Kotelot ja asennuskaapit

Muoviset asennuskotelot, moduulikotelot, polyesterikaapit sekä teräksiset asennuskotelot, seinä- ja lattiakaapit löydät meiltä!

Teräksiset kotelot ja kaapit ovat saatavilla pulverimaalattuna tai ruostumattomasta teräksestä valmistettuna. Asennuskoteloiden materiaalivaihtoehtoja ovat alumiini, ABS, polykarbonaatti tai polyesteri. Ohjauskotelot tehdään aina asiakkaan ilmoittamien mittojen mukaan, esimerkiksi näyttökoteloiksi. Tarjoamme asiakassovellettuja ratkaisua koko mallistomme laajuudella – koteloiden työstö, erikoisvärit ja täysin kustomoitujen ratkaisujen tarjoaminen on mahdollista. Myös koteloiden materiaalien ominaisuuksien ymmärtäminen helpottaa sopivan koteloratkaisun valinnassa, tutustu tarkemmin kotelomateriaaleihin alta.
Kotelos ja asennuskaapit

Lue aiheesta

Koteloiden materiaalit

IDE Argenta kytkentäkaapit

Kytkentäkaapit

IDE Electricin Argenta-sarja koostuu laajasta valikoimasta kytkentäkaappeja, jotka on suunniteltu vastaamaan vaativimpiinkin teollisuuden tarpeisiin.
IDE Moduulikotelo NEW ECOLOGY

Moduulikotelot

Moduulikotelo valikoimastamme löydät IDE:n huippulaadukkaat New Ecology- ja Gold Surface -sarjat. Molemmat sarjat ovat markkinoiden kärkikastia, ja niiden laadukkaat materiaalit sekä korkeatasoinen viimeistely erottavat ne kilpailijoiden vastaavista tuotteista. New Ecology on pinta-asenteinen moduulikotelo, jossa on korkea IP65- ja IK08-luokitus. Moduulikotelot sisältävät N- ja PE-kiskot ja kotelot on valmistettu halogeenivapaasta materiaalista. Tuotesivulla lisää tietoa New Ecology -sarjasta! Gold Surface moduulikotelot on suunniteltu erityisesti kiinteistöjen sähköasennustarpeisiin, kuten toimistoihin, kauppoihin ja asuinrakennuksiin. Ne sisältävät myös N- ja PE-kiskot ja moduulikotelot on valmistettu halogeenivapaasta materiaalista. Tuotesivulla lisää tietoa Gold Surface -sarjasta!
Asennuskotelot

Asennuskotelot

Asennuskotelo saadaan työstettyä ja kalustettua asiakkaan tarpeen mukaan. Asennuskotelot saatavilla eri kotelomateriaaleilla, kuten alumiini, ABS, polykarbonaatti tai polyesteri. Atex-käyttöön soveltuu alumiini tai polyesteri. Kotelointiluokka IP65, IP66 tai IP67. Asennuskoteloihin saatavilla laaja tarvikevalikoima. Erikoisvärit myös mahdollisia.
CC-5000 OHJAUSKOTELO kustomoitava kotelo

Ohjauskotelot

Kannatinvarteen sopivat ohjauskotelot. Ohjauskotelon runko on alumiiniprofiilia, joka tehtaalla kasataan kulmapaloilla kehikoksi.
Kannatinjärjestelmä CS-3000 neXt

Kannatinjärjestelmät

Kannatinjärjestelmä koostuu nivelistä ja putkista, jotka mahdollistavat halutut toiminnallisuudet. Nivelten avulla kotelo voidaan kääntää ja kallistaa lähes kaikkiin suuntiin.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Timo HeinonenTimo Heinonen

Tuotepäällikkö

+358403412365 040 3412 365

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti