Juotoslaitteet ja tarvikkeet

JBC on suunnittellut ja valmistanut markkinoiden laadukkaimpia ja edistyksellisimpiä juotosasemia, juotoskärkiä ja juotostarvikkeita jo vuodesta 1929 lähtien. JBC panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen, ja pyrkii huomioimaan nopeasti kehittyvän alan tarpeet kokonaisvaltaisesti. OEM Finland on JBC:n suurin jakelija Pohjoismaissa, ja valtuutettu jälleenmyyjä Suomessa. Teemme valmistajan kanssa tiivistä yhteistyötä. Valikoimastamme löydät myös Henkelin laadukkaat ja maineikkaat Loctite Multicore juotostinat ja muut juotosmateriaalit.

Juotosopas
Juotoslaitteet ja tarvikkeet
Kompaktit juotosasemat

Kompaktit juotosasemat

Markkinoiden parhaat korjaus- ja juotosasemat. JBC:n juotoskärkien lämpötilaa ohjataan mikroprosessorilla juotosasemalta, ja kärjen lämpötilaa luetaan, ja tehon syöttöä säädetään 60hz taajuudella. Kun juotoksen alussa lämpötila pystytään pitämään mahdollisimman stabiilina, voidaan juotoskärjen lämpötila laskea normaalia alhaisemmaksi. JBC:n työkalutelineet tunnistavat milloin työkalu asetetaan telineeseen, ja lämpötila lasketaan välittömästi ennalta asetettuun lepolämpötilaan. Tämä pidentää juotoskärkien elinkaaren moninkertaiseksi.
Modulaariset juotosasemat

Modulaariset juotosasemat

Premium Stations -valikoima sisältää erilaisia ratkaisuja Nano-asemista suurinta tarkkuutta vaativien SMD-komponenttien juottamiseen ja korjaamiseen sekä Heavy Duty Station -laitteisiin juotostöihin, joissa vaaditaan paljon virtaa, sekä kuumailma-asemiin ja esilämmittimiin. Se sisältää myös JBC-moduulijärjestelmät, joihin on mahdollisuus liittää kaksi tai neljä työkalua samaan aikaan kiinni ja ne ovat erityisesti suunniteltu usealle eri juotos- ja korjausprosesseille.
Juotoskärjet

Juotoskärjet

JBC:n valikoimasta löytyy yli 400 erilaista juotoskärkeä erilaisiin käyttötarkoituksiin. Täysin kustomoidutkin juotoskärjet ovat mahdollisia, jos valikoimasta ei entuudestaan löydy sopivaa yksilöä.
Juotoskärkien puhdistus

Juotoskärkien puhdistus

Juotoskärkien puhdistuksessa JBC pyrkii tuomaan markkinoille turvallisia, ja erittäin tehokkaita ratkaisuja juotostyön vaiheeseen, joka yleisesti jää pienemmälle huomiolle. Juotoskärkeä puhdistaessa on suuri riski, että työalueelle, tai jopa työn alla olevan piirilevyn päälle päätyy pienen pieniä tinaroiskeita. Vääriin paikkoihin joutuessa tinaroiskeet voivat vaurioittaa laitteita, tai aiheuttaa jopa terveysriskejä varsinkin lyijyllisten juotosmateriaalien kanssa työskennellessä.
Ohjausyksiköt

Ohjausyksiköt

JBC:n edistykselliset juotosyksiköt tarjoavat tarkan lämpötilansäädön ja nopean lämmityksen, mikä mahdollistaa tehokkaan ja laadukkaan juottamisen. Niiden monipuoliset ominaisuudet ja intuitiiviset käyttöliittymät tekevät niistä ihanteellisen valinnan vaativiin juottotehtäviin eri aloilla.
Juottimen käsiosat

Juottimen käsiosat

JBC:n juottimen ergonomisesti suunniteltu käsiosa tarjoaa käyttäjilleen mukavan ja tarkan otteen juottamisprosessissa. Valikoimastamme löydät käsiosat kaikkiin JBC:n juotosasemiin.
Telineet juotoslaitteille

Telineet

JBC:n telineet tarjoavat käytännöllisen ja turvallisen säilytysratkaisun juottimille ja niiden käsiosille. Niiden innovatiivinen suunnittelu tukee tehokasta työskentelyä tarjoten samalla ergonomista järjestystä ja helppokäyttöisyyttä työpisteellä.
Lisätarvikkeet juotoslaitteille

Lisätarvikkeet

Juotostyön yhteydessä käytettävät tarvikkeet. Tinalangat, fluksit sekä puhdistusaineet.
Juotosrobotiikka

Juotosrobotiikka

JBC:n juotosrobotiikka edustaa huipputeknologista ratkaisua, joka tarjoaa tarkkaa ja tehokasta juottamista teollisuuden automaatioon. Sen edistykselliset ohjausominaisuudet ja monipuoliset sovellusmahdollisuudet tekevät siitä luotettavan kumppanin vaativissakin tuotantoympäristöissä.
Piirilevyn esilämmittimet

Piirilevyn esilämmittimet

Valikoimastamme löydät esilämmittimet sekä pienille, että suurille piirilevyille. JBC:n esilämmittimiin on kytkettävissä 4 kappaletta K-tyypin lämpöpareja, joilla piirilevyn ja sen kriittisten kohtien lämpötilaa pystytään tarkkailemaan prosessin aikana. Nostamalla koko piirilevyn lämpötilaa korkeammaksi työvaiheen ajaksi, juotoksesta aiheutuva piirilevyn ja komponenttien lämpörasitus pystytään minimoimaan. Tämä myös vähentää huomattavasti juotokseen tai irroittamiseen tarvittavaa aikaa, kun juoteseoksen sulamislämpötila on nopeammin saavutettavissa.
Kulutavarat

Kulutavarat

Valikoimastamme löydät useat JBC:n kulutavarat eri tarpeisiin. Puhdistussienet sekä -villat asemiin, harjat kärjenpuhdistajiin sekä paljon muuta.
Teknisiä neuvoja
Oskari ViitaniemiOskari Viitaniemi

Tekninen myynti

+358403412333 040 3412 333

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti