• Yli 35 vuoden kokemus!
  • Yli 27 000 tuotetta varastossa
  • Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää meistä
HENKEL LIMITED
HENKEL LIMITED

LOCTITE GC 10 JUOTOSPASTA

  • Huoneen lämpötilassa säilytettävä juotospasta
  • Lyijytön
  • Halogeenivapaa
  • Säilyvyys 1 vuosi

Henkel on kehittänyt ja tuonut markkinoille ensimmäisenä valmistajana uuden vallankumouksellisen lyijyttömän ja halogeenivapaan Loctite GC 10 juotospastan, jonka varastointiaika +26,5˚C lämpötilassa on yksi vuosi. Tämä siis poistaa tarpeen juotospastan jääkaappisäilytykselle sekä kylmäkuljetukselle ja tuo näin säästöjä logistiikka- ja valmistusketjuun. Koska Loctite GC 10:ä ei tarvitse säilyttää jääkaapissa se on valmis käytettäväksi heti.

Loctite GC 10 käyttöaika on huomattavasti pidempi kuin mikään muun nykyisen juotospastan: se voidaan jättää 24 tunnin ajaksi pastanpainokoneen stensilille ja jatkuvassa tuotannossa se säilyy käyttökelpoisena jopa 72 tunnin ajan. Tämä vähentää olennaisesti pastanpainoprosessissa syntyvän jätteen määrää, tuo merkittäviä säästöjä materiaalikustannuksiin ja vähentää tuotannon seisokkeja.

Loctite GC 10 auttaa säilyttämään stabiilin pastapainoprosessin, tarjoaa vertaansa vailla olevan eräkohtaisen toistettavuuden ja pienentää juotosmateriaaliin liittyvien vikaantumisten  määrää merkittävästi. Juotosliitosten ulkonäkö on huomattavasti kiiltävämpi muihin lyijyittömiin juotospastoihin verrattuna. Loctite GC 10 mahdollistaa erinomaisen juotospastan koossapysymisen piirilevyllä ja juotospintojen kostutuksen sekä laajan reflow juotosprossessi-ikkunan.

Ekologinen
Lyijytön ja halogeenivapaa, ei vaadi kylmäsäilytystä, vähentää pastanpainoprosessin jäteen määrää.

Kustannussäästöt
Juotospastan hävikki pienempi, parempi eräkohtainen prosessin toistettavuus, pitkä käytettävyys- ja varastointi/säilyvyysaika, vähentää tuotannon seisokkeja.

 

 

Tiedostot

Lataa esite (pdf)

Lataa tekniset tiedot (pdf)

Lataa engineering manual (pdf)

Teknisiä neuvoja
Kuva tulossa...Teija Mauriala

Tuotepäällikkö

040 3412 333

Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

0207 499 499

Sähköposti

Chatti