Ajoneuvo

Tarjoamme laadukkaat tuotteet pääasiassa ajoneuvoteollisuudelle. Tuotevalikoimamme koostuu varoitus- ja työvaloista, kameratuotteista, antenneista sekä erilaisista mekaanisista lisävarusteista. Meiltä löytyy myös ajoneuvohydrauliikan komponentteja raskaankaluston päällerakentajille. Päämiehemme ovat erikoistuneet ajoneuvopuolen tuotteisiin ja he koostuvat toimialansa johtavista osaajista. Pyrimme jatkuvaan kehitykseen tuotevalikoimamme osalta, jotta voimme tarjota alamme parhaat ratkaisut asiakkaidemme käyttöön.
Ajoneuvo-tuotealue
Sylinteriryhmä HSP

Ajoneuvohydrauliikka

Tuotealue toimittaa korkealaatuisia ajoneuvohydrauliikan komponentteja raskaankaluston päällerakentajille, korjaamoille ja huoltopisteille. Asiakkaamme hyötyvät vuosien saatossa luodusta ammattitaidosta, toimittajakontakteista sekä joustavasta asiakaslähtöisestä palveluideologiasta, varmistaen valinnan oikeanlaisesta komponentista.

Ajoneuvovarusteet

Ajoneuvovarusteiden alta löydät tarpeisiisi erilaisia lisävarusteita kuten USB-liittimet.
Ajoneuvokamerat

Ajoneuvokamerat

Orlaco Stoneridge ajoneuvokamerajärjestelmät haastaviin työympäristöihin ja kohteisiin. Ajoneuvokameroissa on erinomainen kuvanlaatu, iskun- ja tärinänkestävä rakenne sekä kattavat EMC-hyväksynnät. Asiakkaalle laadukkaan kamerajärjestelmän hankinta on aina investointi. Tarjoamme kustannustehokkaat ja kannattavat ratkaisut pitkällä tähtäimellä. Valikoimiimme kuuluvat ajoneuvokamerat, monitorit ja kaikki niihin tarvittavat tarvikkeet. Orlaco Stoneridge kamerat soveltuvat erinomaisesti erilaisiin työkoneisiin kuten trukkeihin, erilaisiin maansiirtokoneisiin, metsä- ja kaivoskoneisiin, mobiilisureihin sekä torninostureihin. Valikoimastamme löytyy valmiit kamerapaketit niin trukkeihin kuin myös erilaisiin nostureihin.
Ajoneuvovalot ja äänimerkit

Ajoneuvovalot ja äänimerkit

Ajoneuvokamerajärjestelmät haastaviin työympäristöihin ja kohteisiin. ECCO:n ajoneuvovalo- ja äänimerkkivalikoima on keskittynyt kevyisiin vilkkupaneeleihin, valomastoihin ja -majakoihin, tasovilkkuihin, varoitusvaloihin, sisä- ja työvaloihin. Laajan valikoiman ansiosta voimme auttaa sinua monissa eri ajoneuvovalosovelluksissa. Ajoneuvokameroissa on erinomainen kuvanlaatu, iskun- ja tärinänkestävä rakenne sekä kattavat EMC-hyväksynnät. Asiakkaalle laadukkaan kamerajärjestelmän hankinta on aina investointi. Tarjoamme kustannustehokkaat ja kannattavat ratkaisut pitkällä tähtäimellä.
Antennit

Antennit

Valikoimasta löytyy antennit kaikkiin käyttötarkoituksiin, kuten 5G ja 4G antennit, WLAN-antennit sekä GPS-antennit. Tarjoamme myös ns. Combo-antenneja, joissa voidaan yhdistää useita eri taajuuksia ja tarpeita. Antennit ovat saatavilla usealla eri asennusvaihtoehdolla, kuten pinta-asennettavat tai magneettikiinnitteiset mallit sekä sisäänrakennetut antennit. Kaapelien pituudet ja liittimet antenneihin voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaisesti.
Mekaniikka tuotealue

Mekaniikka

Tuotealue tarjoaa laajan valikoiman mekaanisia komponentteja ja lisävarusteita. Mekaniikkaosien valikoimamme koostuu mm. lukoista ja lukitusjärjestelmistä, saranoista, kahvoista, nupeista ja tiivistenauhoista. Lisäksi tarjoamme teollisuuden laitekomponentteja, kuten säätöjalkoja, säätöpultteja, lukitusvipuja ja tärinänvaimennuskumeja.
RAM asennuskiinnikkeet

RAM® Mounts -asennuskiinnikkeet

RAM® Mounts valmistaa kestäviä ja monipuolisia kiinnitysjärjestelmiä tablettien, kameroiden, matkapuhelimien ja muiden mobiililaitteiden kiinnittämiseen esimerkiksi autoon tai työkoneeseen. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat niin kiinnitettävän tuotteen kuin asennuskohteen osalta. Toisin kuin muut kiinnikkeet markkinoilla, RAM® antaa sinulle mahdollisuuden asentaa sinne, missä niitä tarvitset. RAM®-kiinnitysjärjestelmän ainutlaatuinen muotoilu mahdollistaa nopean asennuksen, helpon säädettävyyden, lujan rakenteen, hyvän tärinänvaimennuksen ja kestävyyden - kaikki edulliseen hintaan. Tuotteet valmistetaan jauhemaalatusta merialumiinista, kevyestä ja lujasta komposiitista ja ruostumattomasta teräksestä. Pitkän kokemuksen ja laadukkaiden materiaalien ansiosta RAM® myöntää tuotteilleen elinikäisen takuun. Jos haussa on kestävä ja laadukas on tablet-teline tai puhelinteline on RAM® Mounts valintasi. <a class="btn btn-primary" href="https://www.oem.fi/info/tuki/miksi-valita-ram-mounts" >Miksi valita RAM® Mounts?</a>
Teollisuuslaser

Teollisuuslaserit

Teollisuuslaserit soveltuvat erinomaisesti teollisuuden eri aloille. Laserit täyttävät teollisuuden korkeat vaatimukset, joita tarvitaan haastavissa ja muuttuvissa olosuhteissa. Lasereiden avulla voidaan nopeuttaa ja tarkentaa työvaiheita sekä tehostaa tuottavuutta. Tuotteet ovat testattu kestämään teollisuudessa esiintyviä haastavia olosuhteita, kuten tärinää, kosteutta ja eri lämpötiloja. Esimerkkejä teollisuuslasereiden käyttökohteista: • Paperi- ja puuteollisuus • Kaivosteollisuus • Kuorma-autot ja muut ajoneuvot • Rakennusteollisuus • Lääketiede ja tutkimus • Materiaalin käsittely • Tekstiiliteollisuus
Polttoaine- ja yhdistelmäsäiliö

Polttoaine- ja yhdistelmäsäiliöt hyötyajoneuvoille

Padoanin yhdistelmäsäiliöt ovat erinomainen valinta silloin, kun tila on rajallinen eikä polttoaineen tarve ole suuri. Voit valita säiliön materiaaliksi joko ruostumattoman teräksen, alumiinin tai maalatun teräksen, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon erilaisiin ympäristöihin ja käyttötarkoituksiin. Olipa tarpeesi sitten pieni tai suurempi säiliö, Padoanin yhdistelmäsäiliöt tarjoavat luotettavan ja tyylikkään ratkaisun polttoaineen säilytykseen.
OK-ELD lauhdutin

Lauhduttimet

Hydacin hydrauliikkaöljynlauhduttimet ovat erinomainen valinta mobiilisovelluksiin. Näiden lauhduttimien avulla voit varmistaa, että hydrauliikkaöljy pysyy optimaalisessa lämpötilassa ja suorituskyky säilyy huippuluokassa. Luota Hydacin laadukkaisiin lauhduttimiin, kun tarvitset tehokasta ja luotettavaa jäähdytysratkaisua mobiilikäyttöön.

LED-linjakilvet

Käyttäjäystävällisyys on Mobitec linjakilpi-tuotteille ominaista riippumatta siitä, minkä ratkaisun asiakas valitsee. Tuotteet perustuvat asiakkaiden vaatimuksiin ja tarpeisiin, kaupunki-, pikavuoro- ja kaukoliikenteessä. Linja-autoissa Mobitec linjakilvet tekevät arkipäivästä helpomman kaikille! <h2>Linja-autojen linjakilvet</h2> LED-linjakilvet ovat täysin elektronisia ilman liikkuvia osia. Näytöissä käytetään LED-valoja, joiden käyttöikä on sama kuin ajoneuvoissa. Ledit ovat UV-suojattuja, joten ne säilyttävät kirkkautensa ja tehonsa. Valon tehon säätö tapahtuu sisäänrakennetulla anturilla, joka reagoi ulkovalon määrään pilkkopimeästä auringonpaisteeseen. Sopivat lähiliikenne- ja kaupunkibusseille ja linja-autoille.
suodattimet

Suodattimet

Hydacin suodattimet tarjoavat luotettavaa suodatusta sekä mobiilisovelluksiin että prosessiin. Niiden korkealaatuinen rakenne ja tehokkuus takaavat puhtaan ja virheettömän toiminnan. Olipa tarpeesi sitten mobiililaitteissa tai teollisissa prosesseissa, voit luottaa Hydacin suodattimiin pitämään järjestelmäsi suojattuna ja tehokkaasti toimivana.

Lisää luettavaa

Ram Mounts
Tuki

Miksi valita Ram® Mounts?

RAM® Mounts valmistaa monipuolisia ja kestäviä kiinnitysjärjestelmiä erilaisille mobiililaitteille, kuten tableteille, kameroille ja matkapuhelimille. Valitse RAM® Mounts, kun haluat laatua edulliseen hintaan.

IntelliSkin® suojakuoret mobiililaitteille
Tuoteuutiset

IntelliSkin® -suojakuoret mobiililaitteille

IntelliSkin® tarjoaa laitteillesi täydellisen lataus- ja telakointiratkaisun, joka sopii esimerkiksi materiaalinkäsittely-ympäristöihin. Työskentele huoletta ilman latauskaapeleita!

RAM Mounts
Tuoteuutiset

RAM® Mounts -kiinnikkeet Pohjoismaiden suurimmalta jälleenmyyjältä

RAM® Mounts on johtava asennuskiinnikkeiden valmistaja, jonka tuotteet valmistetaan USA:ssa. Mikäli tarvitsemasi tuote kuitenkin puuttuu, ole yhteydessä, sillä tarjolla oleva valikoima on todella suuri ja löydämme sinulle varmasti parhaan ratkaisun.

Stoneridge-Orlaco ajoneuvokamerat ja monitori
Tuoteuutiset

Kun vain paras kuvanlaatu kelpaa!

Stoneridge-Orlaco esittelee uuden reaaliaikaisen 7" HLED-digitaalimonitorin. Yhdessä HMOS-kameran kanssa Orlacon GMSL-järjestelmällä päästään ajoneuvokameroissa uudelle tasolle kuvanlaadussa.

SitSafe
Tuoteuutiset

Sit safe, patentoitu julkisen liikenteen lastenistuin

Istuin soveltuu 1-4 vuotiaille lapsille 18 kg asti. Lapsi matkustaa selkä menosuuntaan, joka on turvallisin tapa lapsen matkustamiselle. Kun istuin on normaalikäytössä, se on tavallinen istuin 3-pisteturvavyöllä, eikä vie ylimääräistä tilaa. Istuimen käyttöönotto lastenistuimeksi tapahtuu myös helposti yhdellä kädellä.

Ajoneuvotuottyeet
Tuoteuutiset

Ajoneuvotuotteet

Tuotealue Ajoneuvo tarjoaa laadukkaat tuotteet pääasiassa ajoneuvoteollisuudelle. Tuotevalikoimamme koostuu varoitus- ja työvaloista, kameratuotteista, antenneista, palonsammutusjärjestelmistä sekä erilaisista mekaanisista lisävarusteista.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti