• Kokemus Yli 40 vuoden kokemus!
 • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
 • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
 • Lue lisää Lue lisää meistä

Tekninen myyjä, OEM Electronics

Oletko aktiivinen ja oma-aloitteinen henkilö, joka etsii seuraavaa haastetta myyntiurallaan? Etsimme vahvistusta teollisuuskomponenttien ja elektroniikkamateriaalien myynnin pariin kasvavaan ja vakavaraiseen yritykseemme. Monipuolisen ja sopivasti haastavan työnkuvan lisäksi tarjoamme rennon työilmapiirin, huikean työyhteisön ja laadukkaat puitteet työn tekemiseen. 

OEM Finland hakee nyt Turkuun Electronics-liiketoimintayksikköön

TEKNISTÄ MYYJÄÄ 

vakituiseen työsuhteeseen.

Ketä etsimme?

Teknisenä myyjänä hoidat menestyksekkäästi asiakassuhteita sekä kehität omaa myyntialuettasi asiantuntevien tuotepäälliköiden tuella. Palvelet ja autat asiakkaitamme tuotealuettasi koskevissa kysymyksissä, asiakkaalle parhaan ratkaisun valinnassa ja tarpeen vaatiessa tarjoat myös teknistä tukea. Tärkeä osa tehtävää on tunnistaa myös uusia asiakkaita ja löytää heidän luo. Lisäksi työ pitää sisällään tarjous-tilausprosessin hoitoa. 

Tarkempi toimenkuva määräytyy osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Vastuutuotealueet ovat:
Näytöt ja näppäimistöt
Materiaalit ja laitteet

Odotamme sinulta

 • Myyntihenkisyyttä
 • Aktiivista otetta asiakashankintaan sekä asiakassuhteiden ylläpitoon
 • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja
 • Sähkötekniikan perusteiden ymmärrystä
 • Matkustusvalmiutta kotimaassa
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Katsomme eduksi

 • Sähköteknisen koulutuksen
 • Aiemman kokemuksen teknisestä myynnistä ja B2B-myyntityöstä

Toimipisteesi sijaitsee Turussa, mutta tehtävä edellyttää aktiivista matkustamista Suomessa. Työtehtävässä ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä. 

MIKÄ OEM?

Jo yli 40 vuoden ajan olemme toimineet Suomen markkinoilla paikallisena myynti- ja markkinointiorganisaationa monille johtaville tuotemerkeille, joiden valmistus sijaitsee ympäri maailman. Valikoimamme on laajuudeltaan ja monipuolisuudeltaan ainutlaatuinen, tarjoten teollisuusautomaation, keskusvalmistuksen ja elektroniikkatuotannon komponentit ja materiaalit valmistavalle sekä suunnittelevalle teollisuudelle saman katon alta. Pääkonttorimme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Turussa. Niiden lisäksi myyntikonttoreitamme löytyy Tampereelta, Jyväskylästä, Oulusta ja Espoosta. OEM Finland Oy on osa ruotsalaista OEM International -konsernia, joka toimii 15 maassa.

MIKSI OEM?

Haluamme jokaisen työntekijämme tuntevan itsensä tarpeelliseksi ja tervetulleeksi. Teemme parhaamme viihtyisän ja avoimen työilmapiirin sekä työntekijöidemme hyvinvoinnin eteen, sillä uskomme sen olevan menestyvän yrityksen perusedellytys. Laajojen työterveyspalveluiden lisäksi tarjoamme monia työsuhde-etuja, kuten ePassin liikunta- ja kulttuuriharrastuksia varten. Tehtävässä on kiinteä kuukausipalkka, minkä lisäksi työntekijöillä on mahdollisuus vuosittaiseen bonukseen erityisen aktiivisuuden ja onnistumisen perusteella.

Jatkuva kehittyminen, yhdessä menestyminen, erinomainen työilmapiiri, aktiivisuus sekä kumppanuuden vaaliminen ovat aina olleet meille tärkeitä arvoja, joista pidämme myös jatkossa kiinni. Meillä pääset johtamaan itseäsi sekä vaikuttamaan työsi sisältöön osana rentoa ja osaavaa yhteisöä. Haluamme työntekijöidemme kasvavan täyteen potentiaaliinsa, sillä kun he kehittyvät, myös OEM voi kehittyä. Kannustammekin työntekijöitämme vaikuttamaan omaan uraansa olemalla sitoutuneita, luovia ja päämäärätietoisia. Työskentely OEM:llä antaa mahdollisuuden monipuoliseen ja pitkäikäiseen uraan kansainvälisessä yrityksessä.

Kiinnostuitko?

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä CV:si, hakemuksesi ja palkkatoiveesi viimeistään 29.7.2022 osoitteeseen [email protected] Kirjoitathan viestin aiheeksi ”Tekninen myyjä, Electronics”. Lisätietoja tehtävästä antaa Product Area Manager Janne Saarnilehto (puh. 040 3412 431).

Myyjämme ja tuotepäällikkömme ratkaisevat ongelmasi
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

0207 499 499

Sähköposti

Chatti