Moottorikäyttöiset kalvopumput

Moottorikäyttöinen kalvopumppu on syrjäytyspumppu, jossa on yksi tai useampi kalvo, jotka liikkuvat edestakaisin kalvopumpun kotelossa moottorin ja eri hammaspyöräsuhteiden avulla. Kalvon liikkuessa kalvopumpun kotelon tilavuus pienenee ja kasvaa, ja sisään- ja ulostulon sisäänrakennettujen takaiskuventtiilien avulla neste pakotetaan kalvopumpun läpi. Kalvopumppujen pumppaustarkkuus on erittäin suuri. Kun kalvoja on useita peräkkäin, ne tuottavat lähes sykkeettömän virtauksen, mikä on eduksi ruiskutussovelluksissa, kuten polttimien öljypumpuissa ja maataloudessa.

Moottorikäyttöisiä kalvopumppuja käytetään laajalti kemikaalien, öljyn, veden tai ilman pumppaamiseen erilaisissa teollisissa ja kaupallisissa sovelluksissa.
Hycra-Cell-kalvopumput

Hydra-Cell -kalvopumput

Hydra-Cell-kalvopumpuissa on tiivisteettömät pumppauskammiot ja hydraulisesti tasapainotettu kalvorakenne, minkä ansiosta pumput ovat vuotamattomia ja vähän huoltoa vaativia, vaikka ne käsittelevät vaikeita nesteitä laajalla paine- ja virtausalueella. Kun sanomme "Simply Built to Last", tarkoitamme sitä! Hydra-Cell-pumput voivat toimia kuivana ilman vaurioita, ja ne käsittelevät kuluttavia aineita ja hiukkasia (jopa 500 mikronia), jotka voivat vahingoittaa muita pumppuja. Monikalvorakenne vähentää pulsaatiota, joten Hydra-Cell toimii käytännössä pulssittomasti, jolloin kalliita pulsaationvaimentimia ei useinkaan tarvita.
Charles Austen kalvopumput

Charles Austen -kalvopumput

Kalvopumppujen valikoima on erittäin laaja ja tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Charles Austenin kalvopumput ovat pienenkokoisia, mutta omaavat korkean paineen sekä virtauksen. Valikoimasta löytyy monia eri malleja, jotka soveltuvat erityisesti jatkuvaan käyttöön. Kalvopumppujan käyttökohteita ovat muun muassa: annostelu, kastelu, lauhdevesipumput, nesteen kierto, veden näytteenotto, lääketieteen sovellukset, kemikaalien käsittely ja monia muita.
Flojet-kalvopumppu RLFP-sarja

Flojet-kalvopumput

Valikoimistamme löyty laaja valikoima Flojet-kalvopumppuja. Flojet-kalvopumput ovat tehokkaita ja omaavat hyvän itseimukyvyn sekä luotettavan moottorin. Kalvopumppuja on saatavilla useilla eri materiaaleilla, virtauksilla ja paineilla. Pumpattavasta materiaalista ja sovelluksesta riippuen pumput voidaan toimittaa joko painekytkimellä varustettuna tai ilman. Käyttökohteita kalvopumpuille ovat mm. maatalous, ruiskutusapplikaatiot ja muut teollisuuden sovellukset sekä pesulaitteet. Ota yhteyttä ja etsitään paras kalvopumppu sinun

Lisää luettavaa

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti