• Kokemus Yli 35 vuoden kokemus!
  • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
  • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää Lue lisää meistä

Kärynpoistojärjestelmät

Valikoimastamme löydät Purexin kattavan valikoiman erilaisia kärynpoistolaitteita ja -järjestelmiä, sekä JBC:n valmistamat kärynpoistot JBC:n juotosasemille.

Purex International Ltd on jo yli kolme vuosikymmentä kehittänyt ja valmistanut liikuteltavia kärynpoistojärjestelmiä ilman epäpuhtauksien poistoon eri työprosesseissa. Purexin tuotevalikoima kattaa tarpeet yksittäisen käyttäjän kärynpoistosta tehokkaisiin, keskitettyihin monen käyttäjän kärynpoistojärjestelmiin sekä korkean volyymin automaatioprosesseihin, kuten PCB-tuotantolinjoihin. Purexin kärynpoistoihin on saatavilla useita eri luokituksen filttereitä käyttökohteesta riippuen. Kärynpoistot sopivat siis sekä partikkeleiden, että kemikaalien filtteröintiin.

Kohdepoistolla vaaratekijät kuriin

Monista elektroniikkateollisuuden prosesseista vapautuu haitallisia, ja mahdollisesti jopa myrkyllisiä kaasuja. Riskienhallinnan kannalta helpointa olisi poistaa riskin synnyttäjä kokonaan, mutta se ei ole aina mahdollista. Kärynpoistolaitteet ovat merkittävässä roolissa riskienhallinnassa, ja monesti oikein suunnitellulla kohdepoistolla pystytään vaaratekijät laskemaan niin alhaisiksi, ettei henkilösuojaimia tarvita. Kärynpoistojen suodattimet tulee vaihtaa säännöllisesti, jotta työympäristö pysyy turvallisena. Purexin kärynpoistoja on saatavilla kaasu- ja partikkelisensorein varusteltuna, jotka varoittavat työntekijöitä, jos huoneilmaan vapautuu haitallisia määriä partikkeleita tai kaasuja, jos esimerkiksi filtteri on asennettu väärin, tai se on elinkaarensa lopussa.

Esimerkkejä käyttökohteista:

  • Elektroniikkatuotanto
  • Laser-kaiverrus
  • Offset- ja digipaino
  • Terveydenhuolto
Kärynpoistolaite - Juotoskäry - OEM Finland
Teknisiä neuvoja
Teemu KantolaTeemu Kantola

Tuotepäällikkö

040 3412 328

Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

0207 499 499

Sähköposti

Chatti