Kääntökehät

TGB:n valikoimista löytyy vakiomallisia kääntökehiä sekä piirustuskehiä. Vakiokehiä TGB varastoi Espanjassa, Barcelonan lähellä. Tämän lisäksi heillä on mahdollisuus tehdä muutoksia kehiin, esim. rasvanippojen sijaintiin, tai tuotteen rasvaukseen tehtaan puolesta jne.

Piirustustuotteissa TGB:n oma suunnittelu ja tekninen osasto pystyy myös ehdottamaan sopivia kehiä asiakkaan tarpeiden mukaan. Tähän tarvitaan usein muutamia tietoja, kuten esimerkiksi kuorma sekä nopeus. Kannattaa ehdottomasti haastaa heidän suunnitteluosastoaan tässä. Kun kyseessä on piirustustuote niin isot ja vaativat muutoksetkin onnistuvat, sillä kehät valmistetaan alusta asti suunnitelmien mukaan.
Kääntökehät
Ulkohammastettu kääntökehä

Kääntökehä

Kääntökehät ovat mekaanisia osia, jotka on suunniteltu kestämään suuria kuormituksia (akselikuormitus, radiaalikuormitus ja kallistusmomentti) samalla suorittaen pyörimisliikkeitä kuorman siirtämiseksi. Kääntökehien tärkeimmät osat ovat sisä ja ulkokehä ja niiden väliset vierintäelementit. Molempiin kehiin on tehty valmiit asennuskohdat joilla kehä kiinnitetään runkoon tai käyttölaitteeseen. Vaihtoehtoina on hammastamattomia, sisähampaisia sekä ulkohampaisia kääntökehiä. Kääntökehän kuormituskapasiteetti riippuu sen koosta, geometriasta sekä vierintäelementtien tyypistä ja määrästä. Jokaiselle kääntökehä on kuormituskäyrä, joka näyttää suurimman kuorman, jonka kääntökehä voi kestää aksiaalikuormana ja kallistusmomenttina.
Vaihteellinen kääntökehä BE-sarja

Kääntökehä vaihteella

TGB Groupilla on erilaisia pyörimisvaihteiden malleja erilaisiin sovelluksiin. Kaikkia vaihteellisia kehiä voidaan myös muokata asiakkaiden tarpeiden mukaan. BE-sarja: Korkean tarkkuuden ja pienen takaiskun omaava pyörimisvaihde teollisuuskäyttöön. Täysin suljettu huulitiivisteillä varustettuna varmistaakseen IP65-luokituksen järjestelmälle. Pyöreät hammastukset kehällä ja suora ruuvisyöttö tarjoavat sujuvamman pyörimisliikkeen, mutta vähentävät maksimaalista sallittua vääntömomenttia. LBE-sarja: Kevyt versio BE-sarjasta alumiinikotelolla järjestelmän painon vähentämiseksi. GE-sarja: Korkean tarkkuuden ja pienen takaiskun omaava pyörimisvaihde teollisuuskäyttöön. Täysin suljettu huulitiivisteillä varustettuna varmistaakseen IP65-luokituksen järjestelmälle. Pyöreät hammastukset kehällä ja suora ruuvisyöttö tarjoavat sujuvamman pyörimisliikkeen, mutta vähentävät maksimaalista sallittua vääntömomenttia. Maksimi nopeus 3 rpm TE-sarja: Kahdella vaihteella olevat TE-sarjan kehät on suunniteltu kestämään suurempia vääntömomentteja kuin edelliset sarjat, koska ne toimivat kahden vaihteen avulla samanaikaisesti, mikä mahdollistaa suuremmankin väännön kehälle. TGE-sarja: Edullinen pyörimisvaihde, joka muistuttaa TE-sarjaa, mutta on vähemmän tarkka ja siinä on yksinkertainen tiiviste pyörimisrenkaan ja kotelon välillä. TGO-sarja: TGE-sarjan avoin versio puhtaisiin ympäristöihin tarkoitetuille sovelluksille. TGZ-sarja: Pystysuuntainen sarja, jossa on pyörimisrengas kotelon sisällä. TVR-sarja: Pystysuuntainen sarja, joka käyttää laakereita tai holkkeja kiinnittääkseen vaihteistorenkaan koteloon. DAD-sarja: Yhdistetty pystysuuntainen ja vaakasuuntainen sarja.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Mikko RailonvirtaMikko Railonvirta

Tuotepäällikkö

+358403412396 040 3412 396

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti