Riviliittimet

Conta-Clip tarjoaa monipuoliset riviliitin ratkaisut keskus- ja laitevalmistuksen tarpeisiin. Tuotevalikoima koostuu ruuvi-, jousi- ja push-in-liittimistä, suurteho-liittimistä pulttiliitännällä sekä erilaisista sovelluskohtaisista liittimistä. Riviliitin mallisto kattaa liitintarpeet aina 300 mm² kytkentään asti.

Conta-Clipin riviliittimet ovat suunniteltu vastaamaan kovimpiinkin teollisuuden vaatimuksiin. Tuotteet on suunniteltu täyttämään yleisimmät kansainväliset standardit ja käytetyt materiaalit ovat vallitsevien ympäristönormien mukaan valittuja.

RIVILIITIN TUOTEVALIKOIMA KOOSTUU SEURAAVISTA KOKONAISUUKSISTA:


Ruuviliittimet – läpivienti- ja maadoitusliittimet, 2- ja 3-kerrosliittimet, sulake-, mittaus- ja elektroniikkaliittimet, paneelinläpivientiliittimet, muuntajaliittimet jne.

Push-in-liittimet – läpivienti- ja maadoitusliittimet, 2- ja 3-kerrosliittimet, sulake- ja elektroniikkaliittimet, anturi-/toimilaiteliittimet jne.

Jousiliittimet – läpivienti- ja maadoitusliittimet, 2- ja 3-kerrosliittimet, sulake- ja elektroniikkaliittimet, anturi-/toimilaiteliittimet, pistokeliittimet jne.

Suurteholiittimet – läpivientiliittimet pulttiliitännällä
Riviliittimet
Läpivientiliittimet - SRK 2,5-120mm²

Liittimet DIN-kiskoon

ContaClip on tunnettu valmistaja sähköliitäntäratkaisuille, ja he tarjoavat laajan valikoiman riviliittimiä DIN-kiskoon asennettavaksi. ContaClipin DIN-kiskoon asennettavat riviliittimet ovat suunniteltu helpottamaan sähköliitäntöjen tekemistä ja mahdollistamaan johdotusten nopean ja tehokkaan kytkemisen. Ne tarjoavat luotettavan ja turvallisen liitoksen johtimille. Tarjolla on useita eri liitäntä vaihtoehtoja. Tutustu alhaalta valikoimaan!
Mittausliittimet

Mittausliittimet

PTK- ja SPTK-sarja tarjoaa modulaarisen liitinratkaisun sähköverkon mittauksiin. Mittaus- ja erotusliittimiä käytetään tavallisesti vaihtovirtapiirien epäsuorissa mittauksissa, joissa käytetään virtamuuntajia. Virtamuuntajan toisiopiiri on aina oikosuljettava, mikäli mittalaitteisto ei ole kytkettynä tai vertailevia mittauksia tehtäessä. SPTK-liittimillä tämä on tehty mahdollisimman helpoksi modulaarisen rakenteen ja kattavan tarvikevalikoiman myötä. Tarvikkeista löydät mm. oikosulkusillat ja testipistokkeet.
Pulttiliittimet - HSK

Suurteholiittimet

Conta-Clipin suurteholiittimistä löydät HSK- ja HSKG-pulttiliitinsarjat. Ne ovat osa Conta-clipin laajaa sähköliitäntäratkaisujen valikoimaa. HSK-pulttiliittimet on suunniteltu tarjoamaan luotettavaa ja kestävää sähköliitäntää erilaisissa teollisuuden ja automaation sovelluksissa. Tukevat läpivientiliittimet pulttikiinnityksellä. Tarkempia tietoja tuotesivuilla. Tutustu tuotteisiin!
Pohja-asenteiset liittimet

Pohja-asenteiset liittimet

Liittimiä saatavana myös pohja-asennukseen. Pohja-asenteiset liittimet sopivat hyvin ahtaisiin tiloihin. Liittimet asennetaan ruuvi- tai snap-in menetelmällä pohjalevyyn. Saatavilla ruuvi- tai jousivoima liittimillä.
Yleisjakeluliittimet  Al/Cu- SVBA

Jakeluliittimet

Conta-Clipin jakeluliittimet on suunniteltu tarjoamaan luotettavaa ja tehokasta sähköliitäntää monenlaisiin sovelluksiin, olipa kyseessä sähköasennukset teollisuudessa, automaatiotekniikassa tai muissa sähköjärjestelmissä. Niiden modulaarinen rakenne tarjoaa joustavuutta eri liitäntävaihtoehtojen välillä, mikä helpottaa erilaisten kaapelityyppien integroimista ja mahdollistaa räätälöidyt liitäntäratkaisut.
EMC-liittimet

EMC-liittimet

Conta-Clipin EMC-liittimet tarjoavat tehokasta suojausta sähkömagneettisilta häiriöiltä. Niiden suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota kestävyyteen ja pitkään käyttöikään, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan vaativiin teollisuusympäristöihin. EMC-liittimien helppo ja intuitiivinen asennus mahdollistaa nopean integroinnin sähköjärjestelmiin.
Liittimet koontikiskolle

Liittimet koontikiskolle

Koontikiskojen liittimillä säästät aikaa ja vaivaa sähköasennuksissa. Nämä liittimet tarjoavat käyttäjille vaivatonta johdotusta ja mahdollistavat nopean integroinnin sähköjärjestelmiin.
Ulkoiset oikosulkusillat

Tarvikkeet riviliittimille

Tarvikkeista löydät mm. päätylevyt, liitinsuojat, puristimet sekä oikosuojasillat riviliittimille.
Merkinnät ja merkintäjärjestelmät

Merkinnät ja merkintäjärjestelmät

Conta-Clipin merkintäjärjestelmät, tarjoavat helpon ja joustavan tavan merkitä sähkökomponentteja ja -liittimiä. Ne auttavat varmistamaan selkeän ja luotettavan merkintätiedon, mikä puolestaan helpottaa asennusta, vianetsintää ja ylläpitoa sähköasennuksissa. Valikoimassa myös liitinten suojalevyt ja varoitusmerkit. Tuotesivuilta löydät lisätietoja.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Timo HeinonenTimo Heinonen

Tuotepäällikkö

+358403412365 040 3412 365

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti