• Yli 35 vuoden kokemus!
  • Yli 27 000 tuotetta varastossa
  • Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää meistä

Keitä olemme?

Toimimme valmistajiemme myyntiorganisaationa Suomen markkinoilla lähellä sinua. OEM tarjoaa ainutlaatuisen tuotevalikoiman ja ammattitaitoisten, omiin tuotteisiinsa perehtyneiden myyjien ja tuotepäälliköiden avun ilman turhia välikäsiä. Teemme tiivistä yhteistyötä omien valmistajiemme kanssa, ja sitä kautta meidän on mahdollista tarjota jatkojalostettuja, juuri teidän tarpeisiinne räätälöityjä komponentteja.

Lue lisää toiminnastamme täältä.

asiakaslehti

TUTUSTU ASIAKASLEHTEEMME

OEM Info on asiakaslehtemme, joka sisältää artikkeleita mm. tuoteuutuuksistamme, tuotteistamme ja toimittajistamme. Lehdessä on juttuja myös asiakastapauksista ja siitä miten toimittamamme tuotteet ovat olleet osana asiakkaidemme uudenlaisia ratkaisuja.

Tilaa lehti ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme tai selaa heti verkossa!

MEILLE TÖIHIN? 

Aina aika ajoin meillä on tarve uusille vahvistuksille. Koetko, että sinä voisit olla sopiva lisävahvistus organisaatioomme? 

Tutustu avoinna oleviin työpaikkoihimme ja jätä hakemus. Mikäli tällä hetkellä paikkoja ei ole avoinna, voit aina jättää avoimen hakemuksen.

Asiantuntevat tuotepäälliköt
Messut

VIERAILE MESSUOSASTOLLAMME

Olemme mukana monilla teollisuuden alan messuilla kertomassa tuotealueidemme uusimmista tuotteista ja ratkaisuista. Tule keskustelemaan miten voisimme auttaa juuri sinua ja vaihtamaan kuulumisia asiantuntevien tuotepäällikoidemme ja myyjiemme kanssa.

Katso missä olemme seuraavaksi!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

0207 499 499

Sähköposti

Chatti