Näytöt & Näppäimistöt

Tarjoamme asiakkaidemme vaatimusten mukaisia näyttöjä, näyttömoduleja, näppäimistöratkaisuja sekä täydellisiä paneliratkaisuja. Liikealue markkinoi myös asiakaskohtaisia kaapeli/liitin- ja anturiratkaisuja.

Tarvitsetko sovellukseesi räätälöityä näyttöä? Lue lisää alta miten näyttö suunnitellaan. Voit myös tutustua jo toteutuneisiin sovelluksiin!

Asiakaskohtaiset näytötNäyttösovellukset
Näytöt ja Näppäimistöt -tuotealue
Läpivientikaapeli

Asiakaskohtaiset ratkaisut

Tarjoamamme kaapeli- ja liitinyhdistelmät perustuvat pääosin asiakkaan toiveisiin ja spekseihin, joiden perusteella teemme kokonaisuudet. Myös edustamillamme valmistajilla on valikoimissa useita vakiotuotteita, josta voi löytyä jo olemassa oleva ratkaisu asiakkaan tarpeisiin. Kaapeli- ja liitinyhdistelmissä on käytössä valmisliittimien lisäksi myös valettuja liitinratkaisuja. HDMI-kuitukaapeleista löytyy valmiita tuotteita eri pituuksilla ja maximissaan 18 Gbps siirtokaistalla. Avustamme mielellämme sopivan tuotteen valinnassa, yhteistyössä valmistajien suunnittelijoiden kanssa.
Näyttökotelot

Kotelot näytöille ja kalvonäppäimistöille

Valikoimastamme löydät paljon erilaisia koteloratkaisuja näyttö- ja näppäimistösovelluksiin, jotka on suunniteltu erityisesti tällaista käyttötarkoitusta silmällä pitäen. Näyttö- ja kalvonäppäimistökoteloissa edustamme Boplaa, Melsen Techiä sekä EEL:iä. Usean valmistajan avulla pystymme tarjoamaan laajan standardikotelovalikoiman ja asiakaskohtaisten näyttö- ja näppäimistöratkaisujen lisäksi täysin asiakkaan piirustusten mukaan valmistetut näyttö- ja kalvonäppäimistökotelot
Näppäimistöt

Näppäimistöt

Näppäimistövalikoimastamme löydät oikean ratkaisun, oli tarpeesi yksittäinen nappi tai täydellinen qwerty-näppäimistö pallohiirellä. Kun suunnittelet laitetta voit valita kalvonäppäimistön tai silikonipintaiset näppäimet esimerkiksi piirikortilla olevien kytkimien ohjaukseen. Voimme myös toteuttaa näiden yhdistelmän jolla saat näyttävän sähköisesti valmiin kytkinpaneelin. Silikonisella kytkimellä voit myös tiivistää kotelon kannen tai lisätä läpiviennin koteloon.
TFT-näyttö, LCD-näyttö ja OLED-näyttö

LCD-, TFT- ja OLED-näytöt

Perinteiset LCD-näytöt, TFT-näytöt ja OLED-näytöt. Nyt myös Micro OLED-näytöt!
LED-opastenäytöt

Opastenäytöt

Digitaaliset opastenäytöt liikenteen opastamiseen, ohjaamiseen sekä tiedottamiseen.
Paneeli PC

Paneeli PC:t

Paneelitietokone helpottaa valintaasi kun tarvitset näytön ja tietokoneen. Se on yksinkertaisesti yhdistelmä tietokonekortista ja LCD-näytöstä, jotka on koteloitu samaan koteloon. Näyttöjen yleisimmät koot ovat 10” koosta aina 32” saakka ja tietokoneen suorituskyky voidaan valita jossain tapauksissa tarpeenne mukaan. Tietokoneen ohjaus hoituu joko kapasitiivisellä tai resistiivisellä kosketuspanelilla. Paneelitietokone voidaan toimittaa käyttövalmiina käyttöjärjestelmä asennettuna esim. Windows Embedded 8.1 Industry, soveltuu myös muille käyttöjärjestelmille, kuten Linux.
Teollisuusmonitorit

Teollisuusmonitorit

Tarjoamme teollisuusmonitorit kaikkiin käyttökohteisiin monipuolisesta valikoimastamme. Oli käyttöympäristösi sitten vaativa likaisuuden tai puhtausvaatimuksien puolesta, meiltä löytyy sopiva ratkaisu. Teollisuusmonitorimme valmistetaan käyttöolosuhteiden vaatimusten mukaiseksi, etuosaltaan korkea tiiveys ja teollisuuskäyttöön soveltuvat komponentit luovat hyvän kokonaisuuden. Vakiomonitorien lisäksi voidaan tehdä asiakaskohtaisia muutoksia, iskun kestävyyden ja liitäntöjen osalta. Asennustapana voi olla kiinnitys seinään VESA-standardilla, oma jalusta tai upotettuna open frame -mallisena siististi tuotteen etulevyyn odottamaan käyttäjää.

Lisää luettavaa

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti