Elektromekaniikka & Lämmönhallinta

Tarjoamme sähkömekaanisia komponentteja elektroniikka- ja laitevalmistajille. Tuotevalikoimamme sisältää laajan valikoiman vakiotuotteita joita täydennämme asiakaskohtaisilla ratkaisuilla tehden läheisestä yhteistyötä asiakkaidemme ja toimittajiemme kanssa.

Lämmönhallintaan liittyvät tuotteet kuuluvat erikoisosaamiseemme. Yhteistyössä toimittajiemme kanssa voimme tarjota juuri oikean lämmityselementin, jäähdyttimen, tuulettimen, termostaatin, anturin, jne..
Elektromekaniikka ja Lämmönhallinta -tuotealue
Jäähdytyslevyt

Jäähdytys

Valikoimastamme löydät erilaiset jäähdytysratkaisut elektroniikan ja isompien järjestelmien sovelluksiin. Jäähdytysratkaisuihimme kuuluvat muun muassa Peltier-elementit, jäähdytyslevyt(heat sink) ja erilaiset komponentit ja valmisratkaisut nestejäähdytykseen kuten Heat Pipe- ja Liquid Cold Plate-sovelluksiin. Nestejäähdytysjärjestelmät ja jäähdytyslevyt ovat hyvin pitkälle asiakaskohtaisia ja kustomoituja, mutta niiden lisäksi on myös valmiita järjestelmiä, kuten HydroSink-järjestelmät. Yhdessä tuulettimien ja lämmönsiirtomateriaalien kanssa pystymme tarjoamaan kokonaisratkaisut hyvin moneen erilaiseen tarpeeseen.

Kotelot

Muovi- ja metallikotelot elektroniikan suojaamiseen. Kaikki koteloratkaisut ovat kustomoitavissa tarpeiden mukaan.
Kytkimet ja merkkilamput

Kytkimet ja merkkilamput

Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia kytkimiä ja merkkilamppuja kaikenlaisiin elektroniikkasovelluksiin. Kytkinvalikoimamme kattaa Vandal Proof -kytkimet, keinukytkimet, vipukytkimet ja painokytkimet. Elektroniikan ohjaukseen löytyy lisäksi koodikytkimet ja tilatiedon saantiin tai suojaukseen soveltuvat mikrokytkimet. Lisäksi tarjoamme mekaanisia ajastinkelloja (munakellot), sähkömekaanisia moottorikelloja ja kiertokytkimiä, jotka kuuluvat perinteisempään valikoimaan. Niillä voidaan ohjata aina kiukaista, sähköpattereihin ja ilmanvaihdon laitteisiin. Asiakaskohtaiset ratkaisut kytkimissä ovat mahdollisia, esimerkiksi Vandal Proof -kytkimiä voidaan räätälöidä erilaisilla printtauksilla ja valmiilla johdotuksilla. Kiertokytkimet ovat lähes aina asiakaskohtaisesti kytkennöillä määriteltyjä ratkaisuja. Merkkilamppuvalikoimastamme löytyy metallisia ja muovirunkoisia versioita, jotka soveltuvat sekä merkinantoon että pienten tilojen valaisuun. Myös merkkilamput ovat kustomoitavissa. Niitä voidaan räätälöidä eri väreillä, useilla väreillä samassa lampussa ja valmiiksi johdotettuina.
Laitetuulettimet ja laitepuhaltimet

Laitetuulettimet ja -puhaltimet

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia laitetuulettimia ja laitepuhaltimia sekä niiden lisävarusteita, kuten sormisuojia ja liitosjohtoja. Laitetuuletin valikoimamme kattaa erikokoiset aksiaaliset tuuletin ja puhallinratkaisut, joiden halkaisija vaihtelee 20 mm aina 910 mm asti. Käyttökohteita ovat pienistä elektroniikan jäähdyttämisestä suuriinkin järjestelmiin, jotka vaativat paljon ilmaa. Laitepuhaltimet koostuvat erilaisista radiaalipuhallinmalleista, joissa vaihtoehtoina ovat niin eteenpäin kaartuvilla kuin taaksepäin kaartuvilla siivekkeillä valmistetut mallit. Laitepuhaltimia on saatavilla 20 mm halkaisijasta 500 mm asti. Lisäksi valikoimaamme kuuluu erikoisuutena sytytyspuhaltimet, jotka soveltuvat korkeisiin lämpötiloihin.
LED-valot

LED-valaistus

LED-valaistus portfoliomme pitää sisällään kaiken tarvittavan valaistuksen järjestämiseen, sekä valaistuksen ohjaamiseen. Keskitymme erityisesti valmistavan teollisuuden monimuotoisiin tarpeisiin, ja olemme asiakkaidemme tukena aina valaisimen suunnitteluvaiheesta massatuotantoon, sekä sen jälkeisiin logistisiin kysymyksiin asti. Kumppaninamme saat meiltä täysin teidän tarpeisiinne räätälöidyn valaisimen avaimet käteen-periaatteella, tarvittaessa teille brändättynä valmiissa myyntipakkauksessa. Omaamme vuosien kokemuksen räätälöityjen valaistusratkaisujen parista, mutta valikoimamme pitää sisällään myös paljon standardituotteita useilta eri valmistajilta, kuten erilaiset liitäntälaitteet, säätimet, valoprofiilit sekä myöskin LED-nauhat.
Vesitiiviit liittimet Techno

Liittimet

Valikoimaamme kuuluu laaja kattaus erilaisia liittimiä moniin eri käyttötarkoituksiin. Valmistajina näissä on erittäin laadukkaita brändejä, kuten Bulgin, Techno, Switchcraft, PTR-Hartmann ja Inalways.
Kaappi- ja kotelolämmittimet konvektio

Lämmitys

Valikoimistamme löydät valikoiman erilaisia lämmittimiä hyvin moneen eri käyttötarkoitukseen. Lämmitintyypit valikoimassamme ovat PTC-lämmittimet, taipuisat tasolämmittimet ja lämmityskaapelit. PTC-lämmittimiä käytetään monissa erilaisissa käyttökohteissa aina koteloiden ja öljysäiliöiden lämmityksestä isojenkin tilojen lämmittämiseen. Lämmittimet perustuvat itsestään säätyvään PTC-teknologiaan, jota erilaisten asennusprofiilien avulla voidaan hyödyntää niin ilman lämmittämiseen kuin erilaisten tasojen tai vaikka nesteen lämmitykseen. PTC-lämmittimien valmistajana toimii DBK, joka on PTC-teknologian yksi edelläkävijöistä ja kehittäjistä uusille markkinoille. DBK on perinteinen Saksalainen valmistaja, joka kehittää myös asiakaskustomoituja lämmittimiä.
Piirikorttimuuntajat ja -kuristimet

Piirikorttimuuntajat ja -kuristimet

Tuotevalikoimastamme löydät piirikorttimuuntajat ja piirikorttikuristimet elektroniikkateollisuuden tarpeisiin.
Teholähde 100-240 V AC

Teholähteet

Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman teholähteitä erilaisiin käyttökohteisiin. Teholähteissä edustukseemme kuuluu Enedo, Inventronics, SELF, ARCH Electronics sekä Wah Hing, joiden avulla pystymme tarjoamaan teholähderatkaisut lukemattomiin eri käyttökohteisiin. Myös erilaiset asiakkaillemme räätälöidyt ratkaisut onnistuvat vaivatta, oli sitten kyseessä muutokset itse teholähteen ominaisuuksiin, kaapelointiin tai esimerkiksi tyyppikilpeen, löydämme teille varmasti tarpeeseenne soveltuvan tuotteen. Ota meihin yhteyttä niin autamme sinua oikeanlaisen ratkaisun valinnassa!
BI-metallitermostaatit

Termostaatit ja suojauskomponentit

Melkein kaikkialla missä on tarvetta lämmitykselle tai jäähdytykselle, on myös tarvetta termostaateille ja ylilämpösuojille. Valikoimaamme kuuluu erilaiset suojauskomponentit lämpötilan valvontaan, hallintaan ja suojaukseen niin kapillaari kuin bi-metalliversioina.
Kulma Schukopistoke

Virtajohdot ja johtosarjat

Valikoimamme pitää sisällään todella kattavasti erilaisia verkkovirtajohtoja, joita käytetään esimerkiksi laitejohtoina tai liitäntäjohtoina.

Lisää luettavaa

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti