• Kokemus Yli 40 vuoden kokemus!
  • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
  • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää Lue lisää meistä

Asiakaspalvelu tekninen myyjä, 2 paikkaa

Etsimme kahta reipasta ja asiakaspalveluhenkistä henkilöä vahvistamaan OEM:n asiakaspalvelutiimiä Turkuun. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan kasvavassa ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa panostetaan työilmapiiriin sekä työntekijöiden hyvinvointiin.

OEM Finland hakee Turkuun 

TEKNISIÄ MYYJIÄ ASIAKASPALVELUUN

vakituiseen työsuhteeseen.

Mitä työnkuvaan kuuluu?

Asiakaspalvelun teknisenä myyjänä tehtäviisi kuuluvat B2B-asiakasneuvonta puhelimitse ja sähköpostitse, tilausten vastaanottaminen ja käsittely sekä muita asiakaspalvelun tehtäviä. Työskentelet läheisessä yhteistyössä eri tuotealueidemme myyjien, logistiikkahenkilöstömme sekä asiakkaidemme kanssa. Huolellisuus ja itsenäinen ote työskentelyyn auttavat sinua onnistumaan tehtävässäsi. Tukenasi ovat muiden aspatiimiläisten lisäksi suuri joukko muita asiantuntevia kollegoita koko OEM:n organisaatiossa. 

Pääkonttoriltamme Turusta löytyy laadukkaat puitteet työn tekemiseen, mutta työntekijämme voivat joustavasti tehdä myös etätöitä osan viikosta. 

Odotamme sinulta

  • Aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja
  • Microsoft Office-ohjelmien hallintaa
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Aiempi kokemus SAP-ohjelmistosta katsotaan eduksi

Arvostamme can-do asennetta sekä halua löytää asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut. Toivomme sinun olevan tarkka ja järjestelmällinen tiimipelaaja, joka nauttii myös itsenäisestä työskentelystä. Aiempi kokemus teknisestä asiakaspalvelusta tai osaaminen sähkötekniikan, elektroniikan tai automaation aloilta ovat eduksi, mutta eivät edellytyksiä. Ennen kaikkea etsimme joukkoomme innostunutta tekijää, joka on valmis oppimaan uutta. 

Mikä OEM?

Jo yli 40 vuoden ajan olemme toimineet Suomen markkinoilla paikallisena myynti- ja markkinointiorganisaationa monille johtaville tuotemerkeille, joiden valmistus sijaitsee ympäri maailman. Valikoimamme on laajuudeltaan ja monipuolisuudeltaan ainutlaatuinen, tarjoten teollisuusautomaation, keskusvalmistuksen ja elektroniikkatuotannon komponentit ja materiaalit valmistavalle sekä suunnittelevalle teollisuudelle saman katon alta. Pääkonttorimme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Turussa. Niiden lisäksi myyntikonttoreitamme löytyy Tampereelta, Jyväskylästä, Oulusta ja Espoosta. OEM Finland Oy on osa ruotsalaista OEM International -konsernia, joka toimii 15 maassa.

Miksi OEM?

Haluamme jokaisen työntekijämme tuntevan itsensä tarpeelliseksi ja tervetulleeksi. Teemme parhaamme viihtyisän ja avoimen työilmapiirin sekä työntekijöidemme hyvinvoinnin eteen, sillä uskomme sen olevan menestyvän yrityksen perusedellytys. Laajojen työterveyspalveluiden lisäksi tarjoamme monia työsuhde-etuja, kuten ePassin liikunta- ja kulttuuriharrastuksia varten. Tehtävässä on kiinteä kuukausipalkka, minkä lisäksi työntekijöillä on mahdollisuus vuosittaiseen bonukseen erityisen aktiivisuuden ja onnistumisen perusteella.

Jatkuva kehittyminen, yhdessä menestyminen, erinomainen työilmapiiri, aktiivisuus sekä kumppanuuden vaaliminen ovat aina olleet meille tärkeitä arvoja, joista pidämme myös jatkossa kiinni. Meillä pääset johtamaan itseäsi sekä vaikuttamaan työsi sisältöön osana rentoa ja osaavaa yhteisöä. Haluamme työntekijöidemme kasvavan täyteen potentiaaliinsa, sillä kun he kehittyvät, myös OEM voi kehittyä. Kannustammekin työntekijöitämme vaikuttamaan omaan uraansa olemalla sitoutuneita, luovia ja päämäärätietoisia. Työskentely OEM:llä antaa mahdollisuuden monipuoliseen ja pitkäikäiseen uraan kansainvälisessä yrityksessä. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Mikko Niiniö (puh. 040 3412 463). Jos ilmoitus herätti mielenkiintosi, toimi mahdollisimman pian, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä CV:si, hakemuksesi ja palkkatoiveesi viimeistään 16.10.2022 osoitteeseen [email protected]. Kirjoitathan viestin aiheeksi ”Tekninen myyjä, asiakaspalvelu”. 
Asiakaspalvelu tekninen myyjä
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti