Mekaniikka

Tuotealue tarjoaa laajan valikoiman mekaanisia komponentteja ja lisävarusteita. Mekaniikkaosien valikoimamme koostuu mm. lukoista ja lukitusjärjestelmistä, saranoista, kahvoista, nupeista ja tiivistenauhoista. Lisäksi tarjoamme teollisuuden laitekomponentteja, kuten säätöjalkoja, säätöpultteja, lukitusvipuja ja tärinänvaimennuskumeja.
Mekaniikka tuotealue
Lukot ja kahvat

Lukot ja kahvat

Tärinänkestäviä 90°-lukkoja käytetään ovien, kaappien ja koteloiden lukitsemiseen. Saatavana myös L- ja T-kahvoilla. Vision-sarjan tankolukkojärjestelmät sopivat lukitsemiseen suljettujen koteloiden sisä- tai ulkopuolella, kun tarvitaan useampia lukituspisteitä. Vector-sarjan lukkoja käytetään yleensä työkalulaatikoissa. Sarjaa saatavilla puristavalla kahvalla tai Slam-lukituksella. Suuri osa lukkomalleista on täysin modifioitavissa asiakkaan tarpeen mukaan, kuten eri materiaaleilla, lukkopesillä ja teljillä. Tuotteen lopullinen tilausnumero määräytyy näiden valintojen mukaan.
Saranat

Saranat

Valikoimasta löytyy niin pinta-asennettavat kuin sisään piilotettavat mallit riippuen siitä halutaanko saranoiden näkyvän. Valikoima koostuu myös irrotettavista malleista. Saranat ovat saatavilla useimmista materiaaleista, kuten sinkistä, ruostumattomasta teräksestä, haponkestävästä teräksestä ja teknopolymeereistä.
Tiivistenauhat

Tiivistenauhat

Valikoimasta löytyy eri tiivisteitä suojaamaan tuotteen reunoja sekä estämään pölyn, kosteuden ja nesteiden pääsy suojattavaan kohteeseen. Kiinnitysvaihtoehtoina ovat reunakiinnitys sekä itseliimautuva. Tiivisteitä on saatavana PVC-, EPDM- ja PVC/EPDM-materiaaleina. Myydään yleensä kokonaisina rullina. Tuotteen teknisten tietojen alla löytyy mm. tiedot taivutussäteistä ja siitä, mihin kiinnitysalueeseen (levyn paksuus) kukin tiivistenauha on määritetty.
Laitekomponentit

Laitekomponentit

Laitekomponenttien valikoima koostuu useille teollisuuden sovelluksille suunnitelluista tuotteista.
Lisävarusteet mekaniikkakomponentit ajoneuvoihin

Lisävarusteet

Tutustu lisää ja löydä lisävarusteita mekaanisen työn tulokseen.

Lisää luettavaa

Industrilås – Yksilölliset ja standardoidut lukitusratkaisut
Tuoteuutiset

Yksilölliset ja standardoidut lukitusratkaisut

Industrilås tarjoaa lukot, kahvat, saranat sekä tiivisteet. Kun halutaan oven todella pysyvän suljettuna, on Industrilås luotettava valinta.

2J Antennas on luotettava kumppani
Tuoteuutiset

2J Antennas: Tulevaisuuden yhteyksien luotettava kumppani

2J Antennas tarjoaa edistyksellisiä ja laadukkaita antenniratkaisuja, jotka vastaavat langattoman teollisuuden nopeasti kehittyviin tarpeisiin. Lue lisää!

Ram Mounts
Tuki

Miksi valita Ram® Mounts?

RAM® Mounts valmistaa monipuolisia ja kestäviä kiinnitysjärjestelmiä erilaisille mobiililaitteille, kuten tableteille, kameroille ja matkapuhelimille. Valitse RAM® Mounts, kun haluat laatua edulliseen hintaan.

IntelliSkin® suojakuoret mobiililaitteille
Tuoteuutiset

IntelliSkin® -suojakuoret mobiililaitteille

IntelliSkin® tarjoaa laitteillesi täydellisen lataus- ja telakointiratkaisun, joka sopii esimerkiksi materiaalinkäsittely-ympäristöihin. Työskentele huoletta ilman latauskaapeleita!

RAM Mounts
Tuoteuutiset

RAM® Mounts -kiinnikkeet Pohjoismaiden suurimmalta jälleenmyyjältä

RAM® Mounts on johtava asennuskiinnikkeiden valmistaja, jonka tuotteet valmistetaan USA:ssa. Mikäli tarvitsemasi tuote kuitenkin puuttuu, ole yhteydessä, sillä tarjolla oleva valikoima on todella suuri ja löydämme sinulle varmasti parhaan ratkaisun.

Stoneridge-Orlaco ajoneuvokamerat ja monitori
Tuoteuutiset

Kun vain paras kuvanlaatu kelpaa!

Stoneridge-Orlaco esittelee uuden reaaliaikaisen 7" HLED-digitaalimonitorin. Yhdessä HMOS-kameran kanssa Orlacon GMSL-järjestelmällä päästään ajoneuvokameroissa uudelle tasolle kuvanlaadussa.

Teknisiä neuvoja
Mikko KokkoMikko Kokko

Tuotepäällikkö

+358403412473 040 3412 473

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti