Releet

Releet alan parhailta valmistajilta ja markkinoiden laajimmasta valikoimasta. Oli kyseessä sitten millainen sovellus tai kohde tahansa, meiltä löytyy sopiva rele. Valikoimastamme löytyy myös "erikoisreleet" vaikeampien kuormien ohjaamiseen. Jos tarvitset apua sopivan tuotteen etsinnässä, ota yhteyttä!
Elektromekaaniset releet
Valvontareleet

Aikareleet

Crouzet’lla on laaja valikoima aikareleitä. Aikareleet ovat joko yksitoimisia tai monitoimisia. Vaihtoehtoina ovat DIN-kiskomallit, paneeliin asennettavat, sekä 11-napaiseen kantaan tulevat mallit. DIN-kiskomallit sopivat moduuliaukkoon. Aikareleiden monitoimimallissa on valittavissa 12 erilaista toimintoa. Tälläinen malli sopii hyvin esimerkiksi huoltomiehille. Uudessa 17,5 mm leveässä SyrLine-sarjassa on vakiona laaja 12-240 V AC/DC syöttöjännite sekä 1 x 16 A tai 2 x 8 A lähtörelevaihtoehdot.
Elektromekaaniset releet

Elektromekaaniset releet

Markkinoiden laajimmasta relevalikoimastamme löytyy rele kaikkiin sovelluksiin. Tarjoamme elektromekaaniset releet ja riviliitinreleet (6,5 mm) toimittajiltamme Comat Releco ja Lütze. Releitä on saatavilla jopa neljällä vaihtokoskettimella ja usealla eri kosketinvaihtoehdolla. Valikoimastamme löytyy myös ”erikoisreleet” vaikeampien kuormien ohjaamiseen.
Puolijohdereleet

Puolijohdereleet

Puolijohderele toimittajiamme ovat mm. Crouzet, Elco, Lütze ja Crydom (Sensata). Puolijohdereleet sopivat erinomaisesti esimerkiksi tarkkasäätöiseen lämmitykseen. Puolijohdereleiden etuja ovat pieni ohjausvirta, rajoittamaton kytkentämäärä, lyhyt vasteaika, ei liikkuvia kuluvia mekaanisia osia ja äänettömyys. Lämmityskäytössä (resistiivinen kuorma) etuna on lisäksi nollavolttiaktivoinnin häiriöttömyys. Niitä voidaan käyttää myös esim. moottoreiden, venttiileiden ja valaistuksen ohjauksissa.
Valvontareleet

Valvontareleet

Valvontareleistä löytyvät vaihe-, jännite-, virta-, pyörimisnopeus- ja pinnanvalvontareleet. Crouzet C-Lynx-valvontareleet ovat aina DIN-kiskoasenteisia ja sopivat moduuliaukkoon. M-sarja on 17,5 mm leveä ja H-sarja 35 mm leveä. Valvontareleiden käyttöjännitealue on laaja 24-240 V AC/DC. Lähdössä positiivinen logiikka antaa vikatiedon myös käyttöjännitteen hävittyä. Useissa valvontarele malleissa on säädettävät viiveet raja-arvojen ylityksille. Virtojen ja jännitteiden mittaukset tehdään todellisina tehollisarvon mittauksina eli True RMS-mittauksina. Sekä käyttöjännitteestä että lähtöreleen tilasta on LED-osoitus vakiona.
Välireleet

Välireleet

Suomalainen Delcon on valmistanut releitä jo 30 vuotta erikoistumalla puolijohdereleisiin. Delcon takaa releiden kestävyyden myös vaativissa olosuhteissa, tarjoamalla lähes kaikille releille 10 vuoden takuun. Delcon-releiden toiminta perustuu pulssimuuntajatekniikkaan, jonka avulla saavutetaan merkittäviä etuja perinteisiin puolijohde- ja sähkömekaanisiin releisiin verrattuna. Ei minimikuormavaatimuksia, pienet vuotovirrat sekä hyvä kuorman kautta tulevien jännitepiikkien sietokyky ovat esimerkkejä näistä eduista. Kaikissa Delcon-releissä on vaimennuspiirit sekä kuorman että signaalin puolella, jotka varmistavat niiden toiminnan voimakkaidenkin häiriöiden esiintyessä. Galvaaninen erotus ohjauksen ja kentän välillä on toteutettu pulssimuuntajalla. Delcon on oikea ratkaisu, kun halutaan varmistua releen varmasta toiminnasta häiriöisessä ympäristössä.

Lisää luettavaa

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti