Kotelot

Kotelo valikoimastamme löydät laadukkaat muovi- ja metallikotelot kaikkeen elektroniikan suojaukseen.

Edustukseemme kuuluvat saksalainen Bopla Gehäuse Systeme GmbH ja italialainen Italtronic S.r.l.
Bopla on jo 50 vuotta valmistanut muovi- ja metallikoteloita asiakaskuntansa tarpeisiin. Boplan kotelovalikoima kattaa ratkaisut mm. kädessä pidettäville ja räkkiasennettaville laitteille sekä kaikkeen siltä väliltä. Italtronicin kotelovalikoima keskittyy taloautomaation tarpeisiin seinä- ja DIN-kiskoasennettavilla koteloratkaisuillaan.

Kaikki koteloratkaisumme ovat kustomoitavissa tarpeidenne mukaan. Voimme toteuttaa erilaisia työstöjä, kotelojen brändäyksiä, tarjota EMC-suojaukset ja jopa "avaimet käteen" -periaatteella toteutettuja kokonaisuuksia. Näin ollen on mahdollista tilata erittäin pitkälle jatkojalostettu tuote yhdestä paikasta, mikä helpottaa oman tuotannon hallintaa.

Lue lisää palveluistamme alta tai kysy suoraan meiltä, autamme mielellämme!

Kustomointipalvelut

Suunnittele oma kotelosi!

Alumiinikotelot

Valikoimastamme löydät kattavasti erilaisia alumiinikoteloita elektroniikan suojaamiseen vaativissa ympäristöissä. Alumiinikoteloissa edustamme saksalaista valmistajaa Boplaa, jonka kattavasta kotelovalikoimasta löydät alumiinikotelot erilaisilla ominaisuuksilla kaikenlaisiin sovelluksiin. Bopla tarjoaa alumiinikoteloilleen todella laajat kustomointimahdollisuudet, joten pystyt tilaamaan yhdestä paikasta pitkälle jatkojalostetun alumiinikotelon, mikä helpottaa omaa tuotantoprosessia. Alumiinikotelot ovat erinomainen valinta vaativiin ympäristöihin, mm. niiden iskunkestävyyden, korroosionkeston sekä lämpötilankestonsa ansiosta. Alumiinikotelot ovat lisäksi kevyitä, ne tarjoavat hyvää EMC-suojaa sekä ne ovat todella helposti kierrätettävissä. Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua oikeanlaisen alumiinikotelon valinnassa!

Muovikotelot

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia muovikoteloita elektroniikan suojaamiseen. Muovikoteloita on saatavilla erilaisilla teknisillä ominaisuuksilla ja erilaisista muoveista valmistettuna. Kaikki muovikoteloratkaisumme ovat kustomoitavissa tarpeidenne mukaan, mikä mahdollistaa erittäin pitkälle jatkojalostetun tuotteen tilaamisen yhdestä paikasta. Edustamme arvostettuja muovikotelo valmistajia, kuten saksalaista Boplaa ja italialaista Italtronicia. Ota yhteyttä, niin autamme sinua valitsemaan juuri tarpeisiisi sopivan muovikotelon!

Näyttökotelot

Valikoimastamme löydät monipuolisesti erilaisia muovi- ja alumiinikoteloita, jotka on erityisesti suunniteltu erilaisten näyttökomponenttien integrointiin. Näyttökoteloissa edustamme saksalaista valmistajaa Boplaa, jonka valikoima tarjoaa ratkaisut kaikenlaisiin näyttökotelotarpeisiin. Bopla tarjoaa näyttökoteloilleen laajat työstöpalvelut, mikä mahdollistaa sen, että voitte tilata yhdestä paikasta erittäin pitkälle jatkojalostetun tuotteen ja helpottaa näin omaa tuotantoprosessianne. Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua valitsemaan sopivan näyttökotelon tarpeisiisi!

Käsikotelot

Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia käsikoteloita Hand-Held laitesovelluksiin. Käsikoteloita on saatavilla sekä muovista että alumiinista valmistettuina, mikä mahdollistaa ratkaisujen tarjoamisen myös vaativiin hand-held sovelluksiin. Käsikoteloissa edustamme saksalaista valmistajaa Boplaa, joka tarjoaa käsikoteloilleen laajat kustomointimahdollisuudet tarpeidesi mukaan. Yhdestä paikasta pitkälle jatkojalostetun tuotteen tilaaminen helpottaa omaa tuotantoanne. Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua oikeanlaisen käsikotelon valinnassa!

DIN-kisko kotelot

Valikoimastamme löydät suuren määrän erilaisia koteloita, jotka on suunniteltu erityisesti DIN-kiskoon asennettavaksi. DIN-kiskokoteloita on saatavilla sekä muovisina että alumiinisina. DIN-kiskokoteloissa edustamme saksalaista Boplaa sekä italialaista Italtronicia. Kaikki koteloratkaisumme ovat erittäin pitkälle kustomoitavissa, mikä mahdollistaa pitkälle jatkojalostetun tuotteen tilauksen yhdestä paikasta ja näin helpottaa omaa tuotantoanne. Ota yhteyttä, niin autamme sinua valitsemaan sopivan DIN-kiskokotelon tarpeisiisi!

Paneelikotelot

Paneelikotelovalikoimastamme löydät monenlaiseen sovellukseen soveltuvat paneelikotelot erilaisilla ominaisuuksilla. Valikoimastamme löytyy sekä muovisia että alumiinisia paneelikoteloita. Paneelikoteloissa edustamme saksalaista Boplaa ja italialaista Italtronicia. Kaikki koteloratkaisumme ovat erittäin pitkälle kustomoitavissa, mikä mahdollistaa pitkälle jatkojalostetun tuotteen tilauksen yhdestä paikasta ja näin helpottaa omaa tuotantoanne. Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua oikeanlaisen paneelikotelon valinnassa!
Konsolikotelo

Konsolikotelot

Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia konsolikäyttöön suunniteltuja muovi- ja alumiinikoteloita. Konsolikoteloissa edustamme saksalaista valmistajaa Boplaa. Bopla tarjoaa konsolikoteloilleen todella laajat kustomointimahdollisuudet asiakkaan tarpeiden mukaan. Tämä mahdollistaa yhdestä paikasta pitkälle jatkojalostetun tuotteen tilauksen, mikä helpottaa omaa tuotantoprosessianne. Ota meihin yhteyttä ja autamme sinua oikeanlaisen konsolikotelon valinnassa!
Työpöytäkotelo

Työpöytäkotelot

Meiltä löydät laajan valikoiman työpöytäkäyttöön suunniteltuja koteloita. Työpöytäkoteloissa edustamme saksalaista valmistajaa Boplaa, jonka laajasta valikoimasta löytyy koteloratkaisut kaikenlaisiin sovelluksiin. Työpöytäkoteloita on saatavilla erilaisista muoveista, sekä alumiinista valmistettuina. Bopla tarjoaa työpöytäkoteloilleen todella laajat kustomointipalvelut. Tämä mahdollistaa yhdestä paikasta pitkälle jatkojalostetun tuotteen tilauksen, mikä helpottaa omaa tuotantoprosessianne. Ota meihin yhteyttä ja autamme sinua oikeanlaisen työpöytäkotelon valinnassa!
19" räkkikotelo

19-tuuman räkkikotelot

Valikoimastamme löydät saksalaisen valmistajan Boplan alumiiniset räkkikotelot erilaisiin elektroniikkasovelluksiin. Bopla tarjoaa räkkikoteloilleen laajat mahdollisuudet räätälöintiin asiakkaan tarpeiden mukaan. Tämä mahdollistaa tilauksen yhdestä paikasta pitkälle jatkojalostetun kokonaisuuden, joka helpottaa omaa tuotantoanne. Ota yhteyttä, niin autamme sinua valitsemaan juuri tarpeisiisi sopivan räkkikotelon!

DIN-Kotelot sulautetuille järjestelmille

Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia koteloita Arduino-, Raspberry-, Beaglebone-, ja Odroid-sovelluksiin. Edustamme sulautettujen järjestelmien koteloissa italialaista valmistajaa Italtronicia, joka tarjoaa koteloratkaisuilleen laajat kustomointimahdollisuudet. Näin ollen pystyt tilaamaan yhdestä paikasta pitkälle jatkojalostetun tuotteen, mikä helpottaa omaa tuotantoanne. Kustomointipalvelut varmistavat myös sen, että lopputuotteenne erottuu selkeästi joukosta, vaikka sen ytimenä olisi monikäyttöinen vakiokomponentti. Ota meihin yhteyttä ja autamme sinua oikeanlaisen kotelon valinnassa!

Lisätietoa - Kotelot

Lisää luettavaa

Bernstein muovikotelot
Tuoteuutiset

Muovikotelot

Muovi on paras valinta, kun haet kevyttä ja tiivistä koteloa. Muovikotelot ovat myös edullisia verrattuna metallisiin koteloihin. Lue lisää!

Alumiinikotelot Bernsteiniltä
Tuoteuutiset

Bernsteinin alumiinikotelo nopealla toimitusajalla kilpailukykyiseen hintaan

Alumiinikotelo on paras valinta paikkaan, jossa kotelo altistuu kovalle rasitukselle, lämpötiloille ja kemikaaleille. Kotelo kestää myös erinomaisesti kemikaaleja. Tutustu!

Tee koneestasi fiksu ja turvallinen
Tuoteuutiset

Tee koneestasi älykäs ja turvallinen

Laitteiden älykkäiden turvakomponenttien lisääminen parantaa huomattavasti niiden turvallisuutta.

Tuki

IIOT – Kun haluat digitalisoida yrityksesi

IOT on verkko, johon liitetyt laitteet viestivät keskenään ja antavat käyttäjille tietoa internetin välityksellä. Tämä tuo etuja myös teollisuudessa.

Bopla BoVersa kotelot
Tuoteuutiset

Bopla BoVersa: Huippuluokan koteloratkaisu IIOT-ympäristöön

Bopla:n BoVersa on uusi moderni koteloratkaisu, joka on suunniteltu IIoT-ympäristöön optimaaliseksi. Kolmesta osasta koostuva BoVersa on laajasti räätälöitävissä materiaalien, kuten metallin ja muovin, sekä värien suhteen. Siihen on myös vaivatonta integroida erilaisia tyylikkäitä näyttö- ja näppäimistöratkaisuja.

Koteloiden materiaalien ominaisuudet
Tuki

Koteloiden materiaalien ominaisuudet

Koteloiden materiaalien ominaisuudet ovat ratkaiseva tekijä elektroniikan suojaamisessa. Materiaalien ominaisuuksien ymmärtäminen auttaa valitsemaan sopivan koteloratkaisun, joka tarjoaa optimaalisen suojan ja kestävyyden elektronisille laitteille.

Teknisiä neuvoja
Niklas LerkkiNiklas Lerkki

Tuotevastaava

+409218612 040 9218 612

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti