• Yli 35 vuoden kokemus!
  • Yli 27 000 tuotetta varastossa
  • Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää meistä
Konenäkö Konenäkö 29.10.2018

GPU-kiihdytettyä laskentaa keinoälyyn

GPU-kiihdytettyä laskentaa koneoppimiseen ja keinoälyyn
Taiwanilainen Neousys Technology tarjoaa koeteltua laatua ja uusia innovaatioita teolliseen tietojenkäsittelyyn. Valikoimista löytyy laadukkaita ja kestäviä tietokoneita niin teollisuuteen, kuvantamiseen kuin ajoneuvokäyttöön.

Viimeisen reilun vuoden aikana Neousys on tuonut tarjolle useita vaihtoehtoja nopeasti kasvaville GPU-laskentaa hyödyntävien sovellusten markkinoille. GPU-kiihdyttimen käyttö tarjoaa huomattavan parannuksen koneen rinnakkaislaskentakykyyn pelkän keskusprosessorin käyttöön verrattuna, mistä hyötyvät etenkin erilaiset neuroverkkoja ja koneoppimista hyödyntävät järjestelmät. Nuvo GC -koneet on suunniteltu käytettäväksi Nvidian CUDA-teknologioita käyttävien kiihdytinkorttien kanssa.

Neousys julkaisi ensimmäiset 75W GPU-kortteja tukevat kompaktikoneet Nuvo-5095GC:t, sekä erityisesti konenäkösovelluksiin suunnatun reaaliaikaisella I/O:lla varustettu Nuvis-5306RT:n, vuoden 2017 toisella neljänneksellä. Näitä seurasi myöhemmin kesällä julkaistu suurempaan tornikoteloon rakennettu Nuvo-6108GC, johon voi asentaa jopa 250W GPU-kortin sekä lisäksi kaksi muuta PCIe-laajennuskorttia. Neousys on toiminut ”Kiinan Googleksi” kutsutun Baidun teknologiapartnerina autonomisten ajoneuvojen kehityksessä, ja Nuvo-6108GC:tä hyödynnetään nykyään Baidun Apollo-projektissa auton laskentayksikkönä.

Vuoden 2018 syksyllä julkaistiin uudempaan Intelin 8. sukupolven arkkitehtuuriin perustuva Nuvo-7160GC, joka tukee maksimissaan 120W TDP GPU-korttia, ja se sisältää myös M.2 2280-väyläpaikan huippunopeita NVME/Optane-levyjä varten. Uuden sukupolven prosessoritekniikka ja mahdollisuus tehokkaan GPU-kiihdyttimen käyttöön takaavat Nuvo-7160GC:lle kompaktikoneiden luokassa ennennäkemättömän suorituskyvyn. Neousys on myös tuomassa markkinoille saman koneen Nvidia Tesla P4-kiihdytinkorttia varten suunnitellun mallin, jonka erityinen ilmanvaihdon rakenne mahdollistaa tämän perinteisesti räkkikoneissa käytettävän huipputehokkaan GPU-kiihdyttimen asentamisen kompaktiin teollisuustietokoneeseen. Tesla P4 pystyy tarjoamaan erittäin matalan interferenssilatenssin ja korkean 5,5 TeraFLOPS laskentatehon vaativiin keinoälysovelluksiin.

lisätiedot

Kimmo Jansson
Kimmo Jansson
Tekninen tuki
040 3412 368 040 3412 368
kimmo.jansson@oem.fi Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

0207 499 499

Sähköposti

Chatti