• Kokemus Yli 35 vuoden kokemus!
 • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
 • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
 • Lue lisää Lue lisää meistä

3x Tekninen myyjä, OEM Finland Oy

Haluatko päästä kotimaisen teollisuuden näköalapaikalle? Nyt tarjoamme mahdollisuuden edustaa maailman johtavia teollisuuskomponenttivalmistajia menestyneessä ja kasvavassa yrityksessä. Mielenkiintoisen työnkuvan lisäksi tarjoamme rennon työilmapiirin, huikean työyhteisön ja laadukkaat puitteet työn tekemiseen.

Ketä etsimme?

Oletko innokas, aktiivinen ja oma-aloitteinen osaaja, joka tarttuu mielellään uusiin haasteisiin? OEM Electronics -liiketoimintayksikkömme hakee kolmea huipputyyppiä vahvistamaan teknistä myyntiään. Tekniset myyjät tulevat vastaamaan laadukkaiden tuotteiden myynnistä omalla alueellaan ja asiakassuhteiden menestyksekkäästä hoidosta. Toimipisteet sijaitsevat Turussa, mutta tehtävät edellyttävät matkustusvalmiutta ja kaikin puolin aktiivista otetta työhön. Sinulla on tukenasi ammattitaitoiset tuotepäälliköt, inhouse-markkinointitiimi sekä erinomainen logistiikkaorganisaatio. Arvostamme oikeanlaista myyntiasennetta ja kykyä omaksua nopeasti uusia asioita.

TEKNINEN MYYJÄ - Tuotealue Näytöt & Näppäimistöt

Tuotealueemme Näytöt & Näppäimistöt tarjoaa asiakaskohtaisia näyttö- ja näppäimistöratkaisuja valmistavalle teollisuudelle sekä suuria LED-näyttöjä mainos- ja informaatiosovelluksiin. Tehtäviisi kuuluu omasta asiakaskunnasta vastaaminen ja sen kehittäminen omalla myyntialueella. Palvelet ja autat asiakkaitamme yksilöllisesti ongelmanratkaisuissa ja tuotekehitysprosessin eteenpäinviemisessä jo ideatasolla. Jos olet uusia asioita nopeasti omaksuva ja idearikas tyyppi, tämä homma voi olla sinulle.

TEKNINEN MYYJÄ - Tuotealue Elektromekaniikka & Lämmönhallinta

Elektromekaniikka & Lämmönhallinta -tuotealueemme tarjoaa sähkömekaanisia komponentteja ja lämmönhallintatuotteita valmistavalle teollisuudelle. Tehtäviisi kuuluu omasta asiakaskunnasta vastaaminen ja sen kehittäminen omalla myyntialueella. Palvelet ja autat asiakkaitamme yksilöllisesti ongelmanratkaisuissa ja tuotekehitysprosessin eteenpäin viemisessä. Jos olet ratkaisukeskeinen ja ymmärrät sähkötekniikan ja elektroniikan perusteita, voit olla oikea henkilö tähän työhön.

TEKNINEN MYYJÄ - Tuotealue Materiaalit & Laitteet

Tuotealueemme Materiaalit & Laitteet tarjoaa valmistavalle elektroniikkateollisuudelle tuotannon materiaaleja ja laitteita. Tehtäviisi kuuluu mm. oman asiakaskunnan kehittäminen, tuotemarkkinointi ja tekninen tuki. Palvelet ja autat asiakkaitamme yksilöllisesti ongelmanratkaisussa ja oikean tuotteen valinnassa. Osallistut aktiivisesti toimittajayhteistyöhön ja tuotevalikoiman kehittämiseen. Tarkempi toimenkuva määräytyy osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Jos olet reipas ja tunnet elektroniikan tuotantoprosessin perusteita, meillä voi olla sinulle työtä.

Odotamme sinulta
 • myyntiorientoituneisuutta ja halua kehittyä työssäsi
 • työhön soveltuvaa teknistä koulutustaustaa
 • erinomaisia vuorovaikutustaitoja tilanteessa kuin tilanteessa
 • sujuvaa kommunikointia suomen lisäksi englanniksi
 • matkustusvalmiutta
Aina vain paranee, mikäli
 • sinulla on jo näyttöjä B2B-myyntityöstä
 • sähkötekniikan, elektroniikan ja/tai elektroniikan tuotantoprosessin perusteiden ymmärrystä
 • tekninen myynti on sinulle entuudestaan tuttua

Mikä OEM?

OEM Finland Oy on osa ruotsalaista OEM International -konsernia, joka on listattu Tukholman pörssissä. Konserni koostuu 36 yksiköstä, jotka toimivat 14 maassa. OEM toimii maailman johtavien komponenttivalmistajien myyntiorganisaationa Suomessa markkinoimalla teollisuusautomaation ja keskusvalmistuksen komponentteja sekä elektroniikkatuotannon komponentteja ja materiaaleja valmistavalle ja suunnittelevalle teollisuudelle. Suomen pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Turussa.

Me puolestamme tarjoamme
 • asianmukaisen perehdytyksen
 • laadukkaat puitteet työn tekemiseen kasvavassa yrityksessä kansainvälisessä toimintaympäristössä
 • rennon ja innostuneen työyhteisön, jossa luotetaan, että jokainen kantaa vastuunsa
 • mielenkiintoisia mahdollisuuksia tarjoavan vastuullisen työnkuvan sekä tuen ammatilliseen kehittymiseen
 • toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen
 • kiinteän kuukausipalkan

Kannamme huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista ja monien muiden etujen lisäksi tarjoamme esimerkiksi kattavat työterveyshuollon palvelut. Työn tekemisen vastapainoksi tuemme ja kannustamme työntekijöitämme virkistymään liikunnan tai kulttuurielämysten parissa. Yhteisöllisyys ja hyvä henki korostuvat esimerkiksi joukkueurheilun muodossa, joten hyvän työporukan lisäksi voit halutessasi saada hyvät tyypit mukaasi myös pelikentälle.

Miten toimia?

Voit hakea yhtä tai useampaa paikkaa samalla hakemuksella. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.2.2018 mennessä. Hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen osoitteeseen [email protected] Aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintayksikön johtaja Jussi Haavisto, puh. 040 341 2430.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

0207 499 499

Sähköposti

Chatti