Toteutuneet näyttösovellukset
Julkaistu: 2022-09-12

Asiakaskohtaiset näyttösovellukset

Pystymme toteuttamaan valmistajiemme kanssa täysin räätälöityjä näyttökokonaisuuksia. Onko sinulla tarve kustomoidulle näytölle? Tällä sivulla voit tutustua jo toteutuneisiin projekteihin.

Asiakaskohtaisesta LCD- ja TFT-näytöstä tehdään yleensä täydellinen valmis paketti, joka sisältää itse nestekidelasin ja ohjainpiirin lisäksi taustavalon, piirilevyn, vastuksia ja kondensaattoreita, liitännät sekä kotelon.

Mono-LCD-näyttö tehdään käytännössä aina alusta loppuun asiakaskohtaiseksi. Johtuen asiakaskohtaisen TFT-näytön paneelin suurista aloituskustannuksista, usein käytetään pohjana vakio TFT-näyttöä, joka räätälöidään asiakkaalle. Tällöin aloituskulut ovat huomattavasti alhaisemmat myös TFT-näyttöprojektissa.

Mielenkiintoinen kehitystrendi pidemmällä tähtäimellä on käyttää lasialustaa sekä ohjainpiirien että myös ohjauselektroniikan alustana. Lasialustalle voitaisiin integroida esimerkiksi prosessori, ohjainpiirit, muistit ja ohjainväylät. Tällöin näytön lasi toimisi itsessään laitteen runkona, mikä antaisi näytölle uusia ja kilpailukykyisiä mahdollisuuksia eri sovelluksiin. Vieläkin pidemmällä tähtäimellä voidaan ajatella, että jatkojalostettaisiin TFT-näytössä käytettävää tekniikkaa.

TFT-aktiivimatriisinäytöthän valmistetaan hyvin pitkälti samalla tekniikalla kuin integroidut piirit. Periaatteessa on mahdollista TFT-näyttöä tehtäessä valmistaa lasialustalle suoraan ohjainpiirit ja kaikki muukin ohjauselektroniikka, jolloin voidaan saavuttaa merkittäviä kustannussäästöjä.

Alla näet jo joitakin toteutuneita sovelluksia. Toteutuksissa on lyhyesti kerrottu sovellettujen näyttöjen tietoja.

Tuki

Yhteenveto:

• asiakaskohtainen  4.3" a-Si TFT-näyttö + asiakaskohtainen PCAP kapasitiivinen kosketuspaneeli + suojalasi
  • 480xRGBx200,
  • RGB interface
  • LED-taustavalo

Yhteenveto:

• modifioity 4.3" a-Si TFT-näyttö display
  • 480xRGBx272,
  • RGB interface
  • asiakaskohtainen LED-taustavalo
  • 600 nits
  • asiakaskohtainen kolme digittinen 7-segmenttinäyttö (negatiivi) TN-LCD
  • punainen LED-taustavalo segmenttien läpi

Yhteenveto:

• asiakaskohtainen 7.84" IPS-TFT-näyttö
  • 1280xRGBx400,
  • MIPI interface,
  • asiakaskohtainen erikoiskirkas LED-taustavalo

Yhteenveto:

• modifioitu 5" a-Si TFT-näyttö
  • 800xRGBx480,
  • RGB interface
  • asiakaskohtainen LED-taustavalo  850 nits, 50k h elinikä

Yhteenveto:

• Vakio 15" a-Si TFT-näyttö
  • 1024xRGBx768,
  • LVDS interface,
  • asiakaskohtainen erikoiskirkas LED-taustavalo

Yhteenveto:

• modifioitu  3.5" TFT IPS-näyttö
  • 240xRGBx320,
  • RGB interface
  • asiakaskohtainen trasflektiivinen auringonvalossa luettava erikoiskirkas LED-taustavalo

Yhteenveto:

• Asiakaskohtainen 10.1" PCAP kosketuspaneeli
  • PMMA + GLASS
  • 1024x600, IIC interface
  • suojapaneeli printtauksilla

Yhteenveto:

• asiakaskohtainen 2.36" TFT-IPS -näyttö + CTP kosketuspaneeli + suojakalvo + näppäimistö (kokonaisvaltainen Complete Turnkey Product)
  • 320xRGBx240,
  • RGB interface
  • LED-taustavalo

Yhteenveto:

• modifioitu 4.3" a-Si TFT-näyttö
  • PCAP-kosketuspaneeli
  • 480xRGBx272
  • RGB interface
  • modifioitu LED-taustavalo

Lämpötilan säädin sovellus

• modifioitu 3.5" a-Si TFT-näyttö
  • 320xRGBx240,
  • RGB interface,
  • asiakaskohtainen LED-taustavalo 100K h LED elinikä (Osram LED)

Yhteenveto:

• modifioitu 7" TFT-IPS -näyttö
  • 800xRGBx480,
  • RGB interface
  • asiakaskohtainen PCAP kosketuspaneeli 4mm ”teräs” suojalasilla

Yhteenveto:

• modifioity 10.4" TFT display
  • 800xRGBx600, LVDS interface
  • asiakaskohtainen resistiivinen kosketuspaneeli palonkestävällä suojalasilla
  • asiakaskohtainen kotelo näytölle ja kosketuspaneelille (palonkestävästä materiaalista)

Yhteenveto:

• vakio 7" TFT-näyttö
  • 1024xRGBx600,
  • LVDS interface
  • asiakaskohtainen  CTP kosketuspaneeli erikoisprinttauksilla

Yhteenveto:

• modifioitu 3.5" TFT (MVA)-näyttö
  • 240xRGBx320,
  • RGB interface
  • resistiivinen kosketuspaneeli
  • modifioitu LED-taustavalo

Yhteenveto:

• Modifioitu 7" a-Si TFT-näyttö
  • 800xRGBx480,
  • RGB interface
  • asiakaskohtainen optisesti bondattu PCAP kosketuspaneeli Antiglare pinnotteella ja suojalasilla
  • asiakaskohtainen erikoiskirkas LED-taustavalo

Yhteenveto:

• modifioitu 10.1" IPS-TFT-näyttö
  • 1280xRGBx800,
  • LVDS interface
  • asiakaskohtainen PCAP kapasitiivinen kosketuspaneeli

Yhteenveto:

• asiakaskohtainen 5" FSTN-LCD
  • resoluutio 320 x 240
  • erikoiskirkas LED-taustavalo

Yhteenveto:

• modifioitu (TFT-MVA)  10.4" a-Si TFT-näyttö
  • 640xRGBx480,
  • RGB interface
  • katselukulmat samat kuin IPS
  • LED-taustavalo 70K h elinikä -käyttölämpötila-alue kattaa -30…+80 °C

toteutuneet näyttöratkaisut

Oled-, TGT- ja LCD-näytöt

Tutustu laajaan valikoimaan!

Voit tutustua trakemmin laajaan LCD-, TFT- JA OLED-näyttöjen valikoimaanne. Jos kiinnostuit tai sinulle herää lisäkysymyksiä, niihin vastaavat mielellään asiantuntijamme. Voit myös soittaa tai laittaa viestiä asiakaspalveluumme.