RoHS-hyväksytyt holkit

ROHS-hyväksytyt liukulaakerit ovat laakereita, jotka täyttävät RoHS-direktiivin (Restriction of Hazardous Substances) vaatimukset. RoHS-direktiivi rajoittaa tiettyjen vaarallisten aineiden, kuten lyijyn, elohopean, kadmiumin ja raskasmetallien käyttöä elektronisissa ja sähköisissä laitteissa.

ROHS-hyväksytyt liukulaakerit valmistetaan käyttämällä materiaaleja ja valmistusprosesseja, jotka ovat ympäristöystävällisiä ja vapaita vaarallisista aineista. Tämä varmistaa, että liukulaakerit ovat turvallisia käyttää ja eivät aiheuta haitallisia vaikutuksia terveydelle tai ympäristölle.

ROHS-hyväksytyt liukulaakerit ovat ihanteellisia käytettäväksi erilaisissa sovelluksissa, kuten elektroniikkalaitteissa, kulutuselektroniikassa, teollisuusautomaatiossa ja muissa sovelluksissa, joissa ympäristöystävällisyys ja vaarallisten aineiden rajoittaminen ovat tärkeitä tekijöitä.

ROHS-hyväksytyt liukulaakerit tarjoavat luotettavaa ja kestävää suorituskykyä samalla kun ne täyttävät ympäristönormit ja säädökset. Ne ovat turvallinen ja vastuullinen valinta, joka auttaa edistämään kestävää kehitystä ja ympäristön suojelua.
Huoltovapaa liukulaakeri

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Mikko RailonvirtaMikko Railonvirta

Tuotepäällikkö

+358403412396 040 3412 396

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti