MPM-venttiililiittimet

Venttiililiittimiä käytetään yleensä hydrauliikka- ja pneumatiikkaventtiileiden sähköisenä liittimenä. Venttiililiittimet ovat standardin EN175301-803 mukaisia teollisuusliittimiä. Liittimien aikaisempi standardi oli DIN43650. Venttiililiittimiä käytetään pinta- ja lämpötila-antureissa sekä painekytkimissä. Ajoneuvojen ja muiden liikkuvien työkoneiden hydrauliikkaventtiileissä käytetään usein 2-napaisia AMP Junior Timer ja Deutsch DT-liittimiä.

Molex mPm® DIN-venttiilipistokkeiden valikoimasta löytyy itsekytkettäviä ja valetulla kaapelilla. Liittimiä on myös intergoidulla elektroniikkapiirillä tai ilman transienttisuojaa tai LED-indikaatiota. MPM-venttiililiitinkaapeleita on saatavilla myös valetulla Junior Timer -liittimellä. Niitäkin saa integroidulla elektroniikkapiirillä tai ilman piiriä.

Valikoimistamme löytyy myös toimittajamme Lutze GmbH:n Deutsch DT-liitinkaapeleita valetulla kaapelilla sekä integoidulla transienttipiirillä.
Venttiililiittimet MPM

Lisää luettavaa

Molex mPm Dual-Din
Tuoteuutiset

Tilansäästöä Molex mPm DUAL-DIN-liitinkaapeleilla

DUAL-DIN-liitinkaapeleilla syöttökaapelien määrä supistuu kuuteen kaapeliin, jolloin läpivientien määrä ja todennäköisyys virhekytkentöihin vähenevät.

MPM venttiililiittimet
Tuoteuutiset

Molex mPm® -venttiilipistokkeet

OEM Finland on edustanut mPm®-venttiilipistokkeita Suomessa jo yli 20 vuoden ajan. Varastovalikoimamme on laaja sekä kenttäliitettävien että valetulla kaapelilla varusteltujen liittimien suhteen.

Junior Timer
Tuoteuutiset

Uudistettu Molex MPM Junior Timer -liitinkaapeli

Molex on tuonut markkinoille uuden Molex MPM Junior Timer -liittimen, jonka runko on lyhyempi vanhaan malliin verrattuna.

Sitek tuplasuotimien varaosafiltterit kampanja
Tuoteuutiset

Sitek tuplasuotimien filtterit kesäkauden huoltoihin

On aika valmistautua kesän huoltoseisokkeihin ja hyödyntää ne parhaalla mahdollisella tavalla. Varmista, että ilmansuodatus toimii moitteettomasti käyttämällä laadukkaita kotimaisia Sitek-tuotteita!

paineilmasylinterit teollisuuteen
Tuoteuutiset

Paineilmasylinterit teollisuuteen

Aventics tarjoaa laajan valikoiman paineilmasylintereitä, jotka vastaavat eri teollisuudenalojen tarpeisiin. Meiltä löydät sopivan ratkaisun!

Bopla BoVersa kotelot
Tuoteuutiset

Bopla BoVersa: Huippuluokan koteloratkaisu IIOT-ympäristöön

Bopla:n BoVersa on uusi moderni koteloratkaisu, joka on suunniteltu IIoT-ympäristöön optimaaliseksi. Kolmesta osasta koostuva BoVersa on laajasti räätälöitävissä materiaalien, kuten metallin ja muovin, sekä värien suhteen. Siihen on myös vaivatonta integroida erilaisia tyylikkäitä näyttö- ja näppäimistöratkaisuja.

Teknisiä neuvoja
Petteri TarvolaPetteri Tarvola

Tuotepäällikkö

+358403412424 040 3412 424

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti