Painemittarit

WIKA:n painemittarit ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja laadustaan. Painemittari valikoimassamme on lukuisia malleja eri sovelluksiin ja tarpeisiin. Painemittareita on saatavilla suhteelliselle ja absoluuttiselle paineelle tai paine-erolle, sekä kosketintiedolla tai analogiaviestillä. Painemittareihin on saatavilla erikoismateriaaleja haastavampiin olosuhteisiin.
Painemittarit WIKA
Vakio painemittarit

Vakio painemittarit

Vakio painemittarien joukosta löytyy niin pienet edullisemman luokan painemittarit helpompiin käyttöolosuhteisiin, kuin prosessiteillisuuden vaatimuksiin tehdyt mittarit haponkestävästä teräksestä.
Painemittarit matalille paineille

Painemittarit matalille paineille

Matalien paineiden mittareista löytyy mittausalue jopa 0..10 mbar, joten todella matalien paineiden mittaaminen onnistuu hyvin.
Painemittarit korkeille paineille

Painemittarit korkeille paineille

Korkeiden paineiden mittaamisen soveltuvat painemittarit. Paineenmittaus jopa 6000 bar asti.
Digitaaliset painemittarit

Digitaaliset painemittarit

Digitaalisilla painemittareilla voidaan painetta lukea paikallisesti, kuten perinteiselläkin mittarilla, mutta lisäominaisuudet mahdollistaa paljon enemmän. Digitaalisen painemittarin voi jättää prosessiin tallentamaan mitaausta ja sitä voidaan tarkastella myöhemmin. Bluetooth yhteydellä lukeminen mahdollista etänä yhteensopivasta laitteesta, kuten matkapuhelimesta. Paristotoimisissa mittareissa toiminta-aika on jopa 4000 tuntia.
Painemittarit kosketintiedolla

Painemittarit kosketintiedolla

Koskettimin varustettu painemittari yhdistää painemittarin luettavuuden paikallisesti ja painekytkimen kytkintiedon antamisen paineen muuttuessa. Mittarit saatavilla, jopa 4 kosketintiedolla, joten rajoja voi asettaa laajasti yhdellä komponentilla.
Paine-eromittarit

Paine-eromittarit

Paine-eron mittaamiseen ja paikalliseen lukemiseen. Toiminta perustuu kahteen itsenäiseen bourdon kaareen. Mittaukset aina 1000 bar asti ja luettavuus helppoa selkeistä 100 tai 160 mm tauluista.
Tarkkuuspainemittarit

Tarkkuuspainemittarit

Tarkkuusluokan 0.6 painemittarit suurella 160 mm taululla takaa tarkan mittaamisen. Erinomainen valinta esimerkiksi laboratorioiden tarkkuusmittauksiin tai teollisuuspainemittareiden testaamiseen.
Paine- ja lämpömittarit

Paine-/lämpömittarit

Mittareissa yhdistyy paineen ja lämpötilan mittaus yhdellä mittarilla. Luettavuus on selkeää erillisten astekoiden avulla.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Rami RaekangasRami Raekangas

Tuotealuepäällikkö

+358403412476 040 3412 476

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti