• Kokemus Yli 40 vuoden kokemus!
  • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
  • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää Lue lisää meistä
Kaapeli Kaapeli
21.9.2021

Kumikaapelit

Kumikaapelit
OEM on viime vuosien aikana nostanut profiiliaan myös yhtenä Suomen suurimmista kaapelituotteiden myyjistä ja maahantuojista. Panostamme aina laadukkaisiin valmistajiin ja hyvään tuotevalikoimaan. Valikoimaamme kuuluu laaja kattaus erittäin korkealaatuisia kumikaapeleita.

Kumikaapelit soveltuvat sekä kiinteisiin että liikkuviin asennuksiin, niin kuivissa ja kosteissa kuin ulko- ja sisätiloissa, kuten esim. liitäntäjohdoksi siirrettäviin sähkölaitteisiin.

Kumikaapeleita on saatavilla standardiversioina tai täysin räätälöityinä.

Edustamamme kumikaapelit ovat erittäin korkealaatuisia, kestävät keskiraskasta mekaanista rasitusta ja sopivat myös ulkokäyttöön.

 

Mikäli tarvitsemaanne kaapelia ei meidän varastosta löydy, niin laajan ja ammattitaitoisen toimittajaverkoston ansiosta on mahdollista toimittaa erikoisiakin kaapeleita lyhyellä toimitusajalla.

Voit kysyä lisää kaapeliosastomme asiantuntijoilta. He ovat perehtyneitä valikoimaamme ja valitsevat sopivan kaapelin juuri sinun tarpeisiisi.

Katso tuotteet

lisätiedot

Niko Into
Niko Into
Tuotepäällikkö
Viljami Saastamoinen
Viljami Saastamoinen
Tuotepäällikkö

 

HAASTA MEIDÄT!

Onko sinulla sovellus johon et löydä sopivaa kaapelia? Lähetä meille tiedot sovelluksesta ja nykyisestä kaapelista, niin me etsimme yhdessä kestävän ja kustannustehokkaan ratkaisun sovellukseesi.

Lue lisää kaapelihaasteesta ja lähetä meille tiedot lomakkeella tai käytä sosiaalisessa mediassa aihetunnistetta  #KAAPELIHAASTE

 

#KAAPELIHAASTE

 

Tekninen osastomme jatkojalostaa kaapelit valmiiksi!

Teknisellä osastollamme suoritamme erilaisia kokoonpanoja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Voimme katkaista kaapelit haluttuun mittaan ja lisätä mahdolliset päätyliittimet valmiiksi.

Lue lisää teknisen osastomme palveluista tältä sivulta. Myös kaapeliosastomme asiantuntijat vastaavat kysymyksiisi.

Kaapelien kokoonpanot tekninen osasto
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

0207 499 499

Sähköposti

Chatti