• Kokemus Yli 40 vuoden kokemus!
  • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
  • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää Lue lisää meistä
Materiaalit & laitteet Materiaalit & laitteet
13.5.2020

Optilian tarkastuskamerat ja videomikroskoopit laadunvalvontaan

Optilian tarkastuskamerat ja videomikroskoopit laadunvalvontaan
Optilia Instrumentsin robustit tarkastuskamerat ja videomikroskoopit on suunniteltu erityisesti teolliseen ympäristöön helpottamaan laadunvalvontaa, suurta tarkkuutta vaativaa työtä sekä dokumentointia. Laaja valikoima erilaisia lisävarusteita mahdollistaa helppokäyttöisen kokonaisuuden kaikenlaisiin sovelluksiin.

Tarkastuskamerat

Tarkastuskameroiden 30-kertainen optinen suurennus, automaattinen tarkennus, ja jopa +15 dioptriaan yltävät close-up-linssit mahdollis-
tavat todella pienten kohteiden helpon ja nopean tarkastamisen.Tarkastuskamerat voivat toimia itsenäisesti ilman tietokonetta pelkällä kuvankaappaimella, joka tallentaa kuvat SD-kortille, tai vaihtoehtoisesti tietokoneeseen liitettynä. Kameroihin on saatavilla useita erilaisia jalustoja, valaistusratkaisuja ja lisätarvikkeita tarpeen mukaan.
  • Tarkastuskameran näkökentän laajuus 240mm etäisyydellä:
  • 1x Suurennus: 272x153mm
  • 30x Suurennus: 9.4x5.3mm
  • +10 Close-upilla: 3.5x2.0mm (60mm etäisyys)

Videomikroskoopit

Videomikroskoopin ja patentoidun 90° kulmaoptiikan avulla BGA-liitosten tarkastaminen käy käden käänteessä. Pienimmän 90° kulmaoptiikan footprintti on vain 0.4x3.4mm, joten sillä mahtuu todella ahtaisiinkin väleihin. Pienin kuvattava BGA stand-off on 40 mikrometriä. Kulmaoptiikoiden lisäksi mikroskooppiin on saatavilla perinteisiä optiikoita 1-500x väliltä.

Videomikroskoopit soveltuvat lisätarvikkeidensa, ja vaihdettavien optiikoiden ansiosta erinomaisesti myös esimerkiksi  non-contact-XYZ -metrologiaan, ja kaikenlaiseen laadunvalvontaan.

lisätiedot

Rami Nurmi
Rami Nurmi
Tekninen myynti
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

0207 499 499

Sähköposti

Chatti