• Kokemus Yli 40 vuoden kokemus!
  • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
  • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää Lue lisää meistä
Materiaalit & laitteet Materiaalit & laitteet
18.5.2020

Teipit valmiiksi leikattuina

Konserniimme kuuluvan ATC Tape Converting AB:n kautta tarjoamme asiakkaillemme todella kattavan valikoiman erilaisia teippejä. Kaikki teipit ovat myös täysin kustomoitavissa tarpeidenne mukaan.

Meiltä löydät laajan valikoiman teippejä erilaisiin käyttötarkoituksiin. Kaikki teippimme ovat täysin kustomoitavissa, ja saatavilla juuri tarvitsemassanne leveydessä, pituudessa tai vaihtoehtoisesti haastavaankin muotoon leikattuna.

Laminoimalla on mahdollista saada liimapinta lähestulkoon mihin tahansa materiaaliin, ja näin ollen pystytään valmistamaan asiakkaan tarpeiden mukaisia teippejä monista erilaisista materiaaleista.

MIKSI LEIKATA ERIKOISLEVEYTEEN?

Teipin leikkaaminen juuri tarvittuun leveyteen ei juurikaan vaikuta valmistuskustannuksiin, sillä standardimitatkin leikataan yksi kerrallaan irti pitkiltä keloilta. Suurin yksikköhintaan vaikuttava tekijä on siis itse materiaalin määrä.

Juuri oikean kokoisen teipin käyttäminen on myös vaivattomampaa kun teippiä ei tarvitse asettaa useita linjoja vierekkäin eikä sitä tarvitse leikata sopivammaksi, ja se voi näin säästää huomattavasti asennukseen kuluvassa työajassa sekä materiaalikustannuksissa.

Miksi leikata muotoon?

Teipin muotoon leikkaamisella pystytään monesti nopeuttamaan tuotantoa huomattavasti, kun tarvitaan tietynlaisia paloja teipistä. Muotoon leikattu teippi voi toimia esimerkiksi tiivisteenä tai vaikkapa suojakalvona.

ota yhteyttä

Rami Nurmi
Rami Nurmi
Tekninen myynti
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

0207 499 499

Sähköposti

Chatti