Johtimet

Johtimet kattavasti asennukseen kuin asennukseen.

Valikoimastamme löytyy hienosäikeisiä, että kovalankaisia johtimia kattavasti eri vaippamateriaaleilla ja hyväksynnöillä, myös ketjukäyttöön soveltuvina. Johtimet saatavilla useissa eri väreissä ja pakkauskoissa.

Valikoimassamme on mm. PVC- ja PUR-johtimet, kaksoiseristetyt johtimet, halogeenivapaat johtimet, UL/CSA -hyväksytyt johtimet, sekä silikoni- ja MTW-johtimet.
Johtimet
Asennusjohtimet

Asennusjohtimet

Hienosäikeiset taipuisat asennusjohtimet löydät meiltä! Valikoimastamme löytyvät johtimet sopivat erinomaisesti mm. kiinteisiin asennuksiin, erilaisiin koteloihin ja keskuksiin sekä kojeistoihin. Tarjoamme johtimia myös ajoneuvojen sähkölaitteiden sekä muiden sähkölaitteiden sisäiseen johdotukseen ja aurinkopaneelien asennukseen. Saatavilla useissa eri väreissä ja pakkauskoissa.
Johtimet energiansiirtoketjuun

Johtimet energiansiirtoketjuun

Laadukkaat johtimet energiansiirtoketjukäyttöön ja muihin liikkuviin sovelluksiin. Saatavilla useita eri ulkovaippamateriaaleja, EMC-suojalla tai ilman.
Texiline HF90/UL3992 halogeenivapaa johdin

Halogeenivapaat johtimet

Halogeenivapaat johtimet kohteisiin, joissa paloturvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Halogeenivapaat johtimet on suunniteltu siten, että niiden vaippamateriaalit eivät vapauta haitallisia halogeenejä palaessaan. Tämä tekee niistä erinomaisen valinnan esimerkiksi rakennusten sisätiloissa, joissa palon leviämisen estäminen ja turvallisuus ovat ensisijaisen tärkeitä.
SIF silikonijohdin

Lämmönkestävät johtimet

Lämmönkestävät halogeenittomat johtimet löydät meiltä. Saatavilla kovalankaisena tai hienosäikeisenä. Lämmönkestävät johtimet on suunniteltu erityisesti toimimaan vaativissa ympäristöissä, sillä johtimen silikonivaipalla on laaja lämpötila-alue ja hyvä öljynkestävyys. Kestävyytensä ansiosta nämä johtimet soveltuvat käytettäviksi monissa teollisuudenaloissa, kuten terästeollisuudessa, valssaamoissa, lasiteollisuudessa ja keramiikkatehtaissa.

Lisätietoa - Johtimet
 

Teknisiä neuvoja
Janne HyvönenJanne Hyvönen

Tuotepäällikkö

+358403412467 040 3412 467

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti