Kontaktorit, moottorin suojaus ja ohjaus

Tarjoamme kattavan valikoiman tuotteita sähkönjakeluun sekä moottorin ohjaukseen ja suojaukseen. Valikoimassamme on Lovato Electricin kontaktorit ja moottorinsuojakytkimet sekä perinteisten lämpöreleiden lisäksi elektroniset ylivirtareleet. Mootorin hallitumpaan ohjaukseen löydät myös pehmokäynnistimet.
Kontaktorit
Lovaton kontaktorit

Kontaktorit

Lovato Electricin kontaktorit tarjoavat kattavan valikoiman tuotteita moottorin käynnistykseen ja sähkönjakelun tarpeisiin. Valikoimassamme on kontaktorit 6-400 A jänniteluokissa. Lisäksi meiltä löytyy minikontaktoreja ja kontaktorien tarvikkeita.
Lämpöreleet BF-kontaktoreille

Lämpöreleet

Lämpörele on sähkölaitteiden suojalaite. Lämpöreleen käyttötarkoitus on toimia moottorin ylikuormitussuojana. Valikoimastamme löytyy bimetalliliuskalla toimivia malleja sekä elektronisia lämpöreleitä. Lämpöreleitä saa automaattisella tai manuaalisella kuittauksella. Lämpöreleen valintaan pääsääntöisesti vaikuttaa moottorin nimellisvirta sekä kontaktorin koko. Lämpöreleitä löytyy useisiin eri kontaktoreihin. Tutustu valikoimaan!
Elektroniset ylivirtareleet

Elektroniset ylivirtareleet

Elektroniset ylivirtareleet suojaavat moottoria ja tarjoavat yhdessä kontaktorin kanssa kompaktin käynnistysjärjestelmän moottorille. Ne takaavat tarkan ja luotettavan suojan moottorille ylivirtoja ja vaihevikoja vastaan. Lovaton malleista löydät elektroniset ylivirtareleet 1- ja 3-vaihemoottoreille. Lämpörelevalikoimastamme löytyy myös bimetalliliuskalla toimivia malleja. Tekniset tiedot löydät tuotesivulta. Tutustu valikoimaan!
Moottorinsuojakytkimet

Moottorinsuojakytkimet

Moottorinsuojakytkin mallistomme on uudistunut täysin, sillä valikoimassamme ovat nyt painonapeilla tai kääntökytkimellä varustetut mallit. Painonapilla varustetut mallit ovat saatavilla jopa 40 A asti ja vain 45 mm leveänä.
Pehmoäynnistimet

Pehmokäynnistimet

Sähkömoottoreiden suorakäynnistyksessä käynnistysvirta ja käynnistysmomentti ovat suuria, mikä usein kuormittaa verkkoa ja moottoria tarpeettomasti. Pehmokäynnistimiä käytetään sähkömoottoreiden asteittaiseen käynnistämiseen ja pysäyttämiseen, jolloin voidaan välttyä useilta sähköisiltä ja mekaanisilta ongelmilta. ADXN-sarjan pehmokäynnistimet soveltuvat täydellisesti erilaisiin käyttökohteisiin, kuten pumppuihin, puhaltimiin, kompressoreihin ja kuljettimiin. Tutustu pehmokäynnistin valikoimaan!
Taajuusmuuttajat

Taajuusmuuttajat

Taajuusmuuttaja on moottorinohjain, jolla pystytään säätämään kolmivaihteisten moottoreiden nopeutta. Taajuusmuuttajan käytölle kolmivaihemoottoreissa on useita syitä mm. nopeuden mitoittaminen prosessiin sopivaksi, energiansäästö, tehokkuuden parantaminen sekä koneiden mekaanisen rasituksen vähentäminen esim. käynnistyksessä. Lovaton mallistosta löydät kattavan valikoiman taajuusmuuttajia. Taajuusmuuttajissa on useita ominaisuuksia, kuten sisäänrakennettu EMC-suojaus, RS-485 (muut kenttäväylät optiona) ja kompakti koko. Lisäksi taajuusmuuttajille löytyy näppäimistöjä, USB-ohjelmointimoduuleja sekä oviasennussarjoja. Tuotesivuilla kattavammat tiedot taajuusmuuttajista. Tutustu valikoimaan alta!
Moduulikontaktorit

Moduulikontaktorit

Moduulikontaktorit ovat äänettömiä, siksi ne soveltuvat asennettavaksi julkisiin tiloihin esim. valaistuksen, lämmityksen ja ilmanvaihdon ohjaukseen. Moduulikontaktori on suunniteltu asennettavaksi DIN-kiskoon. Kontaktorit ovat saatavana standardin kokoisina ja jännitteelliset osat jäävät moduulikannen alle taaten vaaditun suojaustason.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Timo HeinonenTimo Heinonen

Tuotepäällikkö

+358403412365 040 3412 365

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti