Kaapeli & Liitäntätekniikka

Tarjoamme laadukkaat teollisuusautomaation kaapelit, johtimet sekä tarvikkeet. Toimimme yhteistyössä omien tuotealueidensa alojensa johtavien valmistajien kanssa, mikä takaa monipuoliset tuotevalikoimat ja kilpailukykyiset tuotteet viimeisimmällä tekniikalla.

Liitäntätekniikan tuotevalikoimasta löytyyvät liittimet ja kytkimet erilaisiin kokonaisuuksiin ja teollisuuden tarpeisiin.
Kaapeli tuotealuekuva
Johtimet

Johtimet

Johtimet kattavasti asennukseen kuin asennukseen. Valikoimastamme löytyy hienosäikeisiä, että kovalankaisia johtimia kattavasti eri vaippamateriaaleilla ja hyväksynnöillä, myös ketjukäyttöön soveltuvina. Johtimet saatavilla useissa eri väreissä ja pakkauskoissa. Valikoimassamme on mm. PVC- ja PUR-johtimet, kaksoiseristetyt johtimet, halogeenivapaat johtimet, UL/CSA -hyväksytyt johtimet, sekä silikoni- ja MTW-johtimet.
Kaapeliketjut

Kaapeliketjut

Tarjoamme muoviset energiansiirtoketjut kaikkiin sovelluksiin. Edustamamme igus® on valmistanut muovisia energiansiirtoketjuja jo vuodesta 1971 asti. Tuotteet suunnitellaan, valmistetaan ja testataan Kölnissä, Saksassa. Verkkosivuillamme on listattuna vain pieni osa ketjujen tuotevalikoimasta. Ota yhteyttä, kun tarvitset apua energiansiirtoketjujen kanssa!
Kaapelit

Kaapelit

Meiltä löytyy laaja valikoima standardikaapeleita sekä asiakassovelletut kaapelit teollisuuden tarpeisiin. Valikoimastamme löytyy mm. PVC-, PUR-, kumi-, halogeenivapaa-, silikoni-, PTFE- ja laivahyväksytyt kaapelit.
Suojaletkut

Suojaletkut

Valikoimiimme kuuluvat suojaletkut kaapelointien ja johdotuksien suojaukseen, nestetiiviit teräs-suojaletkut kaapeleiden ja johtimien mekaaniseen ja kosteudelta suojaamiseen sekä teräs-suojaletkut muovivaipalla kovalle mekaaniselle rasitukselle joutuviin kohteisiin.
Kaapelitarvikkeet

Tarvikkeet

Tarjoamme kattavan valikoiman kaapelitarvikkeita, kuten pääteholkkeja, eri materiaaleista valmistettuja kaapelikenkiä, kaapelinmerkintätarvikkeita, holkkitiivisteitä ja vetosukkia. Löydät meiltä myös työkalut mittaamiseen, kaapelin katkaisuun ja kuorintaan sekä pääteholkkien ja kaapelikenkien puristamiseen.
Ethernet-kytkimet

Ethernet-kytkimet

Laaja valikoima ei-hallittavia Ethernet-kytkimiä Hartingin Ha-VIS eCon-mallistosta. Ainutlaatuinen yli 200 vaihtoehdon valikoima RJ45- ja valokuituporteilla. Ethernet-kytkimet ovat pienikokoisia ja energiatehokkaita. Industrial-malleissa laajennettu lämpötila-alue.
Ethernet-liittimet

Ethernet-liittimet

Toimistokäyttöön tarkoitetut väyläkaapelit ja liittimet eivät sovellu teollisuusympäristöön. Siksi tarjoamme ethernet-kaapeleita ja ethernet-liittimiä vaativiin olosuhteisiin. Valikoimassa on mm. valettuja väyläliitinkaapeleita, IP67 Ethernet-kytkimiä sekä liikkuvaan käyttöön soveltuvia kaapeleita.
Harting-teollisuusliittimet

Harting-teollisuusliittimet

Markkinoiden laajin valikoima teollisuusliittimiä Hartingilta. Harting on alansa johtava teollisuuden liitäntäratkaisujen ja automaatiotuotteiden valmistaja. Heidät tunnetaan markkinoillta korkeasta laadusta ja luotettavuudesta. Harting-tuotteita on käytössä mekaanisessa teollisuudessa ja teollisuustekniikassa, teollisuusautomaatiossa, virransyötössä ja - jakelussa sekä teollisuuselektroniikassa ja telekommunikaatiosovelluksissa.
M23-liittimet

M23-liittimet

Teollisuusautomaation liittimiltä vaaditaan yhä enemmän kompaktimpia ratkaisuja ja sovelluksia. OEM vastaa näihin vaatimuksiin laajentamalla Liitäntätekniikka-tuotealueen valikoimaansa TEConnectivityn Saksan tehtaan Intercontecin-liittimillä. Intercontecin valikoimasta löytyvät signaali-, tehonsyöttö- ja hybridiliittimet. Liittimiä käytetään mm. ohjaussysteemeissä, enkoodereissa, robotiikassa ja mekatroniikassa. Intercontecin liittimet ovat tehty kestämään äärimmäisiä olosuhteita. Niiden tärinänkesto on jopa 20 g:tä. Tiiveysluokka on IP66/67 ja lämpötilan kesto on pääsääntöisesti -20°C…+130°C. Lisäksi kaikki liittimet ovat EMC-suojattuja ja niillä on UL-hyväksyntä. Liittimiä on saatavana erilaisina vaihtoehtoina: Paneelista johtoon (laippa tai kierre/suora tai kulma), johdosta johtoon ja piirikortista johtoon. Kaikki liitinrungot voidaan varustaa uros- tai naaraskontakteilla. Kaikki kontaktit ovat kullattuja ja ne ovat joko sorvattuja tai muotoon puristettuja (kelatavara). Kontakteja on saatavana sekä krimpattuna että juotettavana versiona.
M8-liittimet, M12-liittimet ja 7/8-liittimet

M8-, M12- ja 7/8-liittimet

Molex pyöreät teollisuusliittimet ovat tunnettuja Brad tuotenimestä. Nimi on peräisin Brad Harrison nimiseltä henkilöltä, jonka perustama yritys kehitteli ja ryhtyi valmistamaan autoteollisuuden tarpeisiin. Ensimmäiset pikaliittimet valmistettiin 70-luvulla ja ne tunnetaan yhä Mini-Change eli 7/8" liittiminä. Pikaliittimien käytön edut teollisuudessa havaittiin nopeasti ja Daniel Woodhead Inc kehitteli myös ensmmäiset M12 Micro-Change liittimet ja passiiviset kytkentäkeskukset. Nykyisin Brad ja mPm teollisuusliittimet kuuluvat Molex LLC:n valikoimaan. Yritys on tunnettu innovatiivisena elektroniikkaliitin valmistajana ympäri maailman.
DIN A venttiilipistokkeet

Venttiililiittimet

Hydrauliikka- ja pneumatiikkaventtiileiden sähköisenä liittimenä käytetään usein normin EN175301-803 mukaisia teollisuusliittimiä. Liittimet tunnetaan myös vanhemmasta standardista DIN43650. Venttiililiittimiä käytetään myös esimerkiksi pinta- ja lämpötila-antureissa ja painekytkimissä. Ajoneuvojen ja muiden liikkuvien työkoneiden hydrauliikkaventtiileissä käytetään usein myös 2-napaisia AMP Junior Timer ja Deutsch DT-liittimiä. Molex mPm® DIN-venttiilipistokkeita on löytyy itsekytkettävänä ja valetulla kaapelilla. Venttiililiittimiä on intergoidulla elektroniikkapiirillä tai ilman transienttisuojaa tai LED-indikaatiota. MPM-venttiililiitinkaapelita saa myös valetulla Junior Timer -liittimellä. Niitäkin saa integroidulla elektroniikkapiirillä tai ilman piiriä. Valikoimistamme löytyy myös toimittajamme Lutze GmbH:n Deutsch DT-liitinkaapeleita valetulla kaapelilla sekä integoidulla transienttipiirillä.

Lisätietoa - Kaapeli

#Kaapelihaaste


Onko sinulla sovellus, johon et löydä sopivaa kaapelia? Me otamme haasteen vastaan! Kansainvälinen kaapelitiimimme auttaa kokemuksellaan ja asiantuntemuksellaan löytämään oikean ratkaisun. Laita meille kaapelihaasteesi ja ratkaisemme sen yhdessä. 

Lisää luettavaa

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti