LED-valaistus

LED-valaistus portfoliomme pitää sisällään kaiken tarvittavan valaistuksen järjestämiseen, sekä valaistuksen ohjaamiseen.

Keskitymme erityisesti valmistavan teollisuuden monimuotoisiin tarpeisiin, ja olemme asiakkaidemme tukena aina valaisimen suunnitteluvaiheesta massatuotantoon, sekä sen jälkeisiin logistisiin kysymyksiin asti. Kumppaninamme saat meiltä täysin teidän tarpeisiinne räätälöidyn valaisimen avaimet käteen-periaatteella, tarvittaessa teille brändättynä valmiissa myyntipakkauksessa.

Omaamme vuosien kokemuksen räätälöityjen valaistusratkaisujen parista, mutta valikoimamme pitää sisällään myös paljon standardituotteita useilta eri valmistajilta, kuten erilaiset liitäntälaitteet, säätimet, valoprofiilit sekä myöskin LED-nauhat.
LED-valot
LED-nauhat

LED-Nauhat

Löydät meiltä kattavan valikoiman erilaisia LED-nauhoja kaikenlaisiin asennuskohteisiin. LED-nauhoja on saatavilla eri suojamateriaaleilla aina IP68-suojaluokkaan asti sekä niitä on mahdollisuus hankkia myös ilman suojaa IP20-suojaluokituksella. LED-nauhojen toimittaminen onnistuu täysinä rullina tai vaihtoehtoisesti ne voidaan esimerkiksi leikata haluttuun määrämittaan, toimittaa johdotettuna tai alumiiniprofiiliin asennettuna sekä teholähteen kera. Voimme myös valmistaa täysin kustomoituja LED-nauhoja asiakkaan tarpeiden mukaan. Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua oikeanlaisen ratkaisun valinnassa!
Valoprofiilit LED-nauhoille

Valoprofiilit LED-nauhoille

Valikoimastamme löydät alumiiniprofiilit kaikille LED-nauhoillemme. Alumiiniprofiilit ovat saatavilla joko standardikoossa tai määrämittaan leikattuna. Kaikkiin malleihin on saatavilla soveltuvat kannet kirkkaina sekä frosted- tai opal-tyyppisinä valodiffuusoreina. Valikoimamme sisältää kaikkiin LED-profiilityyppeihin soveltuvat päätypalat sekä asennustarpeet lisätarvikkeina. Kauttamme hoituvat myös täysin asennusvalmiit määrämittaan katkaistut LED-profiiliratkaisut LED-nauhoineen, johdotuksineen ja teholähteen kera. Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua oikeanlaisen ratkaisun valinnassa.
LED-liitäntälaitteet

LED-liitäntälaitteet

Valikoimastamme löydät teholähteet kaikkiin LED-valaistussovelluksiin. Laajan vakiovirta- ja vakiojännitelähde valikoiman lisäksi löydät meiltä myös ohjelmoitavat LED-teholähteet. Ohjelmoitavissa LED-teholähteissä on säädettävä Aout-arvo sekä useita himmennysvaihtoehtoja, minkä vuoksi ne soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi valmistavaan teollisuuteen. Yhdellä tuotteella voidaan korvata useampi erilainen teholähde, ja ohjelmointi onnistuu nopeasti joko langattomasti RFID-alustalla tai vaihtoehtoisesti langallisesti. Ota meihin yhteyttä, niin autamme oikeanlaisen LED-teholähteen valinnassa sovellukseenne.

LED-valaistuksen ohjaus

Valikoimastamme löydät kaiken tarvittavan LED-valaistuksen ohjaukseen. Valaistuksen ohjaus on mahdollista toteuttaa erilaisilla menetelmillä, kuten liike-, infrapuna-, hipaisu- tai eletunnistuksella sekä myös kaukosäätimellä. Liiketunnistimet soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi pienten tilojen valaistuksen ohjaukseen. Infrapuna-antureilla voidaan toteuttaa erilaisia kosketusvapaita valaistuksen ohjausratkaisuja. Valot voidaan esimerkiksi sytyttää ja sammuttaa, kun kaapin ovea avataan ja suljetaan tai kun käsi viedään anturin eteen. Infrapuna-antureilla on mahdollista myös eleohjaus, jolloin valaistuksen värilämpötilaa voidaan vaihtaa esimerkiksi käden sivuttaisliikkeellä. Hipaisukytkimet soveltuvat mainosti esimerkiksi peilien valaistuksen ohjaukseen, joka tapahtuu peililasin lävitse.

Lue lisää

Asiakaskohtaiset valaisimet

Lue lisää

LED-profiilivalaisimet

Yhteistyökumppaneitamme

LED-valojen asiakkaitamme

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Teemu KantolaTeemu Kantola

Tuotepäällikkö

+358403412328 040 3412 328

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti