Valikoimassa on kolmea eri väriä RAL-kartaston mukaan - näin takaatte, että laitteistojen ulkoasu pysyy yhtenäisenä.
Metalliset holkkitiivisteet

Metalliset holkkitiivisteet ja tarvikkeet

Metalliset holkkitiivisteet tarjoavat monipuolisen ja tehokkaan ratkaisun tiivistys- ja suojaustarpeisiin eri teollisuudenaloilla. Ne on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka tarjoavat erinomaisen kestävyyden. Holkkitiivisteet tarjoavat luotettavan tiivistyksen ja estävät pölyn sekä kosteuden pääsyn suojattuihin järjestelmiin. Asennus on helppoa, ja ne sopivat moniin koteloihin ja laitteisiin.
EMC-holkkitiivisteet

EMC-holkkitiivisteet ja tarvikkeet

EMC-holkkitiivisteet ovat metallisia sekä ne tarjoavat monipuolisen ja tehokkaan ratkaisun tiivistys-, ja suojaustarpeisiin EMC-häiriöiden poistamiseksi eri teollisuudenaloilla. Holkkitiivisteet valmistetaan kestävistä materiaaleista, jotka tarjoavat erinomaisen kestävyyden. Ne tarjoavat myös luotettavan tiivistyksen sekä estävät pölyn ja kosteuden pääsyn suojattuihin järjestelmiin. EMC-holkkitiivisteiden asennus on helppoa, ja ne sopivat moniin koteloihin ja laitteisiin. On tärkeää huomioida, että EMC-häiriöt voivat aiheuttaa laajoja ongelmia, ja niiden etsintä on sekä hankalaa että aikaa vievää. Varmistamalla kaapeleiden vaipan maadoituksen luotettavilla tuotteilla voimme auttaa sinua välttämään näitä ongelmia ja ylläpitämään järjestelmäsi suorituskykyä.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Markus PeltolaMarkus Peltola

Tuotepäällikkö

+358403412487 040 3412 487

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti