• Kokemus Yli 35 vuoden kokemus!
  • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
  • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää Lue lisää meistä

Lineaariliike

AC-karamoottorit ja ruuvitunkit

Valikoimastamme vaihtovirtajännitteellä toimivat karamoottorit sekä ruuvitunkit pääsääntöisesti teollisuuskäyttöön. Sähkötoimiset karamoottorit ja ruuvitunkit ovat ideaalisia korvaajia hydraulisille tai pneumaattisille sylintereille, koska niiden tehonkulutus on selvästi pienempi. Niitä on myös huomattavasti helpompi ohjata ja lisäksi niiden tarkkuus on parempi. Voimaa löytyy aina muutamasta sadasta newtonista aina 200 kN asti. Nämä tuotteet sopivat jatkuvaan ajoon ja ne kestävät vaativissakin olosuhteissa. Lisävarusteita on saatavilla runsaasti: mm. rajakytkimiä, potentiometrejä ja enkoodereita.

Lineaarijohteet

Laaja valikoima kuula-, rulla- ja liukujohteita. Pienimmät johteet ovat leveydeltään vain muutaman millimetrin, ja ne soveltuvat erityistä tarkkuutta vaativiin olosuhteisiin. Suuremmat, usean kymmenen senttimetrin levyiset johteet ovat puolestaan omiaan huomattavan suurille kuormille. Saatavilla ovat perinteisten kuulajohteiden lisäksi myös huoltovapaat liukujohteet.

DC-karamoottorit ja nostopilarit

Valikoima pitää sisällään pääsääntöisesti 12 ja 24 voltin jännitteellä toimivat karamoottorit ja nostopilarit. Pienimmät moottorit ovat kooltaan vain noin kuulakärkikynän kokoisia ja voimaa niistä löytyy muutaman kymmenen newtonin verran. Järeimmät mallit saadaan yli 10 000 N voimalla. DC-karamoottorit ja pilarit sopivat parhaiten syklittäiseen ajoon eli käyttösyklit ovat noin 15-25 % välillä. Useimmissa malleissa on valmiina vakiona päätyrajakytkimet. Saatavilla ovat myös ohjainyksiköt ja käsiohjaimet.

igus® dry-tech® -lineaarituotteet

Perinteisen kuularatkaisun sijaan Iguksen drylin® -lineaarituotteiden liike perustuu liukuun. Tuotteet on valmistettu kestävistä, huolto- ja korroosiovapaista materiaaleista, joten ne sopivat vaativiinkin käyttökohteisiin. Tuotteet ovat erittäin kustannustehokkaita. Ne eivät vaadi voitelua ja niitä on mahdollista käyttää tarvittaessa jopa veden alla. Igus-tuotteiden valmistuksessa käytetään kolmea pääraaka-ainetta: perusmuovia, vahvistuskuituja ja kovia voiteluaineita. Igus valmistaa materiaalit Kölnissä, Saksassa ja toimittaa niitä ympäri maailman. Oikean tuotteen valinnassa auttavat Iguksen kotisivuilta löytyvät konfiguraattorit jokaiselle tuotealueelle.

Teknisiä neuvoja
Jere KettunenJere Kettunen

Tuotepäällikkö

040 3412 475

Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

0207 499 499

Sähköposti

Chatti