• Kokemus Yli 40 vuoden kokemus!
  • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
  • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää Lue lisää meistä

Kytkimet ja merkkilamput

Meiltä löydät todella laajan valikoiman erilaisia kytkimiä ja merkkilamppuja kaikenlaisiin elektroniikkasovelluksiin.

Kytkinvalikoimamme pitää sisällään vandal proof -kytkimet, keinukytkimet, vipukytkimet ja painokytkimet. Elektroniikan ohjaukseen löytyy lisäksi koodikytkimet ja tilatiedon saantiin tai suojaukseen mikrokytkimet. Mekaaniset ajastinkellot (munakellot), sähkömekaaniset moottorikellot ja kiertokytkimet kuuluvat perinteisempään valikoimaan, joilla voidaan ohjata aina kiukaista, sähköpattereihin ja ilmanvaihdon laitteisiin.

Asiakaskohtaiset ratkaisut kytkimissä ovat mahdollisia, esimerkiksi vandal proof kytkimet saadaan erilaisilla printtauksilla ja valmiilla johdotuksilla. Kiertokytkimet ovat lähes aina asiakaskohtaisilla kytkennöillä määriteltyjä ratkaisuja.

Merkkilamppuvalikoimastamme löydät niin metalliset kuin muovirunkoiset versiot ja niitä voidaan käyttää niin merkinantoon kuin pienien tilojen valaisuun. Kustomointi myös merkkilampuille on mahdollista, esimerkiksi eri väriset, useat värit samassa lampussa ja valmiiksi johdotettuina.

Kytkimissä edustukseemme kuuluvat Kiinalainen Onpow ja USA:sta Bulgin, jotka molemmat tunnetaan erittäin laadukkaina kytkinvalmistajina. Perinteisenä kytkinvalmistajana tunnettu Arcolectric on nykyään Bulgin brändin alaisuudessa. Merkkilamppujen toimittajina Onpow:n ja Bulgin:n lisäksi toimii Italialainen Slim S.r.l., jolla on yli 45 vuoden kokemus merkkilamppujen valmistamisesta ja suunnittelusta. Munakellot ja moottorikellot Ranskalaiselta Faucigny:ltä ja kiertokytkimet Espanjalaiselta Gottak:lta. Molemmat ovat omien tuotteidensa osalta markkinoiden yksiä johtavia toimijoita Euroopassa. Koodikytkimet ja Mikrokytkimet tulevat Saksalaiselta PTR Hartmann:lta, joka toimii edelläkävijänä mikrokytkinten kehityksessä.

Teknisiä neuvoja
Jukka KarppinenJukka Karppinen

Tuotepäällikkö

+358403412326 040 3412 326

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti