• Kokemus Yli 40 vuoden kokemus!
  • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
  • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää Lue lisää meistä

Paineilman huoltolaitteet

ASCO Aventics paineilman huoltolaitteet varmistavat, että ilma pysyy puhtaana ja sovellus toimii kuten pitääkin. Valitsemalla oikeat komponentit osaksi ilmanhuollon kokonaisuutta varmistat ISO 8573-1:2010 standardin mukaisen puhtaan ilman, jolla pneumaattiset toimilaitteet ja instrumenttilaitteet toimivat virheettömästi. Oikeilla komponenteilla varmistetaan, että partikkelit, veden ja öljyn määrä saadaan poistettua paineilmasta, jotta ne eivät aiheuta ongelmia paineilmajärjestelmässäsi.

Tuotevalikoimasta saatavilla ilmanhuoltolaitteet joko yksittäisinä komponentteina tai asennusvalmiina kokonaisuutena. Tuotevalikoima sisältää mm. suodattimet, suodinsäätimet, paineensäätimet, paineenalentimet, sulkuventtiilit, slow-start-venttiilit, pikapoistot, ilman jakolohkot, sumuvoitelulaitteet, öljyerottimet ja ilmankuivaimet. Meillä OEM:llä tekninen osasto pystyy kasaamaan halutuista komponenteista juuri sellaisen kokoonpanon, joka palvelee sinun tarpeitasi.

ASCO 651, 652 ja 653-sarja tarjoaa laadukkaat tuotteet ilmanpuhtauden varmistamiseksi erityisesti prosessiteollisuuden tarpeisiin. Aventics-tuotemerkillä kulkeva AS-sarja on suunnattu enemmän kappaletavarateollisuuteen, ja on siksi suunniteltu hieman kevyemmäksi.

Autamme sinua valitsemaan sopivat komponentit, joilla saavutetaan ISO 8573 -standardin mukainen ilmanlaatu prosessin ja laitteiden virheettömälle toiminnalle.

Teknisiä neuvoja
Simo KoivunenSimo Koivunen

Tekninen asiantuntija / myynti

+358400772073 0400 772 073

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti