Teholähteet

Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman teholähteitä erilaisiin käyttökohteisiin.

Teholähteissä edustukseemme kuuluu Enedo, Inventronics, SELF, ARCH Electronics sekä Wah Hing, joiden avulla pystymme tarjoamaan teholähderatkaisut lukemattomiin eri käyttökohteisiin. Myös erilaiset asiakkaillemme räätälöidyt ratkaisut onnistuvat vaivatta, oli sitten kyseessä muutokset itse teholähteen ominaisuuksiin, kaapelointiin tai esimerkiksi tyyppikilpeen, löydämme teille varmasti tarpeeseenne soveltuvan tuotteen.

Ota meihin yhteyttä niin autamme sinua oikeanlaisen ratkaisun valinnassa!
Teholähde 100-240 V AC
Teholähde 100-240 V AC

AC/DC-teholähteet

Kattava sarja Eforin AC/DC-teholähteitä. Tutustu teholähteisiimme ja ota yhteyttä!
AC/DC teholähde piirikortille

AC/DC -teholähteet piirikortille

Piirikorttiteholähteissä edustamme taiwanilaista ARCH Electronicsia. ARCH Electronics on kehittänyt ja valmistanut erilaisia teholähteitä piirikortille jo vuodesta 1986 lähtien. Heidän valikoimansa kattaa Medical, sekä ITE ja kotitaloussovellusten tarpeet. Laajan standardivalikoiman lisäksi ARCH Electronics tarjoaa mahdollisuuden kustomoituihin ratkaisuihin, jos valikoimasta ei löydy sopivaa vaihtoehtoa. Piirikorttiteholähteet on tarkoitettu asennettavaksi suoraan piirilevylle juottamalla, mutta osaan tuotteista on myös saatavilla asennuslevy, jossa on ruuviliittimet kytkentöjä varten. Tutustu alta tarkemmin valikoimaamme. Tuotesivujen alaosasta ”Tiedostot”-kohdasta löydät tuotteiden datalehdet, sekä 3D-tiedostot. Ole meihin rohkeasti yhteydessä, niin autamme sinua oikeanlaisen ratkaisun valinnassa!
Teholähde 100-240 V AC

Medical-teholähteet

Kattava sarja Eforen Medical-teholähteitä korkealla hyötysuhteella. Tutustu laajaan teholähdevalikoimaamme!
Apukäynnistin Genius Boost Sport 12 V 400 A

LED-liitäntälaitteet

Valikoimastamme löydät teholähteet kaikkiin LED-valaistussovelluksiin. Laajan vakiovirta- ja vakiojännitelähde valikoiman lisäksi löydät meiltä myös ohjelmoitavat LED-teholähteet. Ohjelmoitavissa LED-teholähteissä on säädettävä Aout-arvo sekä useita himmennysvaihtoehtoja, minkä vuoksi ne soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi valmistavaan teollisuuteen. Yhdellä tuotteella voidaan korvata useampi erilainen teholähde, ja ohjelmointi onnistuu nopeasti joko langattomasti RFID-alustalla tai vaihtoehtoisesti langallisesti. Ota meihin yhteyttä, niin autamme oikeanlaisen LED-teholähteen valinnassa sovellukseenne.
Muoviset laakerituotteet

Plug-In -teholähteet

Tarjoamme asiakkaillemme täysin kustomoidut plug-in virtalähteet kaikenlaisiin käyttökohteisiin. Edustukseemme kuuluvalla valmistajalla, Wah Hing Transformer Mfy. Ltd.:llä on yli 40 vuoden kokemus erilaisten muuntajien ja teholähteiden, ja plug-in mallisten virtalähteiden suunnittelusta sekä valmistamisesta. He ovat erikoistuneet tarjoamaan asiakaskohtaisia ratkaisuja. Wah Hing työllistää noin 1500 ammattilaista, ja heidän tuotantokapasiteettinsa yltää noin 100 miljoonaan yksikköön vuosittain. Plug-in tyyppisten teholähteiden standardimallisto sisältää teholuokat aina 4 W:sta 50 W:iin asti. Plug-In teholähteet ovat saatavilla vaihdettavilla maakohtaisilla tai kiinteillä plugeilla, halutulla johtimen pituudella ja liittimellä, mukaan lukien täysin kustomoidun tyyppikilven. Ota yhteyttä, niin autamme sinua oikeanlaisen ratkaisun valinnassa!

Desktop-teholähteet

Tarjoamme asiakkaillemme täysin kustomoidut Desktop erillisteholähteet monenlaisiin käyttökohteisiin. Edustukseemme kuuluvalla Wah Hing Transformer Mfy. Ltd.:llä on yli 40 vuoden kokemus erilaisten muuntajien ja teholähteiden, ja desktop-mallisten virtalähteiden suunnittelusta sekä valmistuksesta. He keskittyvät erityisesti asiakaskohtaisiin ratkaisuihin. Wah Hing työllistää noin 1500 ammattilaista, ja heidän tuotantokapasiteettinsa yltää noin 100 miljoonaan yksikköön vuosittain. Desktop-tyyppisten erillisteholähteiden vakiomallisto pitää sisällään teholuokat aina 10W:sta 65W:iin asti, mutta ne ovat myös kustomoitavissa tehon suhteen tarpeen mukaan. Erillisteholähteisiin voidaan valita haluttu johtimen pituus ja liitin, sekä täysin kustomoitu tyyppikilpi. Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua oikeanlaisen ratkaisun valinnassa!
LED-teholähde 120-277 V AC

Modulaariset teholähteet

Valikoimastamme löydät Enedon laadukkaat modulaariset teholähderatkaisut. Modulaarisella teholähteellä voit korvata useamman erillisen teholähteen, mikä helpottaa asennustyötä ja hankintaa. Teholähteen runko on myös erittäin kompakti, joten sillä säästät myös tilaa. Teholähderunkoja on saatavilla 4- tai 8-paikkaisina, ja yksittäisen moduulin maksimiteho on 150 W. Tehomoduuleja on saatavana 5VDC, 12VDC, 24VDC, 48VDC, 2 x 12VDC sekä 2 x 24VDC ulostuloilla. Komponentit soveltuvat UL-sovelluksiin, ja tarjolla on myös Medical -käyttöön soveltuvat versiot. Teholähteet kasataan Turun toimipisteessä. Voit tutustua eri moduuli- ja runkovaihtoehtoihin alapuolelta. Ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme sinua valitsemaan juuri tarpeisiisi sopivan ratkaisun!

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Teemu KantolaTeemu Kantola

Tuotepäällikkö

+358403412328 040 3412 328

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti