Paineilmasylinterit

Asco Aventicsin paineilmasylinterien valikoimasta löytyy sylinteri jokaiseen teollisuuden tarpeeseen.

ISO 15552 standardin mukainen alumiinirunkoinen profiilisylinteri tai pinnapulttirakenne mahdollistavat helpon anturoinnin ja standardin mukaisen rakenteen ja mitoituksen. Kompakti ruostumattomasta teräksestä valmistettu minisylinteri standardin ISO 6432 mukaisesti soveltuu erinomaisesti automaation, pakkauskoneiden ja prosessiteollisuuden tarpeisiin. Männänvarrettomat paineilmasylinterit mahdollistavat vakaan liikkeen, paremman tarkkuuden ja suurimman liikematkan jopa kymmeneen metriin saakka.

Valikoimasta löytyy myös etupään kiinnikkeet ja takapään kiinnikkeet paineilmasylinterien asentamiseksi sekä kääntösylinterit, paljesylinterit, lukkolaitteet ja paljon muuta. Ota yhteyttä ja autamme sinua löytämään oikean ratkaisun tarpeeseesi!
Paineilmasylinterit
Paineilmasylinterit

Standardisylinterit

Valikoimasta löydät myös standardisylinterit.
Minisylinterit ja pyöreät sylinterit

Minisylinterit ja pyöreät sylinterit

Aventics minisylinterit ja pyöreät sylinterit kattavat pienen kokoluokan paineilmasylinterit, joissa sylinteriltä ei tyypillisesti vaadita suuria voimia tai pitkiä työliikkeitä. Aventics minisylinterien vahvuutena on vakiona sylinteriin kuuluva säädettävä pneumaattinen päätyvaimennus. Päätyvaimennuksen oikealla säätämisellä varmistetaan optimaalinen liikenopeus pehmeä ja tasainen liike. MNI-sylinterit ovat pyöreitä sylintereitä koneenrakennuksen tarpeisiin. MNI-sarjassa yhdistyy kompakti koko ja kestävä rakenne edulliseen hintaan. CLS-sarja on haastavampiin olosuhteisiin tarkoitettu sylinteri josta löytyy korroosiokestävyyttä ja hyväksyntöjä mm. elintarviketeollisuuden vaatimusten mukaisesti. CCI-sarja on alumiiniprofiilirunkoinen kompakti lyhytiskuinen sylinteri jossa sylinterin paikkatietoa tarkkaileva anturi on helppo asentaa anturiuraan. Anturiura löytyy sylinterin jokaiselta sivulta joten anturin asentaminen parhaaseen sijaintiin on helppoa.
Männänvarrettomat sylinterit

Männänvarrettomat sylinterit

Aventics RTC sylinterituoteperhe kattaa tarpeet männänvarrettomien sylinterien osalta. Aventicsin männänvarrettoman sylinterin etuna on suuri työliikkeen pituus kompaktissa kokoluokassa. Aventicsin patentoima ovaali mäntä mahdollistaa matalamman sylinterin rakenteen kuin kilpailijoilla. RTC-sylinteri mahdollista jopa 10 metrin liikematkan. Sylinterin kelkka ja sen laakerointi voidaan valita parhaiten käyttökohteeseen sopivaksi riippuen siitä, millaisia ominaisuuksia sylinteriltä halutaan. Tavoitellaanko maksimaalista liikenopeutta, vai liikuttaako sylinteri suuria kuormia. Männänvarrettoman sylinterin etuna on myös kattava valikoima lisätarvikkeita kuten iskunvaimentimet, joilla varmistetaan pehmeä loppuliike suurillakin kuormilla tai nopeuksilla. Lisäkiinnikkeillä sylinterin jämäkkä kiinnitys asennuspaikkaan voidaan varmistaa ja koko matkalla olevat kiinnikeurat mahdollistavat myös paikkatieto-anturien asentamisen oikeille paikoille sylinteriin. Valmistajan laadukkaat konfigurointityökalut ovat vapaasti kaikkien käytettävissä ja tuottavat kattavan dokumentin ja mittakuvat määritellystä kokonaisuudesta.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Simo KoivunenSimo Koivunen

Tuotepäällikkö

+358400772073 0400 772 073

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti