• Kokemus Yli 40 vuoden kokemus!
  • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
  • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää Lue lisää meistä

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö, OEM Finland Oy

Haluatko olla osa innokasta markkinointitiimiä menestyvässä teollisuusalan yrityksessä? Nyt olisi paikka auki! Tarjoamme mahdollisuuden päästä tekemään monipuolisia markkinoinnin tehtäviä kasvavassa B2B-myyntiin erikoistuneessa organisaatiossa. Markkinointitiimimme suunnittelee ja toteuttaa markkinointitoimenpiteitä ja -materiaalia konsernin eri liiketoimintayksiköille ja yrityksille, ja nyt etsimme osaavalle tiimille vetäjää. Mielenkiintoisen työnkuvan lisäksi tarjoamme rennon työilmapiirin, huikean työyhteisön ja laadukkaat puitteet työn tekemiseen.
Erikoistunut organisaatio

Ketä etsimme?

Etsimme markkinointiosastolle vetäjää, joka kehittää yrityksen markkinointia ja luo omalla panoksellaan lisäarvoa markkinointiosaston toimintaan. Markkinointi- ja viestintäpäällikkönä sinun tulee hahmottaa yrityksen organisaatio, toimia motivaattorina, priorisoida markkinointiosaston työt sekä saattaa aloitetut projektit loppuun yhdessä markkinointitiimin kanssa. Vastuullasi on myös yrityksen sisäinen ja ulkoinen viestintä.

Sinulla on tärkeä rooli OEM:n markkinointistrategian luomisessa Suomen ja Baltian markkinoilla. Kykenet luomaan markkinoinnille strategian sekä linjat, jotka auttavat myyntiosastoja saavuttamaan tavoitteensa. Olet aidosti kiinnostunut asiakkaistamme ja pyrit kehittämään markkinointia pitäen keskiössä asiakkaidemme tarpeet. Katsomme eduksi, mikäli sinulla on jo kokemusta B2B-markkinnoin parista tai teollisuuden toimialalta.

Teet tiiviisti yhteistyötä oman talon myyntiosastojen kuin myös konsernin sekä toimittajiemme markkinointiorganisaatioiden kanssa. Kommunikoit työssäsi paljon myös englannin kiellellä, ja aina parempi jos sinulta taittuu myös toinen kotimainen kieli. Hyvä kielitaito on siis avuksi, jotta onnistut tehtävässäsi. Kykenet toimimaan vetäjänä laajoissa projekteissa sekä varmistamaan projekteihin osallistuvien aikataulussa pysymisen ja näin koko projektien sujuvuuden. Tunnet myös eri markkinointikanavien mahdollisuudet ja sinulla on kyky, halu ja motivaatio tuoda yrityksen käyttöön myös uusia markkinoinnin keinoja.

Markkinointi- ja viestintäpäällikkönä vastaat markkinointitiimin henkilöstön kehittämisestä ja ohjaamisesta. Yksi tärkeimmistä vastuualueistasi on aikatauluttaa markkinoinnin vuosikalenteri, jotta resurssimme riittävät ja kohdistuvat oikeisiin osa-alueisiin oikeaan aikaan. Tiimin vetäjä sinulla voi olla tietty osa-alue, jossa voit olla hands on, mutta sinulle riittää kyky luottaa ympärilläsi oleviin ammattilaisiin ja antaa heidän hoitaa projekteja.

Raportoit suoraan OEM Finland Oy:n toimitusjohtajalle ja olet mukana yrityksen strategiaryhmässä.

Keitä me olemme?

OEM toimii maailman johtavien komponenttivalmistajien myyntiorganisaationa Suomessa markkinoimalla teollisuusautomaation ja keskusvalmistuksen komponentteja sekä elektroniikkatuotannon komponentteja ja materiaaleja valmistavalle ja suunnittelevalle teollisuudelle. Suomen pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Turussa ja myyntikonttorit Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa ja Espoossa. OEM Finland Oy on osa ruotsalaista OEM International -konsernia, joka on listattu Tukholman pörssissä.

Mitä me tarjoamme

  • laadukkaat puitteet työn tekemiseen kansainvälisessä toimintaympäristössä kasvavassa yrityksessä
  • rennon ja innostuneen työilmapiirin, jossa luotetaan, että jokainen kantaa vastuunsa
  • mielenkiintoisia mahdollisuuksia tarjoavan vastuullisen työnkuvan sekä tuen ammatilliseen kehittymiseen
  • toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen
  • kiinteän kuukausipalkan

Kannamme huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista ja monien muiden etujen lisäksi tarjoammekin esimerkiksi kattavat työterveyshuollon palvelut. Tuemme ja kannustamme työn tekemisen vastapainoksi työntekijöitämme virkistymään liikunnan tai kulttuurielämysten parissa. Yhteisöllisyys ja hyvä henki korostuvat esimerkiksi joukkueurheilun muodossa, joten hyvän työporukan lisäksi voit halutessasi saada hyvät tyypit mukaasi myös pelikentälle.

Miten toimia?

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 28.1.2022 mennessä, osoitteeseen [email protected] Kirjoitathan viestin aiheeksi ”Markkinointipäällikkö”.

Jos kaipaat lisätietoja, voit kysellä niitä puhelimitse, toimitusjohtaja Marko Salovaara, puh. 040 3412 442.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti