Keitä olemme?

Toimimme valmistajiemme myyntiorganisaationa Suomen markkinoilla lähellä sinua. OEM tarjoaa ainutlaatuisen tuotevalikoiman ja ammattitaitoisten, omiin tuotteisiinsa perehtyneiden myyjien ja tuotepäälliköiden avun ilman turhia välikäsiä. Teemme tiivistä yhteistyötä omien valmistajiemme kanssa, ja sitä kautta meidän on mahdollista tarjota jatkojalostettuja, juuri teidän tarpeisiinne räätälöityjä komponentteja.

Lue lisää toiminnastamme täältä.

OEM info -asiakaslehti

TUTUSTU ASIAKASLEHTEEMME

OEM Info on asiakaslehtemme, joka sisältää artikkeleita mm. tuoteuutuuksistamme, tuotteistamme ja toimittajistamme. Lehdessä on juttuja myös asiakastapauksista ja siitä miten toimittamamme tuotteet ovat olleet osana asiakkaidemme uudenlaisia ratkaisuja.

Tilaa lehti jatkossa tästä tai selaa heti verkossa!

MEILLE TÖIHIN? 

Aina aika ajoin meillä on tarve uusille vahvistuksille. Koetko, että sinä voisit olla sopiva lisävahvistus organisaatioomme? 

Tutustu avoinna oleviin työpaikkoihimme ja jätä hakemus. Mikäli tällä hetkellä paikkoja ei ole avoinna, voit aina jättää avoimen hakemuksen.

Meille töihin? Tässä meillä olevat mahdolliset työnkuvat.
Messut

VIERAILE MESSUOSASTOLLAMME

Olemme mukana monilla teollisuuden alan messuilla kertomassa tuotealueidemme uusimmista tuotteista ja ratkaisuista. Tule keskustelemaan miten voisimme auttaa juuri sinua ja vaihtamaan kuulumisia asiantuntevien tuotepäällikoidemme ja myyjiemme kanssa.

Katso missä olemme seuraavaksi!

Katso yritysesittelymme YouTubessa!

Katso videolta kuinka toimintamme tapahtuu käytännössä. Näen kuinka tuotteen kulku asiakkaalle lähtee asikaskäynnillä tehdystä tilauksesta, varastoon, jossa tilaus kerätään ja pakataan. Lopuksi tuote lähtee varastostamme matkalle sinun luoksesi. 

Näet myös kuinka olemme yhteydessä asikkaisiimme mm. messuilla. Katso video nyt

Yritysvideo
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti