• Kokemus Yli 40 vuoden kokemus!
  • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
  • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää Lue lisää meistä
Näytöt & näppäimistöt Näytöt & näppäimistöt
23.12.2020

AMPRON-opastenäytöt haastaviin olosuhteisiin

Liikenteenohjaus on tärkeää useissa eri teollisuuskiinteistöissä ja -alueilla toiminnan sujuvoittamiseksi sekä onnettomuuksien välttämiseksi. Olosuhteet joissa näytöt sijaitsevat luovat myös omat haasteensa niiden toimivuudelle. Ulkona sijaitsevat kohteet, jotka altistuvat usein sateelle, lumelle ja jäälle, vaativat ratkaisut, jotka kestävät normaaleja näyttöjä paremmin.

Uusi yhteystyökumppanimme AMPRON vastaa näihin haasteisiin näyttöratkaisuillaan. AMPRON on virolainen yritys, joka on keskittynyt suunnittelemaan ja toteuttamaan LED-näyttöjä sekä opastus- ja ohjausjärjestelmiä, jotka soveltuvat erityisesti teollisuuslaitoksiin, logistiikkakeskuksiin, parkkihalleihin, satama-alueille ja lentoasemille. 

Viimeisimpänä esimerkkinä asensimme Turun satamaan Silja Linen uuteen terminaaliin AMPRONin Rugged-näytöt, jotka ohjaavat tulevan liikenteen oikeille kaistoille.

Järjestelmä on kehitetty mahdollisimman helppokäyttöiseksi sen jokaiselle käyttäjälle, sekä ohjelmoijalle että informaation lukevalle asiakkaalle. Järjestelmä valvoo aluetta ja tunnistaa liikenteen minkä jälkeen opastaa oikean päätöksen aikaansaamiseksi. Järjestelmä on helppo päivittää AMPRONin omalla sisällönhallintaohjelmalla tai halutessa kolmannen osapuolen ohjelmistolla. Asiakkaan oma järjestelmä voidaan myös intergroida suoraan näyttöihin.

AMPRONin tuotteet jakautuvat kahteen eri sarjaan, Compact ja Rugged. COMPACT-näytöt ovat vakiokokoisia ulko- ja sisäkäyttöön sopivia perus LED-näyttöjä. Erittäin vaativiin ulko-olosuhteisiin suositellaan ilkivallan kestäviä ja vankkarakenteisia ”RUGGED” -LED-näyttöjä. RUGGED-näyttöjen eritysvahva kuori kestää jään, lumen ja iskut. 

Lisäksi tarjoamme asiakaskohtaiset ratkaisut. Mikäli osaat heittää meille mutkikkaan haasteen, voimme yhdessä tutustua asiaan ja tarjoamme juuri sinulle suunnitellun ratkaisun. Kysy lisää tuotteista asiantuntevilta myyjiltämme! Toteutamme näyttötarpeesi aina näytön valinnasta asennukseen saakka!

lisätiedot

Anna Wulff
Anna Wulff
Tuotealuepäällikkö

Nordic LED Solutions -tuotteet

Janne Saarnilehto
Janne Saarnilehto
Osastopäällikkö
Joel Kouvonen
Joel Kouvonen
Tekninen myynti
Waltteri Bastman
Waltteri Bastman
Tekninen myynti
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

0207 499 499

Sähköposti

Chatti