Näytöt & Näppäimistöt

Tarjoamme asiakkaidemme vaatimusten mukaisia näyttöjä, näyttömoduleja, näppäimistöratkaisuja sekä täydellisiä paneliratkaisuja. Liikealue markkinoi myös asiakaskohtaisia kaapeli/liitin- ja anturiratkaisuja.

Tarvitsetko sovellukseesi räätälöityä näyttöä? Lue lisää alta miten näyttö suunnitellaan. Voit myös tutustua jo toteutuneisiin sovelluksiin!

Asiakaskohtaiset näytötNäyttösovellukset
Näytöt ja Näppäimistöt -tuotealue
Läpivientikaapeli

Asiakaskohtaiset kaapeli-liitinyhdistelmät

Tarjoamamme kaapeli- ja liitinyhdistelmät perustuvat pääosin asiakkaan toiveisiin ja spekseihin, joiden perusteella teemme kokonaisuudet. Myös edustamillamme valmistajilla on valikoimissa useita vakiotuotteita, josta voi löytyä jo olemassa oleva ratkaisu asiakkaan tarpeisiin. Kaapeli- ja liitinyhdistelmissä on käytössä valmisliittimien lisäksi myös valettuja liitinratkaisuja. HDMI-kuitukaapeleista löytyy valmiita tuotteita eri pituuksilla ja maximissaan 18 Gbps siirtokaistalla. Avustamme mielellämme sopivan tuotteen valinnassa, yhteistyössä valmistajien suunnittelijoiden kanssa.
Kotelot näytöille ja kalvonäppäimistöille

Kotelot näytöille ja kalvonäppäimistöille

Valikoimastamme löydät paljon erilaisia koteloratkaisuja näyttö- ja näppäimistösovelluksiin, jotka on suunniteltu erityisesti tällaista käyttötarkoitusta silmällä pitäen. Näyttö- ja kalvonäppäimistökoteloissa edustamme Boplaa, Melsen Techiä sekä EEL:iä. Usean valmistajan avulla pystymme tarjoamaan laajan standardikotelovalikoiman ja asiakaskohtaisten näyttö- ja näppäimistöratkaisujen lisäksi täysin asiakkaan piirustusten mukaan valmistetut näyttö- ja kalvonäppäimistökotelot
LED-sisänäytöt

LED-näytöt

Valikoimastamme löydät LED-näytöt kaikkiin eri kohteisiin. Huippuluokan tuotteet ja ohjelmistot räätälöidään erityistarpeisiisi kokonaispalveluna. Tiiviillä yhteistyöllä valmistajien kanssa varmistamme, että saat käyttöösi aina viimeisimmän tekniikan. <b>LED-mainosnäytöt</b> Meiltä saat laadukkaat Nordic LED Solutions LED-näytöt, mainostalut ja videoseinät, sisä- ja ulkokäyttöön. Valikoimassa on myös siirrettävät mainosnäytöt, joilla tehostat nopeasti ja helposti viestintääsi missä tahansa kohteessa, esimerkiksi messuilla tai myymälän edustalla. Valikoimistamme löytyvät myös valmiit opastenäytöt.
Näppäimistöt

Näppäimistöt

Näppäimistövalikoimastamme löydät oikean ratkaisun, oli tarpeesi yksittäinen nappi tai täydellinen qwerty-näppäimistö pallohiirellä. Kun suunnittelet laitetta voit valita kalvonäppäimistön tai silikonipintaiset näppäimet esimerkiksi piirikortilla olevien kytkimien ohjaukseen. Voimme myös toteuttaa näiden yhdistelmän jolla saat näyttävän sähköisesti valmiin kytkinpaneelin. Silikonisella kytkimellä voit myös tiivistää kotelon kannen tai lisätä läpiviennin koteloon.
TFT-näyttö

LCD-, TFT- ja OLED-näytöt

Valikoimistamme löytyy LCD-näytöt, TFT-näytöt ja OLED-näytöt. Näillä tuotteilla löytyvät ratkaisut kaikkiin näyttötarpeisiisi, riippumatta siitä tarvitsetko näytön kosketuspanellilla tai ilman. Tarjonnastamme saat sopivan koon alle 1” koosta 15” moduleihin saakka. TFT-näyttöjen lisäksi valikoimassamme ovat myös grafiikkamodulit. Voit aina kysyä meiltä neuvoa, kun tulee näyttötarvetta, olemme tällä sinua varten. Lisäksi näytön suunnittelussa voidaan ottaa huomioon mahdollisuus tehdä tarvittavia muutoksia sen käyttötarkoitukseen sopivaksi.
LED-opastenäytöt

Opastenäytöt

Digitaaliset opastenäytöt lisäävät liikenteen opastamisen, ohjaamisen sekä tiedottamisen tehokkuutta. Muuttuviin tilanteisiin voidaan reagoida välittömästi etäyhteydellä. LED-näyttöihin perustuvia opastejärjestelmiä käytetään laajalti esimerkiksi teollisuuslaitoksissa, logistiikkakeskuksissa, parkkihalleissa, satama-alueilla sekä lentoasemilla. Edustamamme Ampronin valikoimasta löytyy opastenäytöt myös vaativiin ulko-olosuhteisiin kuten satama-alueille, joissa merivesi, kostea ilma sekä lämpöolosuhteet tuovat omat haasteensa. Tarjoamme myös eri vaihtoehtoja näyttöjen ohjaukseen. <a class="btn btn-primary" href="https://www.oem.fi/info/tuki/ampron-nayttojen-ohjaus">Ampron-näyttöjen ohjaus</a><a class="btn btn-primary" href="https://api2.ampron.eu/" target="_blank">Ampron-ohjelmointiopas</a>
Paneeli PC

Paneeli PC:t

Paneelitietokone helpottaa valintaasi kun tarvitset näytön ja tietokoneen. Se on yksinkertaisesti yhdistelmä tietokonekortista ja LCD-näytöstä, jotka on koteloitu samaan koteloon. Näyttöjen yleisimmät koot ovat 10” koosta aina 32” saakka ja tietokoneen suorituskyky voidaan valita jossain tapauksissa tarpeenne mukaan. Tietokoneen ohjaus hoituu joko kapasitiivisellä tai resistiivisellä kosketuspanelilla. Paneelitietokone voidaan toimittaa käyttövalmiina käyttöjärjestelmä asennettuna esim. Windows Embedded 8.1 Industry, soveltuu myös muille käyttöjärjestelmille, kuten Linux.
Teollisuusmonitorit

Teollisuusmonitorit

Tarjoamme teollisuusmonitorit kaikkiin käyttökohteisiin monipuolisesta valikoimastamme. Oli käyttöympäristösi sitten vaativa likaisuuden tai puhtausvaatimuksien puolesta, meiltä löytyy sopiva ratkaisu. Teollisuusnäyttömme valmistetaan käyttöolosuhteiden vaatimusten mukaiseksi, etuosaltaan korkea tiiveys ja teollisuuskäyttöön soveltuvat komponentit luovat hyvän kokonaisuuden. Vakiomonitorien lisäksi voidaan tehdä asiakaskohtaisia muutoksia, iskun kestävyyden ja liitäntöjen osalta. Asennustapana voi olla kiinnitys seinään VESA-standardilla, oma jalusta tai upotettuna open frame -mallisena siististi tuotteen etulevyyn odottamaan käyttäjää.

Lisää luettavaa

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti