Teholähteet

Pulsin teholähteet ovat erittäin kompakteja, pienihäviöisiä, korkealaatuisia ja pitkäikäisiä. Teholähde valikoimaan kuuluu 1- ja 3-vaiheiset teholähteet, DC-UPS:t, DC/DC-muuntimet, redundanttiteholähteet, erotusmoduulit ja tarvikkeet. Lähtöjännitteet vaihtelevat 5-72 V DC välillä ja teho 15 – 960 W välillä. Laajan hyväksyntäpaketin myötä teholähteet soveltuvat useisiin eri sovelluksiin.
Teholähteet

IIOT

Digitalisoi yrityksesi

Teholähteet

IP54-, IP65- ja IP67-teholähteet

Hajautetut FIEPOS-teholähteet (FIEld POwer Supply) korkealla kotelointiluokalla IP54, IP65 tai IP67 on kehitetty joustavaan käyttöön suoraan kentällä. Helpon asennuksen lisäksi, ne ovat joustavia vastaamaan eri sovellusten ainutlaatuisia vaatimuksia. Ne myös yksinkertaistavat kokonaisen tai laajennettavan järjestelmän suunnittelua ja ylläpitoa. Lisäksi laitekotelo voidaan korvata pienemmällä tai poistaa kokonaan. Lyhyesti sanottuna FIEPOS on vaihtoehto teholähteelle keskitetyssä ohjauskaapissa, hajautetussa ohjauskotelossa tai asiakaskohtaisessa ratkaisussa.
1-vaiheiset teholähteet ryhmäkuva

1-vaiheiset teholähteet

PULS tarjoaa laajan valikoiman tehokkaita, kompakteja ja luotettavia DIN-kiskovirtalähteitä 1-vaihejärjestelmiin. PULS:n teholähteiden avulla saavutat kolme pääetua: 1. Pienennä järjestelmäkustannuksia erittäin korkeiden hyötysuhdearvojen ansiosta. 2. Lisää prosessin käytettävyyttä korkean MTBF:n (Mean Time Between Failures) ja pitkän käyttöiän ansiosta. 3. Säästä tilaa järjestelmässäsi käyttämällä markkinoiden pienimpiä teholähteitä.
2- ja 3-vaiheiset teholähteet

2- ja 3-vaiheiset teholähteet

2-ja 3-vaiheisissa teholähteissä yhdistyvät monipuoliset ominaisuudet, luotettavuus sekä hyvä hinta/laatu-suhde. Teholähteitä on saatavilla mm. laajalla AC/DC-syöttöjännitealueilla, eri liittimillä, DC OK -releellä ja BonusPower-toiminnolla. Tarvikkeista löytyy teholähteille myös seinä- ja sivukiinnikkeitä.
mitat DC-UPS -teholähde

DC-UPS ja puskuriyksiköt

Pulsin tehokkaat, kompaktit ja luotettavat DC-UPS ja puskuriyksiköt takaavat järjestelmän parhaan käytettävyyden. Keskeytymättömät teholähteet ovat saatavilla kondensaattoreilla tai akuilla varustettuna.<h2 style="font-size:20px;">DC-UPS ja puskuriyksiköt kondensaattoreilla</h2>UC10-sarjan DC-UPS:t ovat toteutettu ultrakondensaattoreilla (EDLC - Electrochemical Double Layer Capasitors). Ne ovat täysin huoltovapaita ja takaavat keskeytymättömän tehonsyötön sekunneissa mitattuna. UF-sarjan puskuriyksiköt on toteutettu elektrolyyttikondensaattoreilla ja toimivat DC-UPS:n tavoin. UF-sarjasta löytyy mallit 24 ja 48 V järjestelmiin, puskurointiaika on tyypillisesti millisekunteja. Puskurointitilassa lähtöjännite on reguloitu, ja muutos normaalitilasta puskurointitilaan tapahtuu ilman keskeytystä. Kaikki yksiköt ovat ylikuormitus ja oikosulkusuojattuja, ja niillä on laaja käyttölämpötila-alue.<h2 style="font-size:20px;">DC-UPS akulla</h2>Akuilla toteutettavaan DC-UPS järjestelmään tarvitaan kolme osaa; teholähde, DC-UPS yksikkö sekä akku. DC-UPS yksikkö hoitaa akun valvonnan ja latauksen sekä saumattoman siirtymisen normaali- ja puskurointitilan välillä. Kaikki Pulsin yksiköt tukevat yhden akun konseptia, jossa jokainen akku ladataan ja valvotaan erikseen. UB10-yksiköt vaativat vain yhden 12 V akun, mikä säästää tilaa ja kustannuksia. Ohjausyksikkö nostaa akun 12 V DC jännitteen 24 V DC:iin. Kaikissa yksiköissä on myös säädettävä puskurointiaika, mikä säästää akkua.
Redundantti teholähde 100-240 V AC

Redundantti teholähteet

Pulsin CP-sarjan redundantti-teholähteissä on integroitu erotus MOSFET sekä kuormanjako. Tämä tarkoittaa sitä, että ylimääräisiä erotusmoduuleja ei tarvita 1 + 1 ja n + 1 redundanttijärjestelmissä. Redundanttiteholähteet ovat saatavana irrotettavilla ”hot-swap”-liittimillä tai jousivoimaliittimillä. Hot-swap-liittimet (CP10.241-R2 ja CP20.241-R2) mahdollistavat teholähteen vaihtamisen käytön aikana. Jos tätä ominaisuutta ei tarvita tai laite on alttiina tärinälle, jousivoimaliittimillä varustetut mallit (CP10.241-R1 ja CP20.241-R1) ovat täydellinen valinta. Hot-swap-liittimillä olevat mallit on myös saatavana suojapinnoitettuna (CP10.241-R2-C1 ja CP20.241-R2-C1). Lisäksi löytyy marine hyväksytty malli CP20.245-R2, EMC Class B (bridge & deck)
Erotusmoduulit

Erotusmoduulit

Pulsin erotusmoduuleissa on erittäin pienet häviöt. Valikoimasta löytyy MOSFET- tai diodi-erotusmoduuleita. MOSFET-tekniikalla toimivissa erotusmoduuleissa on pienemmät jännite- ja tehohäviöt kuin diodeilla toimivissa erotusmoduuleissa. Diodi erotusmoduuli on taas puolestaan kustannustehokas ratkaisu.
DC/DC-muuntimet

DC/DC-muuntimet

Tehokas DC/DC-muunnin voi tarjota huomattavasti enemmän kuin vain jännitteen muuntamisen, se lisää järjestelmän luotettavuutta ja lisää kestävyyttä jännitevaihtelujen yhteydessä. Pulsin CD-sarjan DC/DC-muuntimia käytetään mm. seuraavissa sovelluksissa <ul><li>Galvaaninen erotus laiva, rautatie ja prosessiteollisuuden sovelluksissa</li><li>Stabilisoitu lähtöjännite akkukäyttöisissä sovelluksissa</li><li>Jännitetason ylläpitoon pitkien kaapelivetojen päässä</li></ul> CD-sarjan DC/DC-muuntimien lisäksi Pulsin valikoimasta löytyy rautatie hyväksytyt (EN 50155) DC/DC-muuntimet sekä taajuusmuuttajien DC-välipiirin optimoitu DC/DC-muunnin. DC/DC-muuntimien lisäksi Pulsilta löytyy laaja valikoima teholähteitä, joissa myös DC-syöttö. DC-syöttöjännitteellä olevia teholähteitä löytyy mm. Dimension CP- ja Q-sarjoista sekä MiniLine sarjasta. Teholähteiden DC-syöttöalue on tyypillisesti noin 90-180 V DC ja laajalla DC-syötöllä olevien teholähteiden DC-syöttö noin 90-360 V DC.
Elektroninen ylivirtasuoja

Elektroninen ylivirtasuoja

Uudet monikanavaiset elektroniset ylivirtasuojat auttavat optimoimaan 24 V DC -järjestelmien käytettävyyttä ja kasvamaan sovelluksen mukana. PISA-B on tehokkain elektroninen ylivirtasuoja. Se jakaa virran, suojaa kuormia ylivirroilta sekä oikosuluilta ja valvoo 24 VDC -järjestelmän tilaa. 8-kanavainen yksikkö tarjoaa selektiivisen suojauksen ja eristää vialliset piirit sekä varmistaa jatkuvan tehonsyötön muille piireille. Integroitu tiedonvalvonta raportoi järjestelmän tilaa PLC:lle tai ohjauskeskukselle. Ylivirtasuojassa on lisäksi hälytyskosketin ja etäkuittaus. PISA-B perustuu modulaarisuuteen, jopa 8 yksikköä voidaan kytkeä rinnan.
Tarvikkeet teholähteille

Tarvikkeet teholähteille

Meiltä löytyvät kaikki tarvikkeet teholähteille. Varastostamme löytyy mm. seinä- ja sivukiinnikkeet ja DIN-kiskotelineet akuille. Akkutelineet saatavilla ilman akkua tai akun kanssa. Akkutelineissä on johdotukset ja sulakkeet mukana. Tutustu valikoimaan!
Teholähde 90-264 V AC

Teholähteet Moduulikoteloon

Delta Electronicsin valikoimasta löydät teholähteet moduuliaukkoon. Neljä jännitevaihtoehtoa 5, 12, 24 ja 48 V DC sekä teho 10, 30, 60 tai 100 W. Chrome II teholähteissä IEC 60335-1 hyväksyntä.
Teholähde, 100-240 V AC/110-150 V DC, 24-28 V DC, 10 A

Medical teholähteet

Pulsin DIN-kiskoasenteiset medical -teholähteet ovat 2xMOPP(IEC 60601-1, 3rd edition) hyväksyttyjä, kestäviä ja erittäin hiljaisia. Lääketieteellisissä sovelluksissa elektroniikalle käytettävä tila on hyvin rajallinen. Saman aikaisesti komponettien pitää täyttää erityiset hyväksynnät ja tiukat turvallisuusstandardit. Aikaisemmin vaihtoehtona medical-sovelluksiin on ollut lähes ainoastaan asiakassovelletut plug-in tai paneeliasenteiset teholähteet. Puls tarjoaa uuden vaihtoehdon CP-sarjan medical-teholähteillä. Ne tarjoavat käyttäjälle standardi DIN-kiskoasenteiset teholähteet, jotka täyttävät korkeimmat teknolgiset standardit.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Henri SuikkanenHenri Suikkanen

Tuotepäällikkö

+358403412459 040 3412 459

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti