Magneettiventtiilit

Tarjoamme laadukkaat ASCOn magneettiventtiilit.

Nettisivuillamme löytyvät tuotteet ovat vain pieni osa venttiilien valikoimasta. Ota yhteyttä ja kysy meiltä venttiiliä sinun tarpeeseesi.

ASCO venttiilien käyttöikä on pitkä kiitos kestävien vahvistettujen kalvojen ja korkealaatuisten kelojen. Tyypillisimmät käyttöjännitteet kuten 230VAC sekä 12V ja 24V AC ja DC käyttöjännitteellä löytyvät nopeasti ja erikoisemmat käyttöjännitteet kysyttäessä.
Magneettiventtiilit
Suoratoimiset magneettiventtiilit

Suoratoimiset magneettiventtiilit

Tarjoamme laadukkaat ASCO:n suoratoimiset magneettiventtiilit. Suoratoimiset magneettiventtiilit soveltuvat käytettäväksi nesteille, neutraaleille kaasuille tai höyryille. Pääasiassa 2/2-toimiset magneettiventtiilit ovat saatavilla joko NC tai NO toimisina. ASCO venttiilituoteperheet ovat uudistuneet ja osa vanhoista venttiileistä ei ole enää saatavilla. Näille venttiileille löytyy uudempi korvaava tuotesarja. Kysy lisää magneettiventtiileistä meiltä!
Magneettiventtiilit

Servo-ohjatut magneettiventtiilit

Tarjoamme laadukkaat ASCO:n servo-ohjatut magneettiventtiilit.
3-tie venttiilit

3-tie venttiilit

Tarjoamme laadukkaat ASCO:n 3-tie venttiilit.
Vinoistukkaventtiili 2/2 NC 3/8", "mini", Ø10 mm, rosteria

Ilmatoimiset vinoistukkaventtiilit

Paineilmaohjattu vinoistukkaventtiilit jossa on suuri virtaus ja sietää hyvin epäpuhtauksia. Erinomainen käyttökohteisiin joissa sähkötoiminen venttiili ei ole vaihtoehto.
Kryogeeninen venttiili

Magneettiventtiilit alhaiseen lämpötilaan

Tarjoamme magneettiventiilejä alhaiseen lämpötilaan ASCO:lta.
Pulssiventtiilit

Pulssiventtiilit

Tarjoamme laadukkaat ASCO pulssiventtiilit. Pulssiventtiilit ovat osa polynpoistosovelluksia. Emerson valmistamat ASCO tuotemerkin pulssiventtiilit ovat oman alansa huipputuotteita. Nopea avautumis- ja sulkeutumisnopeus yhdistettynä korkeaan huippupaineeseen ja pulssiventtiilien suurimpaan virtaukseen tekevät 353-sarjasta parhaan valinnan pölynpoistojärjestelmien venttiiliksi. Kestävä ja helposti huollettava rakenne varmistavat sen, että pulssiventtiili käyttöikä on huippuluokkaa ja huollettavuus nopeaa ja aikaa säästävää. Uudistunut 353-sarja on entistä tehokkaampi jokaisella osa-alueella tuoden tehokkuutta ja säästöä. Osana pölynpoistojärjestelmiä OEM tarjoaa myös ohjausventtiilikotelot sekä yksittäiset ohjausventtiilit. Myös automaattisesti toimivat valmiit pulssiventtiilien ohjauskotelot saa meidän kauttamme.
2/2 venttiilit höyrylle

Venttiilit höyrylle

Tarjoamme laadukkaat messinkiset ASCO-venttiilit höyrylle. ASCO 220 venttiili on sovelluksiin jossa väliaineena on höyry tai kuuma vesi. Virtaus on jopa 60% suurempi kuin muilla valmistajilla. PTFE kalvo saa aikaan erinomaisen tiivistyksen ja suuremman kestävyyden ollen jopa neljä kertaa kestävämpi kuin muut venttiilit. Helppo kannen avaaminen mahdollistaa nopean tarkastuksen huoltoajan säästäen huoltokustannuksissa ja vähentäen seisakkiaikaa.
2/2 proportionaaliventtiili 1/4"

Proportionaaliset venttiilit

Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita proportionaalisia venttiilejä ASCO:lta.
Pohjalaattaventtiilit

Pohjalaattaventtiilit

Aventics pohjalaatta-asenteiset venttiilit teollisuuden tarpeisiin. ISO 5599-1 -standardin mukainen mitoitus ja kattava venttiilivalikoima takaavat, että kohteeseen löytyy soveltuva ISO-sarjan venttiili. Venttiilit voidaan asentaa yksittäin tai ryhmäasenteisena. ISO 1 – ISO 4 -kokoluokat kattavat venttiilien virtauksen 1400 l/min – 6000 l/min. Yksittäiselle venttiilille löytyy omat pohjalaatat syöttö ja lähtöportteineen. Vaihtoehtona tälle on pohjalaattojen yhdistäminen, jolloin syöttö- ja ulospuhalluskanavat ovat yhteiset ja paineilmalähdöt ovat venttiilikohtaiset. Muunnospalat ISO 1 – ISO 4 -pohjalaattojen välille mahdollistavat eri kokoluokan venttiilien yhdistämisen samaan asennuskokonaisuuteen. Modulaarinen rakenne ja mahdollisuus valita juuri omaan tarpeeseen parhaiten soveltuvat komponentit ovat ISO-sarjan venttiilien vahvuus. Meillä OEM:llä tekninen osasto pystyy rakentamaan juuri sellaisen kokoonpanon, joka palvelee sinun tarpeitasi.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Simo KoivunenSimo Koivunen

Tuotepäällikkö

+358400772073 0400 772 073

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti