Kaapeli

Tarjoamme laadukkaat teollisuusautomaation kaapelit, johtimet sekä tarvikkeet. Toimimme yhteistyössä omien tuotealueidensa alojensa johtavien valmistajien kanssa, mikä takaa monipuoliset tuotevalikoimat ja kilpailukykyiset tuotteet viimeisimmällä tekniikalla.
Johtimet

Johtimet

Johtimet kattavasti asennukseen kuin asennukseen. Valikoimastamme löytyy hienosäikeisiä, että kovalankaisia johtimia kattavasti eri vaippamateriaaleilla ja hyväksynnöillä, myös ketjukäyttöön soveltuvia. Saatavilla useissa eri väreissä ja pakkauskoissa. Valikoimassamme on mm. PVC- ja PUR-johtimet, kaksoiseristetyt johtimet, halogeenivapaat johtimet, UL/CSA -hyväksytyt johtimet, sekä silikoni- ja MTW-johtimet.
Kaapeliketjut

Kaapeliketjut

Tarjoamme muoviset energiansiirtoketjut kaikkiin sovelluksiin. Edustamamme igus® on valmistanut muovisia energiansiirtoketjuja jo vuodesta 1971 asti. Tuotteet suunnitellaan, valmistetaan ja testataan Kölnissä, Saksassa. Verkkosivuillamme on listattuna vain pieni osa ketjujen tuotevalikoimasta. Ota yhteyttä, kun tarvitset apua energiansiirtoketjujen kanssa!
Kaapelit

Kaapelit

Meiltä löytyy laaja valikoima standardikaapeleita sekä asiakassovelletut kaapelit teollisuuden tarpeisiin. Valikoimastamme löytyy mm. PVC-, PUR-, kumi-, halogeenivapaa-, silikoni-, PTFE- ja laivahyväksytyt kaapelit.
Suojaletkut

Suojaletkut

Valikoimiimme kuuluvat suojaletkut kaapelointien ja johdotuksien suojaukseen, nestetiiviit teräs-suojaletkut kaapeleiden ja johtimien mekaaniseen ja kosteudelta suojaamiseen sekä teräs-suojaletkut muovivaipalla kovalle mekaaniselle rasitukselle joutuviin kohteisiin.
Kaapelitarvikkeet

Tarvikkeet

Tarjoamme kattavan valikoiman kaapelitarvikkeita, kuten pääteholkkeja, eri materiaaleista valmistettuja kaapelikenkiä, kaapelinmerkintätarvikkeita, holkkitiivisteitä ja vetosukkia. Löydät meiltä myös työkalut mittaamiseen, kaapelin katkaisuun ja kuorintaan sekä pääteholkkien ja kaapelikenkien puristamiseen.

Lisätietoa - Kaapeli

#Kaapelihaaste


Onko sinulla sovellus, johon et löydä sopivaa kaapelia? Me otamme haasteen vastaan! Kansainvälinen kaapelitiimimme auttaa kokemuksellaan ja asiantuntemuksellaan löytämään oikean ratkaisun. Laita meille kaapelihaasteesi ja ratkaisemme sen yhdessä.

Lisää luettavaa

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti