Karamoottorit

Tarjoamme laajan valikoiman karamoottoreita moneen eri käyttökohteeseen ja sovellukseen. Valikoimaamme kuuluu taiwanilaisen Moteckin ja italialaisen Servomechin karamoottorit.

Miksi valita karamoottori (lineaarimoottori) esimerkiksi hydrauliikan tai pneumatiikan sijaan:
• Energiatehokkaampi ratkaisu
• Helpompi asentaa
• Vähemmän huollontarvetta
• Tarkempi ja hallittavampi liike
• Hiljaisempi

Pyydä tarjous - Karamoottorit
Karamoottorit
Näyttää 10 / 35

Lisätietoa - Karamoottorit

AC-karamoottorit


Valikoimastamme löytyy myös Servomechin vaihtovirtajännitteellä toimivat karamoottorit. Sähkötoimiset karamoottorit ja ruuvitunkit ovat ideaalisia korvaajia hydraulisille tai pneumaattisille sylintereille, koska niiden tehonkulutus on selvästi pienempi. Niitä on myös huomattavasti helpompi ohjata ja lisäksi niiden tarkkuus on parempi. Voimaa löytyy aina muutamasta sadasta Newtonista aina 600 kN asti. Nämä tuotteet sopivat jatkuvaan ajoon ja ne kestävät vaativissakin olosuhteissa. Lisävarusteita on saatavilla runsaasti: mm. rajakytkimiä, potentiometrejä ja enkoodereita. Lisätietoa valmistajan sivuilta.

DC-karamoottorit


Moteckilta löytyy pääsääntöisesti 12 ja 24 voltin jännitteellä toimivat karamoottorit. Pienimmät moottorit ovat kooltaan vain noin kuulakärkikynän kokoisia ja voimaa niistä löytyy muutaman kymmenen Newtonin verran. Järeimmät mallit saadaan yli 10 000 N voimalla. DC-karamoottorit sopivat parhaiten syklittäiseen ajoon eli käyttösyklit ovat noin 15-25 % välillä. Useimmissa malleissa on valmiina vakiona päätyrajakytkimet. Lisävarusteena muun muassa potentiometrit ja Hall-anturit. Saatavilla ovat myös ohjainyksiköt ja käsiohjaimet. Lisätietoa löytyy valmistajan sivuilta.

Kokeile Moteckin online-konfiguraattoria.
Moteck-konfiguraattori

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Niklas KarlssonNiklas Karlsson

Tuotepäällikkö

+35840 3412 397 040 3412 397

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti