Ajoneuvokamerat

Orlaco Stoneridge ajoneuvokamerajärjestelmät haastaviin työympäristöihin ja kohteisiin. Ajoneuvokameroissa on erinomainen kuvanlaatu, iskun- ja tärinänkestävä rakenne sekä kattavat EMC-hyväksynnät. Asiakkaalle laadukkaan kamerajärjestelmän hankinta on aina investointi. Tarjoamme kustannustehokkaat ja kannattavat ratkaisut pitkällä tähtäimellä.

Valikoimiimme kuuluvat ajoneuvokamerat, monitorit ja kaikki niihin tarvittavat tarvikkeet. Orlaco Stoneridge ajoneuvokamerat soveltuvat erinomaisesti erilaisiin työkoneisiin kuten trukkeihin, erilaisiin maansiirtokoneisiin, metsä- ja kaivoskoneisiin, mobiilisureihin sekä torninostureihin. Valikoimastamme löytyy valmiit kamerapaketit niin trukkeihin kuin myös erilaisiin nostureihin.
Ajoneuvokamerat
Ajoneuvokamerat analogialla

Kamerat analogia (PAL/NTSC)

Orlacon ajoneuvokamerat tehostavat työntekoa ja käyttämällä oikein valittuja tuotteita minimoit mahdolliset riskitekijät. Kameroista löytyy sopivat tuotteet lähes jokaiseen ajoneuvoon aina trukeista rekkoihin ja raskaisiin maansiirtokoneisiin, pieniin ja suuriin nostureihin sekä merenkulkuun. Valikoimiimme kuuluvat ajoneuvokamerat, monitorit ja kaikki niihin tarvittavat tarvikkeet. Tarjoamme myös valmiita paketteja trukkeihin ja nostureihin.
EMOS digitaalinen kamera

Kamerat digitaali

Orlacon ajoneuvokamerat tehostavat työntekoa ja käyttämällä oikein valittuja tuotteita minimoit mahdolliset riskitekijät. Kameroista löytyy sopivat tuotteet lähes jokaiseen ajoneuvoon aina trukeista rekkoihin ja raskaisiin maansirtokoneisiin, pieniin ja suuriin nostureihin sekä merenkulkuun.
Monitori ajoneuvoihin

Monitorit

Orlacon monitorit ajoneuvo- ja työkonekamerajärjestelmiin on suunniteltu kestämään vaativia olosuhteita. Monitoreista löytyy vaihtoehdot myös jännitealueille (12...60 V DC). Käyttökohteesta riippuen monitorin voi valita joko pinta- tai uppoasennuksella (tupla DIN-aukko).
Dynaaminen kaapeli / Mastokaapeli

Kaapelit

Stoneridge-Orlaco tarjoaa laajan valikoiman kaapeleita analogisille PAL/NTSC-kamerajärjestelmille, digitaalisille GMSL-järjestelmille sekä ethernet-järjestelmille. Kaikki kaapelit on kehittänyt Stoneridge-Orlaco, ja niillä on ainutlaatuisia ominaisuuksia. Kaapeleiden valmistus tapahtuu IATF 16949 -laatustandardin mukaisesti, ja ne täyttävät CE-merkinnän vaatimukset sekä viimeisimmät kaapeleille asetetut laatustandardit.
Tarvikkeet ajoneuvokameroille

Tarvikkeet ajoneuvokameroille

Laajan lisävarustevalikoiman avulla kamerajärjestelmästä saadaan rakennettua mahdollisimman täydellinen paketti tapauskohtaisesti. Valikoimasta löytyy kaapelit eri käyttökohteisiin, täydelliset kytkentäpaketit perävaunuille, adapterikaapelit kolmannen osapuolen tuotteisiin, apuvälineet trukki- sekä nosturikameroille, tallentimet, jännitelähteet, videojakajat, liittimet ja paljon muita hyödyllisiä tarvikkeita.
Kamerapaketit

Kamerapaketit

Trukkien- ja nosturien kamerapaketeilla säästät arvokasta työaikaa ja vähennät onnettomuusriskejä. Valikoimastamme löytyvät Orlacon valmiit trukkikamerapaketit ja nosturikamerapaketit. Trukkikamera voi olla trukinkuljettajille korvaamaton työkalu, joka tarjoaa paremman näkyvyyden, turvallisuuden, paremman kuorman sijoittelun, tehokkuuden ja ergonomian. Trukkeihin on saatavana useita erilaisia kameraratkaisuja kuten esim. haarukkakamera, kelkkakamera, mastokamera, peruutuskamera sekä näiden erilaisia yhdistelmiä. Nosturikamera voi olla erittäin hyvä työkalu esimerkiksi mobiili- ja torinosturien kuljettajille. Nostureissa on usein tilanteita, jossa kuljettajan on mahdotonta nähdä mahdolliset vaarat suoraan kuljettajan paikalta. Mobiilinosturikamera sekä torninosturikamera mahdollistavat nosturinkuljettajalle paremman näkökentän, jolloin on mahdollista ennakoida myös mahdolliset vaaratilanteet paremmin. Tarjoamalla selkeän kuvan kuormasta ja sen ympäristöstä kuljettaja voi sijoittaa kuorman tarkalleen oikeaan paikkaan, mikä vähentää vaurioiden tai onnettomuuksien riskiä.
CornerEye kamerapaketti

CornerEye

Orlacon CornerEye-ajoneuvokamera tarjoaa erittäin laajan ja yksityikohtaisen näkymän ajoneuvon hytin ympäriltä ns. katvealueilta. Monitori asennetaan hytin oikeaan, jossa myös suurin osa katvealueista sijaitsee.
Kamera - 3087140

Exolöf-ajoneuvokamerat

Exolöf-ajoneuvokamerajärjestelmä tarjoaa kustannustehokkaan vaihtoehdon ajoneuvon reaaliaikaiseen monitorointiin niin peruutuskameraksi kuin muihinkin näkymiin.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Mikko MannilaMikko Mannila

Tuotealuepäällikkö

+358403412441 040 3412 441

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti