• Kokemus Yli 40 vuoden kokemus!
  • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
  • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää Lue lisää meistä
Moottori & Laakeri Moottori & Laakeri
8.1.2021

manus® award 2021

iguksen® luoma manus®-kilpailu järjestetään kymmenennen kerran ja sen kunniaksi jaetaan ensimmäistä kertaa kestävän kehityksen green manus®- palkinto. Kilpailu järjestetään joka toinen vuosi ja nyt on jälleen aika etsiä ainutlaatuisia sovelluksia muovisille laakereille.
Vuonna 2019 manus®-kilpailuun osallistui 445 osallistujaa 32 eri maasta. Kilpailevat sovellukset olivat monista eri teollisuusympäristöistä ja käyttökohteista. Kisassa oli mukana muun muassa parsankorjuukone, keittiösovellus ja yleisurheilun lasermittaustekniikkalaite. Erikoisten sovellusten määrä, joista tuli valita vain kolme voittajaa, ei tehnyt tuomariston työtä helpoksi. 

Raati lopulta valitsi voittajiksi Skotlannissa kehitetyn offshore-tarkastuslaitteen, saksalaisen suurnopeuskatamaraanin sekä ranskalaisen yrityksen, joka kehitti kuljettajan avustusjärjestelmän, jonka avulla liikuntarajoitteiset voivat ajaa autoa. 

"manus® on saanut jo yli 3000 erilaista hakemusta eri puolilta maailmaa viimeisen 10 kilpailun aikana. Nämä erilaiset sovellukset osoittavat hyvin muovisten liukulaakereiden monet käyttömahdollisuudet", sanoo Tobias Vogel, igus® GmbH:n iglidur®-liukulaakereiden ja drylin®-lineaarisen teknologiadivisioonan varapääjohtaja, sekä manus®-raadin jäsen.

Neljä palkintoa - Palkintoraha jopa 5000 euroa

manus®-palkinnon mukana tulee jopa 5000 euron palkinto. Kymmenennen vuosipäivän kunniaksi hakijoilla on nyt myös mahdollisuus voittaa green manus® -palkinto. "Tuomaristo haluaa palkita parhaimman kestävän kehityksen sovelluksen myöntämällä sille oman palkinnon", Vogel sanoo. Kaikki käyttäjät voivat ilmoittautua mukaan verkossa 12. helmikuuta 2021 saakka. Sovelluksien tyyppiä ei ole rajattu vaan kaikki teollisuusalueet ja käyttökohteet voivat osallistua. Tuote voi olla sarjavalmistustuote tai yksittäinen projektiluontainen tuote. Sovelluksesta pitää kuitenkin olla vähintään yksi valmistettu kappale. Voittajat valitsevat tieteen, teollisuuden ja alaan erikoistuneiden tiedotusvälineiden jäsenistä koostuva asiantuntijaraati. Voittajat tullaan julkistamaan Hannoverin messuilla 2021.
 

>> Osallistu kilpailuun tästä!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

0207 499 499

Sähköposti

Chatti