OEM Automatic

OEM Automatic markkinoi komponentteja teollisuudelle. Olemme yli 40 vuoden ajan panostaneet läheiseen yhteistyöhön omaan tuotealueeseensa erikoistuneisiin valmistajiin ympäri maailmaa, ja toimimme heidän myyntiorganisaationa Suomessa. Tuotevalikoimamme on laajuudeltaan ja runsaudeltaan ainutlaatuinen. Yrityksemme kuuluu markkinajohtajiin alallaan ja valikoimaamme kuuluvat monet maailman johtavat tuotemerkit. Kehitämme jatkuvasti tuotevalikoimaamme, jotta se vastaisi asiakkaidemme tarpeita.

Tehokkaan ja erikoistuneen organisaatiomme ansiosta, voimme tarjota erikoisosaamista sekä nopeaa ja tehokasta palvelua. Autamme mielellämme asiakastamme valitsemaan oikean tuotteen jokaiseen sovellukseen – näin säästetään kokonaiskustannuksissa. Tämä osaltaan vahvistaa asiakkaidemme kilpailukykyä ja mahdollistaa ostojen keskittämisen.

OEM Automatic uskoo pitkäaikaisiin ja läheisiin asiakas- ja toimittajasuhteisiin. Tavoitteemme on, että yhteistyömme on sujuvaa ja mukavaa! 

10 tuotealuetta

Palvellaksemme asiakkaitamme mahdollisimman asiantuntevasti ja tehokkaasti olemme jakaneet toimintamme tuotealueisiin. Jokaisella tuotealueella on omat tuoteasiantuntijansa ja myyjänsä. Näin pystymme tarjoamaan oikeat tuotteet ja ratkaisut kunkin asiakkaan kulloiseenkin tarpeeseen.

lisätiedot

Marko Salovaara
Marko Salovaara
Toimitusjohtaja
040 3412 442 040 3412 442
marko.salovaara@oem.fi Sähköposti
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti