Liittimet

Valikoimaamme kuuluu laaja kattaus erilaisia liittimiä moniin eri käyttötarkoituksiin. Valmistajina näissä on erittäin laadukkaita brändejä, kuten Bulgin, Techno, Switchcraft, PTR-Hartmann ja Inalways.
Audioliittimet

Lisätietoa - Liittimet

Vesitiiviit liittimet ovat meillä pääasiassa Technolta, he ovat keskittyneet tekemään asentamisen myös kentällä mahdollisimman helpoksi. Technon liittimissä tiivisteet on sulautettu jo valmiiksi rakenteeseen, eli asentajan ei tarvitse erikseen miettiä onko tiiviste edelleen paikallaan vai ei kun asennusta suoritetaan. Myös Bulgin ja Switchcraft tekevät vesitiiviitä liittimiä, ne on ajateltu vielä enemmän teollisuuteen ja jopa vielä rankempiin olosuhteisiin kuin Technon versiot. Laaja skaala takaa meille mahdollisuuden tarjota mahdollisimman kattavan valikoiman kaikkiin käyttötarkoituksiin.

ATEX-liittimet ovat Bulginin käsialaa, ja niillä päästään ATEX-tilaluokitukseen 22 asti. Bulgin on tunnettu laadukas liitin ja kytkinvalmistaja, joilla on vuosien kokemus todella vaativista olosuhteista.

Switchcraft valmistaa vesitiiviiden liittimien lisäksi myös audioliittimiä ja on yksi maailman tunnetuimpia brändejä sillä alalla. Audioliittimien lisäksi heiltä on tullut ratkaisuita myös langattomaan äänen siirtoon standardiratkaisuilla, eli suoraan esimerkiksi XLR-liittimeen sopiva Bluetooth-tekniikkaa hyödyntävä jakoratkaisu.

Piirikorttiliittimissä valmistajana on Saksalainen PTR-Hartmann, joilla on vuosikymmenien kokemus niin liittimistä kuin myös esimerkiksi koodikytkimistä piirilevyille. Valikoima on erittäin laaja, joten suureen osaan tarpeista ratkaisu heidän valikoimistaan löytyy.

IEC-liittimet valmistaa Inalways, joka on erittäin korkealaatuinen valmistaja erityisesti paneeliin kiinni tuleville liittimille. Inalways pystyy myös tekemään asiakaskohtaisia ratkaisuita, eli liittimet voidaan ottaa valmiiksi johdotettuina, jolloin helpotetaan asiakkaan asennusprosessia.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Jukka KarppinenJukka Karppinen

Tuotepäällikkö

+358403412326 040 3412 326

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti