• Kokemus Yli 40 vuoden kokemus!
  • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
  • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää Lue lisää meistä

Kytkimet ja merkkilamput

Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia kytkimiä ja merkkilamppuja kaikenlaisiin elektroniikkasovelluksiin.

Kytkinvalikoimamme kattaa Vandal Proof -kytkimet, keinukytkimet, vipukytkimet ja painokytkimet. Elektroniikan ohjaukseen löytyy lisäksi koodikytkimet ja tilatiedon saantiin tai suojaukseen soveltuvat mikrokytkimet. Lisäksi tarjoamme mekaanisia ajastinkelloja (munakellot), sähkömekaanisia moottorikelloja ja kiertokytkimiä, jotka kuuluvat perinteisempään valikoimaan. Niillä voidaan ohjata aina kiukaista, sähköpattereihin ja ilmanvaihdon laitteisiin. Asiakaskohtaiset ratkaisut kytkimissä ovat mahdollisia, esimerkiksi Vandal Proof -kytkimiä voidaan räätälöidä erilaisilla printtauksilla ja valmiilla johdotuksilla. Kiertokytkimet ovat lähes aina asiakaskohtaisesti kytkennöillä määriteltyjä ratkaisuja.

Merkkilamppuvalikoimastamme löytyy metallisia ja muovirunkoisia versioita, jotka soveltuvat sekä merkinantoon että pienten tilojen valaisuun. Myös merkkilamput ovat kustomoitavissa. Niitä voidaan räätälöidä eri väreillä, useilla väreillä samassa lampussa ja valmiiksi johdotettuina.

Edustamme kytkimissä kiinalaista Onpow'ta ja yhdysvaltalaista Bulginia, jotka molemmat tunnetaan erittäin laadukkaina kytkinvalmistajina. Perinteisenä kytkinvalmistajana tunnettu Arcolectric kuuluu nykyään Bulgin -brändin alaisuuteen. Merkkilamppujen toimittajina Onpow:n ja Bulgin:n lisäksi toimii italialainen Slim S.r.l., jolla on yli 45 vuoden kokemus merkkilamppujen valmistamisesta ja suunnittelusta. 
Munakellot ja moottorikellot tulevat ranskalaiselta valmistajalta Faucigny:ltä ja kiertokytkimet espanjalaiselta Gottak:lta. Molemmat ovat Euroopassa johtavia toimijoita omilla aloillaan. Koodikytkimet ja mikrokytkimet tulevat saksalaiselta PTR Hartmann:lta, joka toimii alan edelläkävijänä.
Teknisiä neuvoja
Jukka KarppinenJukka Karppinen

Tuotepäällikkö

+358403412326 040 3412 326

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti